Kongres kozmetike - 34 sajam

Kongres kozmetike u salama i raspored predavanja

 

Kongres kozmetike – aktuelne teme, izvanredni predavači

Deo svakog Sajma kozmetike i nege kose je Kongres kozmetike. Prolećni Kongres kozmetike biće održan u 2 kongresne sale. Novina na 36. sajmu i kongresu kozmetike jesu OPEN SPACE EDUKACIJE koje će biti održane na štandovima izlagača u specijalno prilagođenom prostoru u sklopu štanda. Kongres kozmetike bi trebalo da posete svi oni koji se profesionalno bave negom i lepotom, a onda i svi oni koji žele da budu u toku sa dešavanjima u industriji lepote. Kongres kozmetike činiće 8. CIDESCO kongres, kurs kontinuirane edukacije i Predavanja Orient edukativnog centra.

Kongresna dešavanja


Kongres kozmetike

 

dr Vera Zec Dr Vera Zec
Direktor Aquatonale Beauty Academy, Beograd; direktor Akademije u Singapuru
Predavanje na Internacionalnom kongresu ozonoterapije, Rim, jun 2015.
Predavanje na Internacionalnom kongresu naučne kozmetologije, Sao Paolo 2013.
Predavanje na Global Beauty Forum kongresu, Rim, novembar 2011.
Dva predavanja na Internacionalnom kongresu ozonoterapije, Rio de Žaneiro 2011.
Dobitnik Internacionalne zlatne plakete za SPA, wellness i talasoterapiju, Seul 2005.
Dva udarna predavanja na Internacionalnom kongresu kozmetike, Tajvan 2001.
Predsednik CIDESCO Srbija; član PR komiteta CIDESCO Internacional

 

Jenny MODENA Specijalni gost CIDESCO kongresa i Sajma kozmetike
Jenny MODENA

Više o CIDESCO kongresu možete saznati klikom na link sajamkozmetike.com/cidesco-srbija-kongres


Kurs kontinuirane edukacije

 

 

Tema: Zdravstveni turizam u svetlu globalnih velnes trendova

Kurs KE: Zdravstveni turizam u svetlu globalnih velnes trendova, namenjen je velnes i SPA terapeutima, nutricionistima, fizioterapeutima, SPA menadžerima, zaposlenima u eko turizmu, seoskom turizmu, zdravstvenom turizmu, balneolozima, animatorima u turizmu. Kurs je posvećen Globalnim velnes trendovima, pre svega „J” wellness trendu koji podrazumeva kupanje u šumskom vazduhu, čajne ceremonije, relaksirajuće Zen vrtove i kupanje u lekovitoj vodi. Biće prikazane i dve studije slučaja koje reprezentuju programe „J” wellnessa u Srbiji.

Kotizacija: 1.000,00 dinara (10 evra) (đacima i studentima škola za negu lepote odobrava se popust od 50 %).

Prijavite se na vreme, broj polaznika kursa je ograničen.

Uplata na žiro račun broj
325-9500600020095-02
Ecodesign studio group d.o.o. Dunavski kej 23/11, Beograd

Dodatna obaveštenja: + 381 11 3284 149, [email protected]

Predavači:
kurs predavaci raspored

Više o kursu KE možete saznati klikom na link sajamkozmetike.com/kurs


Predavanja Orient edukativnog centra

U sklopu 36. sajma kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja biće održan niz predavanja o najaktuelnijim temama iz sveta nege i ulepšavanja. Predavanja su namenjena onima koji žele da prate trendove, onima koji žele da u svoj salon uvedu nove, tražene usluge, onima koji žele da obogate svoje znanje i svojim klijentima ponude kvalitetne usluge. Svi zainteresovani moći će da prisustvuju predavanjima Orient edukativnog centra.

Teme predavanja: Havajska masaža, Maderoterapija, Puder obrve i Ruski volumen.

Orient edukativni centar pod vođstvom Kristine Mlađenović počeo je sa radom 2018. godine i veoma brzo je stekao ugled i kredibilitet zahvaljujući dobrom programu, kvalitetu predavanja i posvećenosti edukatora. Bogat izbor edukacija privlači brojne polaznike.

Puder obrve by Emilija Dugić

Puder obrve

Zakoračite u svet trajne šminke i podignite vaš posao na potpuno novi i drugačiji nivo! Pružite vašim klijentima uslugu koju ne mogu naći svuda, a koju ćete im baš vi obezbediti sa najvišim performansama i kvalitetom! Nebitno da li već imate kozmetički salon ili se tek upuštate u ove vode, trajna šminka je nešto što u svakom od nas izaziva posebnu vrstu pažnju. Nekada nam tu pažnju privuku fenomenalno „odrađene” obrve, usne ili ajlajner, a nekada su to umetnici trajne šminke koji su to izveli. Jedno je sigurno, svet trajne šminke nikoga ne ostavlja ravnodušnim! Zavirite u ovaj fenomenalni svet trajne šminke na 35. međunarodnom sajmu kozmetike i dopustite sebi da na našem jedinstvenom predavanju steknete uvid u sve prednosti koje vam posao sa trajnom šminkom može doneti! Podignite vaš posao na potpuno novi i drugačiji nivo! Postanite artist trajne šminke obrva!

Nakon završenog predavanja, svako od učesnika će dobiti sertifikat, kojim će kasnije moći da ostvari popust na kompletnu edukaciju za trajnu šminku obrva u tehnici puder obrve u Orient edukativnom centru. Ukoliko prisustvujete predavanju Puder obrve ostvarujete popust na Edukaciju za puder obrve u Orient edukativnom centru. Umesto pune cene od 42.000 dinara platićete 24.000 dinara.

Prijavite se na vreme, broj polaznika Masterclass-a je ograničen.
Uplata na žiro račun broj 325-9500600020095-02, Ecodesign studio group d.o.o. Dunavski kej 23/11, Beograd
Dodatna obaveštenja: + 381 11 3284 149, [email protected]

Havajska masaža by Kristina Mlađenović

Havajska masaža

Želite svojim klijentima da ponudite, trenutno aktuelne, egzotične, holističke masaže. Posetite 35. sajam kozmetike gde ćete biti u prilici da prisutvujete predavanju: Havajska masaža. Ova drevna masaža potiče još iz doba Polinezije kada su je praktikovali vračevi. Izvorno, ova masaža se zove Lomi Lomi Nui što u prevodu znači: ruke koje vole. Temelji se na havajskoj filozofiji Huna koja smatra da sve što postoji teži ka harmoniji i ljubavi. Pokreti ove masaže podsećaju na milovanje talasa što se na klijente reflektuje relaksirajuće, fizički i psihički.

Obradujte svoje klijente i donesite novinu u vaš salon. Primetićete kako se klijenti vraćaju ovoj egzotičnoj masaži. Za prisustvovanje ovom predavanju poželjno je osnovno znanje masaže.

Ukoliko prisustvujete predavanju Havajska masaža ostvarujete popust na Edukaciju za havajsku masažu u Orient edukativnom centru. Umesto pune cene od 8.000 dinara platićete 2.000 dinara.

Prijavite se na vreme, broj polaznika Masterclass-a je ograničen.
Uplata na žiro račun broj 325-9500600020095-02, Ecodesign studio group d.o.o. Dunavski kej 23/11, Beograd
Dodatna obaveštenja: + 381 11 3284 149, [email protected]

Maderoterapija by Kristina Mlađenović

Maderoterapija

Ako niste sigurni odakle da počnete, krenite od obuke za maderoterapiju. Zašto? Zato što je ova masaža trenutno najtraženija masaža u Srbiji. Postanite sertifikovani maderoterapeut na 35. sajmu kozmetike u Beogradu.
Madero masaža se izvodi specijalnim drvenim oklagijama koje čine čuda na ženskom telu!
Predavanje je osmišljeno da vas upozna sa svim detaljima rada i izvođenja ove tehnike, bez prethodnog znanja iz oblasti masaže.

Nakon završenog predavanja, svako od učesnika će dobiti sertifikat, kojim će kasnije moći da ostvari popust na kompletnu edukaciju za havajsku masažu u Orient edukativnom centru. Ukoliko prisustvujete predavanju Maderoterapija ostvarujete popust na Edukaciju za maderoterapiju u Orient edukativnom centru. Umesto pune cene od 20.000 dinara platićete 10.000 dinara.

Prijavite se na vreme, broj polaznika Masterclass-a je ograničen.
Uplata na žiro račun broj 325-9500600020095-02, Ecodesign studio group d.o.o. Dunavski kej 23/11, Beograd
Dodatna obaveštenja: + 381 11 3284 149, [email protected]

Ruski volumen by Ljiljana Vasković

Ruski volumen
USAVRŠITE I UNAPREDITE SVOJE ZNANJE!

Na 36. međunarodnom sajmu kozmetike bićete u prilici da prisustvujete predavanju: Ruski volumen. Predavanju mogu prisustvovati početnici, ali i oni koji žele da prošire svoju ponudu jednim od najtraženih tretmana – volumenska nadogradnja, kao i osobe koje već imaju završenu obuku za volumen, ali nisu zadovoljne svojim radom.

Volumen tehnika je dosta kompleksnija od klasične nadogradnje, više faktora utiče na sam rezultat rada i nekada je potrebno da čujete malu tajnu kako biste vaš rad doveli do savršenstva. Svako od prisutnih učestvovaće svojim pitanjima i razmenom sopstvenih iskustva.

Po završetku predavanja svi prisutni će dobiti sertifikat. Ukoliko prisustvujete predavanju Ruski volumen ostvarujete popust na Edukaciju za Ruski volumen u Orient edukativnom centru. Umesto pune cene od 30.000 dinara platićete 17.000 dinara.

Uplata na žiro račun broj 325-9500600020095-02, Ecodesign studio group d.o.o. Dunavski kej 23/11, Beograd
Dodatna obaveštenja: + 381 11 3284 149, [email protected]

Više o Predavanjima Orient edukativnog centra možete saznati klikom na link sajamkozmetike.com/predavanja-orient-edukativnog-centra


Open space edukacije

Želite da se edukujete o najnovijim, aktuelnim temama, ali nikako ne uspevate da ispratite raspored našeg Kongresa kozmetike? Od sada možete da pratite OTVORENE edukacije na štandovima izlagača u specijalno prilagođenom prostoru u sklopu štanda.

open space edukacije

1. Fashion room:
Biocelulozne maske Korea
derma pen mesoteraphy koktelima in lab;

 • mezzo bb glow tretman;
 • radiotalasni lifting lica

Palco Professional Italy Hair Wellness

 • boja bez amonijaka,
 • SPA tretmani za kosu,
 • ruska kosa za nadogradnju

2. D Cosmetics 2012 d.o.o.
Ericson Laboratoire

 • Perfection linija za izbeljivanje

Juliete Armand

 • Derma Pen i upotreba retionida
 • Hemijski pilinzi

3. Vox Trade:

 • Prezentacija novog revolucionarnog IONTO COMED APARATA ZA TRETMANE LICA GLOW SOLUTION by IONTO COMED
 • IONTO COMED KONCEPT TRETMANA – sinergija preparata i aparata
 • PREZENTACIJA VOSKOVA ZA DEPILACIJU STARPIL – OD PREMIJUM DO LUX TRETMANA DEPILACIJE

Više o OPEN SPACE EDUKACIJAMA možete saznati klikom na link sajamkozmetike.com/open-space-edukacije