Marketing

Ukoliko želite da najavite sajamski nastup, da obavestite sadašnje i buduće klijente o Vašem predstavljanju na sajmu „Dodir Pariza”, da omogućite zainteresovanima da Vas što lakše pronađu, toplo Vam preporučujemo sledeće aktivnosti koje će Vam omogućiti da se izdvojite od ostalih i da Vaš nastup na ovoj manifestaciji bude uspešniji.

1. Paket marketing mix obuhvata sledeće:

  1. Mobilna aplikacija Kozmo pre godinu dana predstavljena je javnosti. U skladu sa razvojem modernih tehnologija i rastom upotrebe pametnih uređaja, Kozmo app uspešno menja Kozmo časopis i Kozmo TV emisiju. Kozmo app prati dešavanja u oblasti lepote i namenjena je, kako osobama koje se profesionalno bave nekim poslom u ovoj oblasti (kozmetičarima, frizerima, nail art dizajnerima, šminkerima, itd.), tako i krajnjim korisnicima kozmetičkih i frizerskih proizvoda i usluga.
  2. Post na: facebook.com/sajamkozmetike
  3. Post na: facebook.com/kozmomagazin
  4. Info u segmentu Novosti koji pripada online prodavnici www.saloninfo.rs koji dnevno poseti preko 2.500 osoba. Info u ovom segmentu uključuje i newsletter.
  5. Info na YouTube u formi video priloga na naših 9 kanala (kozmetički proizvodi, nega kose, kozmetički saloni, frizerski saloni, welness centri, zdravlje, pravilna ishrana, sajam edukacija, nokti), koji mogu da se prate i preko www.saloninfo.rs.
  6. Info na www.facebook.com/saloninfo
  7. Info na www.sajamkozmetike.com uključujući i banere
  8. Obaveštenje pomoću razglasa za vreme trajanja sajma koje će biti pročitano 10 puta za dva sajamska dana.

Preporučujemo Vam ove promotivne aktivnosti mesec dana pre sajma i mesec dana nakon sajma.

Postoji mogućnost oglašavanja tokom cele godine.


2. Baneri na www.saloninfo.rs

  1. Veliki baner (dimenzija 750×90 pixela)
  2. Mali baner (dimenzija, 161×84 pixela)

Napomena:

Ukoliko ste zainteresovani, kontaktirajte nas.