Kongres kozmetike - 34 sajam

Kongres kozmetike u salama i raspored predavanja

Kongres kozmetike – aktuelne teme, izvanredni predavači

Uskoro objavljujemo raspored i termine predavanja na predstojećem, 37. Sajmu kozmetike „Dodir Pariza“. Do tada, pogledajte spisak predavanja sa prethodnog Sajma.

Deo svakog Sajma kozmetike i nege kose je Kongres kozmetike. Prolećni Kongres kozmetike biće održan u 2 kongresne sale. Kongres kozmetike bi trebalo da posete svi oni koji se profesionalno bave negom i lepotom, a onda i svi oni koji žele da budu u toku sa dešavanjima u industriji lepote. Kongres kozmetike činiće 9. CIDESCO kongres, kurs kontinuirane edukacije i Predavanja Orient edukativnog centra.

Kongresna dešavanja


Kongres kozmetike

 

dr Vera Zec Dr Vera Zec
Direktor Aquatonale Beauty Academy, Beograd; direktor Akademije u Singapuru
Predavanje na Internacionalnom kongresu ozonoterapije, Rim, jun 2015.
Predavanje na Internacionalnom kongresu naučne kozmetologije, Sao Paolo 2013.
Predavanje na Global Beauty Forum kongresu, Rim, novembar 2011.
Dva predavanja na Internacionalnom kongresu ozonoterapije, Rio de Žaneiro 2011.
Dobitnik Internacionalne zlatne plakete za SPA, wellness i talasoterapiju, Seul 2005.
Dva udarna predavanja na Internacionalnom kongresu kozmetike, Tajvan 2001.
Predsednik CIDESCO Srbija; član PR komiteta CIDESCO Internacional

Više o CIDESCO kongresu možete saznati klikom na link sajamkozmetike.com/cidesco-srbija-kongres


Kurs kontinuirane edukacije

 

 

Tema: Zdravstveni turizam u svetlu globalnih velnes trendova

Kurs KE: Zdravstveni turizam u svetlu globalnih velnes trendova, namenjen je velnes i SPA terapeutima, nutricionistima, fizioterapeutima, SPA menadžerima, zaposlenima u eko turizmu, seoskom turizmu, zdravstvenom turizmu, balneolozima, animatorima u turizmu. Kurs je posvećen Globalnim velnes trendovima, pre svega „J” wellness trendu koji podrazumeva kupanje u šumskom vazduhu, čajne ceremonije, relaksirajuće Zen vrtove i kupanje u lekovitoj vodi. Biće prikazane i dve studije slučaja koje reprezentuju programe „J” wellnessa u Srbiji.

Kotizacija: 1.200,00 dinara (10,25 evra) (đacima i studentima škola za negu lepote odobrava se popust od 50 %).

Prijavite se na vreme, broj polaznika kursa je ograničen.

Uplata na žiro račun broj
325-9500600020095-02
Ecodesign studio group d.o.o. Dunavski kej 23/11, Beograd

Dodatna obaveštenja: + 381 11 3284 149, [email protected]

Predavači:

Više o kursu KE možete saznati klikom na link sajamkozmetike.com/kurs

Kupite kotizacije online za Kurs KE:

Kupi kotizaciju


Predavanja Orient edukativnog centra

U sklopu 36. sajma kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja biće održan niz predavanja o najaktuelnijim temama iz sveta nege i ulepšavanja. Predavanja su namenjena onima koji žele da prate trendove, onima koji žele da u svoj salon uvedu nove, tražene usluge, onima koji žele da obogate svoje znanje i svojim klijentima ponude kvalitetne usluge. Svi zainteresovani moći će da prisustvuju predavanjima Orient edukativnog centra.

Teme predavanja: Puder obrve, Terapeutska masaža, Ice Body Sculpting,  Ruski volumen, Hidžama, Šećerna pasta.

Orient edukativni centar pod vođstvom Kristine Mlađenović počeo je sa radom 2018. godine i veoma brzo je stekao ugled i kredibilitet zahvaljujući dobrom programu, kvalitetu predavanja i posvećenosti edukatora. Bogat izbor edukacija privlači brojne polaznike.

Puder obrve

Kako biste postali jedinstven i istaknut PMU Artist, važno je praktično vežbanje, trud i dosta posvećenosti. A kako biste mogli tome uopšte da pristupite, potrebno je pre svega kvalitetno početno znanje.

Nije bitno da li imate salon ili ste se samostalno odlučili da svoje radno vreme od 9 do 5 zamenite pokretanjem Vašeg novog, samostalnog, privatnog posla, trajna šminka može biti Vaš pravi put ka svetlijoj i kreativnijoj budućnosti.

Zakoračite u svet trajne šminke na 36. međunarodnom sajmu kozmetike i dopustite da kroz predavanje u okviru 3 sata, steknete nova znanja i veštine!

Kupite kotzizaciju online na vreme, broj polaznika Masterclass-a je ograničen.

Kupi kotizaciju

Dodatna obaveštenja: + 381 11 3284 149, [email protected]

Terapeutska masaža

Želite da vašim klijentima olakšate napetost mišića, oslobotite ih ukočenosti vrata, bolova u lumbalnom delu kičme, zategnute tetive, nagomilane toksine koji usporavaju cirkulaciju i dovode do raznih bolnih stanja? Savladajte tehniku terapeutske masaže, koja se sastoji od kombinacije pokreta za brzo oslobađanje od napetosti i bola.

Ovladajte tehnikom terpeutske masaže sa primenom venduza i eteričnim uljima koja veoma brzo oslobađaju od bola.

Žaklina Brkić rođena je 11.07.1972. godine u Frankfurtu, a srednju školu završila je u Zaječaru.

Kako joj nikad nije bilo dosta znanja, edukovala se na više kurseva iz raznih oblasti poslovanja. Trenirala je dugi niz godina rukomet, gde je bilo neminovno da dodje do raznih povreda, misića i tetiva. Svi znamo da se u takvim situcujama obraćamo maserima i kiropraktičarima, tako da je već u ranoj mladosti osetila potrebu da savlada tehniku masaže. Od 2013. do 2017. godine radila je kao asistent doktora fizijatrije i uspešno savladala aparaturnu masažu i elektro stumulaciju. Svoje znanje nadogradila je sertifikovanim kursevima manuelne i aparaturne masaže. 2018. godine počinje da radi kao maser terapeut.

Kupite kotzizaciju online na vreme, broj polaznika Masterclass-a je ograničen.

Kupi kotizaciju

Dodatna obaveštenja: + 381 11 3284 149, [email protected]

Ice Body Sculpting – prirodna kriolipoliza

Ice Body Sculpting je revolucionarni  prirodni tretman Cryo lipolize koja je neinvazivna metoda mršavljenja i uklanjanje celulita.

Ovaj tretma pokreće proces hladne termogeneze, a pokazalo se da izlaganje niskim temperaturama redukuje masne naslage, unapređuje imuni sistem, poboljšava raspoloženje i deluje na mitohondrije. Glavni sastojak ovog hladnog pakovanja je glina koja je najmoćniji prečišćivač organizma. Pored toga što neverovatno upija nataložene otrove u organizmu i izbacuje ih napolje, ona i  hrani organizam mineralima, reguliše PH kože i ima antiseptičko dejstvo. Ponudite klijentima najnoviji tretman koji je zasenio Ameriku!

Budite prvi u gradu koji će krenuti sa ovim tretmanom.

Kupite kotzizaciju online na vreme, broj polaznika Masterclass-a je ograničen.

Kupi kotizaciju

Dodatna obaveštenja: + 381 11 3284 149, [email protected]

Hidžama tretman

Zakoračite u svet prirodne detoksikacije na 36. Međunarodnom sajmu kozmetike.

Da bi postali Hidžama terapeut pre svega je potrebno da imate iskustva u masaži, bez obzira da li imate salon ili ne, osnovno poznavanje ljudskog tela je neophodno,mada nije nešto što ne možete naučiti ukoliko ste zainteresovani, potrebna je samo dobra volja, zainteresovanost, želja da pomažete ljudima. Ukoliko se već bavite ovom delatnošću ovo je idealna prilika da Vaš posao podignete na viši nivo!

Hidžama je tretman detoksikacije tela, najjači detoks koji možete uraditi samo jednim tretmanom.

Predavanje će biti iz oblasti opšte Hidžame, polaznici će biti upoznati sa ovom metodom i njenim benefitima,imati priliku da vide rad na modelu kao i da ga lično isprobaju.

Predavanje se sastoji iz teoriskog i praktičnog dela i traje 2h.

Kupite kotzizaciju online na vreme, broj polaznika Masterclass-a je ograničen.

Kupi kotizaciju

Dodatna obaveštenja: + 381 11 3284 149, [email protected]

Body Lover

Predstavljamo vam holističku masažu Body LoverBody Lover masaža je spoj termana za telo i masaže. Sastoji se iz dva koraka. Ritualni tretman započinje se pilingom tela od kafe i pomorandže Orient cosmetics-a. Piling od kafe i pomorandže je 100% prirodan, a to znači da je napravljen pre svega od kokosovog ulja i bademovog ulja. Piling hidrira kožu i ne ostavlja je suvom, već je hrani i regeneriše. Nakon pilinga, topi se čokoladu Chocco Dream iz Orient cosmetics kuće, koja hrani i neguje telo. Nakon ovog rituala koža će biti toliko mekana da će vaši klijenti obožavati ovaj holistički tretman. Pošto je u pitanju ovakav holistički vid masaže, na obuci svi zainteresovani uče i kako da pripreme prostoriju za ovaj tim masaže i dobiti razne ideje o dekoraciji sobe za masažu.

Za koga je obuka Body Lover masaže?

Kurs Body Lover masaže je za sve one koji žele da u svoj salon uvedu specijalnu masažu, ali je i za polaznike koji nemaju nikakva znanja o masažama. Idealna je ukoliko želite da naučite osnove relax masaže i da iznenadite voljenu osobu sa ovim ritualom. Možda će ova obuka otvoriti put i nove vidike u svet masaže i holizma.

Šta ćete naučiti na ovoj obuci?

 • Kako da namestite krevet za masažu
 • Kako se primenjuje piling od kafe
 • Kako se primenjuje Chocco dream
 • Osnove relax masaže

Cena sa PDV-om 4.900 din.

Kupite kotizaciju za holističku masažu Body Lover online:

Kupi kotizaciju


Masterclass „Otkrijte najlakši način da uz VACUSLIM 48 unapredite poslovanje kozmetičkog salona, sa manje truda i ulaganja“

Masterclass VACUSLIM 48 unapredite poslovanje kozmetičkog salona, sa manje truda i ulaganja

Saznajte kako da poboljšate odnos sa klijentima i kako da sa manje truda i fizičkog napora pružite klijentima motivaciju zbog koje će se redovno vraćati u vaš salon. Otkrijte tajnu izvođenja jedinstvenog lipo-like tretmana koji daje rezultate slične liposukciji, ali bez invazivnih zahvata, operacija i anestezija.

Vacuslim 48 je hit tretman za skidanje masnih naslaga, smanjenje celulita i preoblikovanje tela koji klijentima daje ono što najviše žele – rezultate koji su vidljivi odmah nakon tretmana, dok specijalistima omogućava izuzetno laganu i fizički nezahtevnu primenu nakon koje je specijalista slobodan narednih 30-45 minuta.

Budite među prvima koji će otkriti i tajnu novog Vacuslim 48 Lipo & Advanced Cellulite Reducer Spray-a (Vacuslim 48 Ultra Fat Burnera) koji je namenjen za uklanjanje najtvrdokornijih i najupornijih masnih naslaga.

Za odslušani masterklas dobija se sertifikat i poklon Vacuslim 48 Lipo & Advanced Cell Sprej.

Predavači: Jelena Jevtović i Miloš Jevtović

Mesto i vreme održavanja:

 • Kongresna sala 2
 • subota, 9. april
 • 15:15 – 16:00 h

Kupi kotizaciju


Masterclass „HYDRAFACIAL TRETMAN /oxygen & retinol-like/ za blistav ten, glatku i podmlađenu kožu“

Masterclass HYDRAFACIAL TRETMAN /oxygen & retinol-like/ za blistav ten, glatku i podmlađenu kožu

Saznajte kako da poboljšate rezultate hidrodermoabrazije, u čemu je razlika između retinola i retinol-like retinol peptida i da kako instant dođete do neverovatnih rezultata podmlađivanja i zatezanja kože.

Saznajte sve o kozmetičkim trendovima i inovacijama ove godine, kako da negujete odnose sa klijentima i kako da uz manje truda napunite svoj salon.

Otkrijte sve tajne Mesmerie HydraFacial Oxygen & Smart Jet tretmana sa inovativnim RETINOL PEPTIDOM koji omogućava primenu kod:

 • Hydrafacial tretmana
 • Tretmana kiseonikom
 • Smart Jet tretmana

Za odslušani masterklas dobija se sertifikat i poseban popust od 30% za kupovinu Mesmerie HydraFacial preparata.

Predavači: Tanja Dimitrijević i Jelena Jevtović

Mesto i vreme održavanja:

 • Kongresna sala 2
 • subota, 9. april
 • 16:00 – 17:00 h

Kupi kotizaciju


Open space edukacije

Želite da se edukujete o najnovijim, aktuelnim temama, ali nikako ne uspevate da ispratite raspored našeg Kongresa kozmetike? Od sada možete da pratite OTVORENE edukacije na štandovima izlagača u specijalno prilagođenom prostoru u sklopu štanda.

open space edukacije

1. Fashion room:
Biocelulozne maske Korea
derma pen mesoteraphy koktelima in lab;

 • mezzo bb glow tretman;
 • radiotalasni lifting lica

Palco Professional Italy Hair Wellness

 • boja bez amonijaka,
 • SPA tretmani za kosu,
 • ruska kosa za nadogradnju

2. D Cosmetics 2012 d.o.o.
Ericson Laboratoire

 • Perfection linija za izbeljivanje

Juliete Armand

 • Derma Pen i upotreba retionida
 • Hemijski pilinzi

3. Vox Trade:

 • Prezentacija novog revolucionarnog IONTO COMED APARATA ZA TRETMANE LICA GLOW SOLUTION by IONTO COMED
 • IONTO COMED KONCEPT TRETMANA – sinergija preparata i aparata
 • PREZENTACIJA VOSKOVA ZA DEPILACIJU STARPIL – OD PREMIJUM DO LUX TRETMANA DEPILACIJE

Više o OPEN SPACE EDUKACIJAMA možete saznati klikom na link sajamkozmetike.com/open-space-edukacije