Antiaging seminar

Antiaging seminar

Antiaging seminar

Antiaging Posle Londona, Pariza, Rima, Monte Karla i brojnih drugih svetskih metropola i region Jugoistočne Evrope dobija prvi sertifikovani antiaging edukativni event za kozmetske profesionalce – Antiaging seminar. Jedinstveni događaj u regionu, održaće se ove godine u Beogradu, u subotu, 13. oktobra u okviru 32. međunarodnog sajma i kongresa kozmetike pod nazivom „Dodir Pariza” na tradicionalnom mestu, u Hali 3 Beogradskog sajma. Slogan „Sve što ste želeli da znate o antiaging biznisu” najavljuje uzbudljiv edukativni i poslovni event. Kozmetolozi i kozmetičari će po prvi put biti u prilici da saznaju šta je sve potrebno da znaju kako bi uspostavili ili nadogradili uspešno poslovanje u oblasti antiaginga. Posebna vrednost Seminara je da će saznati kako da sarađuju sa doktorima-specijalistima dermatologije, plastične hirurgije i antiaginga u oblastima savetovanja pacijenta/klijenta, pre-tretmanskim pripremama i post-hirurškoj nezi, tretmanu i smanjenju ožiljaka i bržem i uspešnijem oporavku.

Seminar organizuje Srpska asocijacija za antiaging medicinu (SAAAM) čija je misija promocija najbolje antiaging prakse i edukacija svih profesionalaca u širokom spektru antiaging medicine. Predavač i direktor seminara je čuveni plastični hirurg iz Kalifornije, dr Borko Đorđević. Dr Đorđević je stekao ime u Palm Springsu kao estetski hirurg poznatih, holivudskih zvezda i američkih političara. Za svoje zasluge je dobio zvezdu na trotoaru Palm Springsa. Kao predavač, dr Đorđević želi da ostvari dva cilja: da polaznicima pojasni šta njihovi klijenti, a njegovi pacijenti mogu da ostvare da poboljšaju svoj izgled i drugo, kako kozmetički profesionalci mogu da ostvare sinergiju i komunikaciju sa estetskim doktorima. U okviru seminara će se govoriti o celom spektru estetskih procedura, od neinvazivnih do hirurških i od pripreme pacijenta pre intervencije do nege posle medicinskog zahvata. U ovom smislu, Antiaging seminar je ekskluzivan i predstavlja jedinstvenu priliku za polaznika da svojim Sertifikatom potvrdi klijentima svoj visoki nivo razumevanja antiaging biznisa.

Antiaging Kome je seminar namenjen
Seminar je namenjen svom kozmetičko-estetsko-medicinskom kadru uključujući: kozmetičke tehničare, medicinske tehničare, više kozmetičare, vlasnike i menadžere kozmetičkih i estetskih salona i svima koji su zainteresovani da svoj estetsko-kozmetički biznis podignu na viši, uspešniji i profitabilniji nivo.

Šta je cilj seminara
Cilj seminara je da učesniku omogući praktičnu primenu u svom salonu već od narednog dana. Kozmetičar će moći da postane aktivan partner sa lekarom specijalistom estetske i antiaging medicine, spreman da se uključi u zajedničko planiranje estetskih procedura i upravljanje očekivanjima klijenata.

Koje teme će biti pokrivene na Seminaru
Dr Đorđević i njegovi saradnici će govoriti o fat graftu, hijaluronskim filerima, korekciji podočnjaka, mezoterapiji, uklanjanju strija, terapiji dermapenom i o još mnogo toga.

Raspored predavanja na Antiaging seminaru možete preuzeti klikom na ovaj link

Kotizacija za Seminar je €180, a za prijavni formular i posebne popuste
posetite web stranicu: www.anti-age.me.
U iščekivanju Seminara više informacija možete naći na Facebook stranici Anti-Age Me seminara
www.facebook.com/antiageserbia gde profesionalce iz kozmetske struke čekaju najrazličitije zanimljivosti o raznim aspektima antiaginga. Za sve ostale informacije posetite: www.anti-age.me web stranicu.