32. Sajam kozmetike Dodir Pariza

32. Sajam kozmetike Dodir Pariza

32. Sajam kozmetike Dodir Pariza

Posetite sajam i kongres Dodir Pariza i uživajte u vikendu punom korisnih informacija i proizvoda za negu lepote. Bogata ponuda profesionalnih proizvoda za negu kože, kose i noktiju uz neizostavne savete stručnjaka iz svih oblasti nege lepote pravi su poziv svim ljubiteljima lepog i negovanog izgleda da posete 32. Dodir Pariza, sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja koji će biti održan 13. i 14. oktobra u Hali 3 Beogradskog sajma. Uz prave savete i neizostavne sajamske popuste sa Sajma ćete otići naoružani dobrim informacijama i odličnim proizvodima za negu.
Ukoliko se profesionalno bavite negom lepote bićete u prilici da se upoznate sa najnovijim dostignućima u ovoj oblasti i da slušate predavanja eminentnih domaćih i stranih predavača.

32. Sajam kozmetike Dodir Pariza

5. CIDESCO KONGRES KOZMETIKE

Više o 5. CIDESCO kongresu kozmetike i 8. srpsko-italijanskom kongresu možete saznati klikom na link.

ANTI-AGE ME SEMINAR

NAPOMENA: Broj mesta je ograničen, rezervišite prisustvo i sertifikat na www.anti-age.me.
U slučaju otkaza, slobodna sedišta se mogu uplatiti od 10:00 do 10:55.
Posle Londona, Pariza, Rima, Monte Karla i brojnih drugih svetskih metropola i region Jugoistočne Evrope dobija prvi sertifikovani antiaging edukativni event za kozmetske profesionalce – Anti-aging seminar. Slogan „Sve što ste želeli da znate o antiaging biznisu” najavljuje uzbudljiv edukativni i poslovni event.

Više o Anti-age Metm seminaru možete saznati klikom na link.

ANTI-AGE ME SEMINAR

KURS KONTINUIRANE EDUKACIJE

Kurs kontinuirane edukacije predavači Kurs KE namenjen je lekarima, fizioterapeutima, medicinskim sestrama, zdravstvenim tehničarima, wellness terapeutima u banjama i rehabilitacionim centrima.
Kurs je predat za akreditaciju kod Zdravstvenog saveta Srbije
Kotizacija: 1.000,00 dinara (đacima i studentima škola za negu lepote odobrava se popust od 50 %).
Prijavite se na vreme, broj polaznika kursa je ograničen.
Uplata na žiro račun broj 325-9500600020095-02,
Ecodesign studio group d.o.o. Dunavski kej 23/11, Beograd
Dodatna obaveštenja: + 381 11 3284 149, sajam@saloninfo.org

Kurs kontinuirane edukacije Značaj platforme za mobilnu teledermatokozmetičku konsultaciju u praksi Medikal SPA centra edukuje polaznike kako da pravilnim korišćenjem potrebnih alata i metodologije omoguće sebi i svom klijentu virtuelnu dermatološku i kozmetičku konsultaciju u realnom vremenu. Tokom kursa kroz studije odabranih slučajeva prikazaćemo kako MTDK platforma funkcioniše u praksi.

Više o kursu KE možete saznati klikom na link.

Seminar

Akreditacija seminara je u toku.
NO-AGE medicina, trenutno najprogresivniji i najperspektivniji model upravljanja zdravljem, bazirana je na fundamentalno novom konceptu: poboljšanje kvaliteta života, aktivna prevencija, efikasan oporavak oštećenog zdravlja, obezbeđivanje aktivne dugovečnosti korišćenjem inovativnih kvantno-informacionih tehnologija.

Više o Seminaru možete saznati klikom na link.

Seminar

KONGRESNA PREDAVANJA - BESPLATNO

U sklopu Kongresa kozmetike biće održan i niz zanimljivih predavanja na kojima će predstavnici firmi izlagača na Sajmu kozmetike predstaviti novine svoje kompanije, pa će tako svi zainteresovani moći da saznaju kako prilagoditi kozmetičke proizvode zahtevima EU, šta je to DermaOxy tretman lica i skalpa glave kiseonikom, koji je značaj peptida u skin antiaging programu, itd.

Više o kongresu kozmetike možete saznati klikom na link.

PREZENTACIJE, DEMONTRACIJE, NASTUPI

Pored bogatog kongresnog dela namenjenog zdravstvenim radnicima i zaposlenima u beauty i kozmetičkim centrima, svi zainteresovani posetioci biće u prilici da prisustvuju brojnim prezentacijama i edukacijama na štandovima izlagača (nastupima poznatih svetskih frizera, makeup artista, nail artista, edukatora nadogradnje ekstenzija trepavica).

PREZENTACIJE, DEMONTRACIJE, NASTUPI