O nama

ISTORIJAT

Eco Design Studio d.o.o.ECO Design studio group je osnovan 1995. godine kao marketing agencija. Već posle nekoliko meseci stekao je brojne klijente kojima je nudio usluge ATL advertajzinga. Vrlo brzo, svoju delatnost proširuje i na BTL advertajzing.

Prekretnica u poslovanju ECO Designa nastaje 2003. godine, kada firma svoju delatnost proširuje na TV produkciju. Prvo nastaje TV emisija o lepoti „Kozmo kozmetika”, a 2005. i TV emisija o kulturi stanovanja „Casa oaza”. 2002. ECO Design kao marketing agencija za potrebe Udruženja kozmetičara organizuje sajam kozmetike, koji je po broju izlagača i posetilaca nadmašio sve do tada održane sajmove kozmetike.

2006. ECO Design kreće samostalno u organizaciju sajma kozmetike „Dodir Pariza“ koji je pored bolonjskog Cosmoprofa i moskovskog Intercharma jedan od najvećih beauty sajmova u Evropi. Idući u korak sa razvojem informacionih tehnologija 2008. ECO Design kreira najveći beauty portal na Balkanu www.saloninfo.rs i tako postaje pionir u oblasti koja je na ovim prostorima još u povoju – on-line trgovina.

Danas ECO Design zapošljava 10-oro radnika uglavnom sa fakultetskim diplomama iz oblasti ekonomije, menadžmenta, političkih nauka i grafičkog dizajna.

OBLASTI POSLOVANJA

ECO Design je svoju delatnost usmerio u nekoliko pravaca:

Sajam kozmetike „Dodir Pariza”. Sajam je internacionalnog karaktera i održava se dva puta godišnje. Po broju posetilaca i izlagača spada u tri najveća beauty sajma u Evropi.
-Mobilna aplikacija Kozmo. U skladu sa razvojem modernih tehnologija i rastom upotrebe pametnih uređaja, Kozmo app uspešno menja Kozmo časopis i Kozmo TV emisiju. Kozmo app prati dešavanja u oblasti lepote i namenjena je, kako osobama koje se profesionalno bave nekim poslom u ovoj oblasti (kozmetičarima, frizerima, nail art dizajnerima, šminkerima, itd.), tako i krajnjim korisnicima kozmetičkih i frizerskih proizvoda i usluga.

Beauty portal www.saloninfo.rs. Portal je počeo sa radom 2008. godine i već na svom početku postao virtuelno mesto okupljanja svih aktera beauty industrije. Danas je jedan od vodećih portala u Srbiji preko kog se vrši on-line kupovina i prodaja kozmetičkih proizvoda.

– Digitalni sajam kozmetike The Touch of Paris  Predstavlja prvi digitalni i virtuelni Sajam kozmetike na ovim prostorima. Platforma koja spaja izlagače i posetioce iz celog sveta, nudi mogućnost povezivanja, razmene znanja i širenje poslovanja kako u zemlji tako i u inostranstvu, online kupovine, kao i video edukacija različitih edukatora i edukatorki iz svih sfera Beauty branše. Ova inovativna platforma sastoji je i od opcije Brza kupovina, putem koje svi zainteresovani u bilo koje doba godine na brz i jednostavan način što pre mogu doći do željenih sajamskih proizvoda, ali i aplikacije Pronađi Salon – Business Manager za Beuty profesionalce, koji omogućava brz pronalazak salona od strane klijenata, postavljanje oglasa kao i aktuelnosti salona.

OSNOVNE INFORMACIJE

Naziv preduzeća: Eco Design Studio group d.o.o.

Adresa: Dunavski kej 23/11, Beograd

Telefoni:

+381 11/3284-149;
+381 11/3284-126;
+381 11/3284-217;

Internet prezentacije:

www.sajamkozmetike.com
www.saloninfo.rs
www.edsgroup.net

E-mail: [email protected]

Tip organizacije: Preduzeće u privatnom vlasništvu
Osnivač i direktor: Kosta Maksimović