Kongres kozmetike - 34 sajam

Kongres kozmetike u salama i raspored predavanja

Kongres kozmetike – aktuelne teme, izvanredni predavači

Deo svakog Sajma kozmetike i nege kose je Kongres kozmetike. Prolećni Kongres kozmetike biće održan u 2 kongresne sale. Novina na 36. sajmu i kongresu kozmetike jesu OPEN SPACE EDUKACIJE koje će biti održane na štandovima izlagača u specijalno prilagođenom prostoru u sklopu štanda. Kongres kozmetike bi trebalo da posete svi oni koji se profesionalno bave negom i lepotom, a onda i svi oni koji žele da budu u toku sa dešavanjima u industriji lepote. Kongres kozmetike činiće 8. CIDESCO kongres, kurs kontinuirane edukacije i Predavanja Orient edukativnog centra.

Kongresna dešavanja


Kongres kozmetike

 

dr Vera Zec Dr Vera Zec
Direktor Aquatonale Beauty Academy, Beograd; direktor Akademije u Singapuru
Predavanje na Internacionalnom kongresu ozonoterapije, Rim, jun 2015.
Predavanje na Internacionalnom kongresu naučne kozmetologije, Sao Paolo 2013.
Predavanje na Global Beauty Forum kongresu, Rim, novembar 2011.
Dva predavanja na Internacionalnom kongresu ozonoterapije, Rio de Žaneiro 2011.
Dobitnik Internacionalne zlatne plakete za SPA, wellness i talasoterapiju, Seul 2005.
Dva udarna predavanja na Internacionalnom kongresu kozmetike, Tajvan 2001.
Predsednik CIDESCO Srbija; član PR komiteta CIDESCO Internacional

Više o CIDESCO kongresu možete saznati klikom na link sajamkozmetike.com/cidesco-srbija-kongres


Kurs kontinuirane edukacije

 

 

Tema: Zdravstveni turizam u svetlu globalnih velnes trendova

Kurs KE: Zdravstveni turizam u svetlu globalnih velnes trendova, namenjen je velnes i SPA terapeutima, nutricionistima, fizioterapeutima, SPA menadžerima, zaposlenima u eko turizmu, seoskom turizmu, zdravstvenom turizmu, balneolozima, animatorima u turizmu. Kurs je posvećen Globalnim velnes trendovima, pre svega „J” wellness trendu koji podrazumeva kupanje u šumskom vazduhu, čajne ceremonije, relaksirajuće Zen vrtove i kupanje u lekovitoj vodi. Biće prikazane i dve studije slučaja koje reprezentuju programe „J” wellnessa u Srbiji.

Kotizacija: 1.000,00 dinara (10 evra) (đacima i studentima škola za negu lepote odobrava se popust od 50 %).

Prijavite se na vreme, broj polaznika kursa je ograničen.

Uplata na žiro račun broj
325-9500600020095-02
Ecodesign studio group d.o.o. Dunavski kej 23/11, Beograd

Dodatna obaveštenja: + 381 11 3284 149, [email protected]

Predavači:

Više o kursu KE možete saznati klikom na link sajamkozmetike.com/kurs


Predavanja Orient edukativnog centra

U sklopu 36. sajma kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja biće održan niz predavanja o najaktuelnijim temama iz sveta nege i ulepšavanja. Predavanja su namenjena onima koji žele da prate trendove, onima koji žele da u svoj salon uvedu nove, tražene usluge, onima koji žele da obogate svoje znanje i svojim klijentima ponude kvalitetne usluge. Svi zainteresovani moći će da prisustvuju predavanjima Orient edukativnog centra.

Teme predavanja: Puder obrve, Terapeutska masaža, Ice Body Sculpting,  Ruski volumen, Hidžama, Šećerna pasta.

Orient edukativni centar pod vođstvom Kristine Mlađenović počeo je sa radom 2018. godine i veoma brzo je stekao ugled i kredibilitet zahvaljujući dobrom programu, kvalitetu predavanja i posvećenosti edukatora. Bogat izbor edukacija privlači brojne polaznike.

Puder obrve

Kako biste postali jedinstven i istaknut PMU Artist, važno je praktično vežbanje, trud i dosta posvećenosti. A kako biste mogli tome uopšte da pristupite, potrebno je pre svega kvalitetno početno znanje.

Nije bitno da li imate salon ili ste se samostalno odlučili da svoje radno vreme od 9 do 5 zamenite pokretanjem Vašeg novog, samostalnog, privatnog posla, trajna šminka može biti Vaš pravi put ka svetlijoj i kreativnijoj budućnosti.

Zakoračite u svet trajne šminke na 36. međunarodnom sajmu kozmetike i dopustite da kroz predavanje u okviru 3 sata, steknete nova znanja i veštine!

Prijavite se na vreme, broj polaznika Masterclass-a je ograničen.
Uplata na žiro račun broj 325-9500600020095-02, Ecodesign studio group d.o.o. Dunavski kej 23/11, Beograd
Dodatna obaveštenja: + 381 11 3284 149, [email protected]

Terapeutska masaža

Želite da vašim klijentima olakšate napetost mišića, oslobotite ih ukočenosti vrata, bolova u lumbalnom delu kičme, zategnute tetive, nagomilane toksine koji usporavaju cirkulaciju i dovode do raznih bolnih stanja? Savladajte tehniku terapeutske masaže, koja se sastoji od kombinacije pokreta za brzo oslobađanje od napetosti i bola.

Ovladajte tehnikom terpeutske masaže sa primenom venduza i eteričnim uljima koja veoma brzo oslobađaju od bola.

Žaklina Brkić rođena je 11.07.1972. godine u Frankfurtu, a srednju školu završila je u Zaječaru.

Kako joj nikad nije bilo dosta znanja, edukovala se na više kurseva iz raznih oblasti poslovanja. Trenirala je dugi niz godina rukomet, gde je bilo neminovno da dodje do raznih povreda, misića i tetiva. Svi znamo da se u takvim situcujama obraćamo maserima i kiropraktičarima, tako da je već u ranoj mladosti osetila potrebu da savlada tehniku masaže. Od 2013. do 2017. godine radila je kao asistent doktora fizijatrije i uspešno savladala aparaturnu masažu i elektro stumulaciju. Svoje znanje nadogradila je sertifikovanim kursevima manuelne i aparaturne masaže. 2018. godine počinje da radi kao maser terapeut.

Prijavite se na vreme, broj polaznika Masterclass-a je ograničen.
Uplata na žiro račun broj 325-9500600020095-02, Ecodesign studio group d.o.o. Dunavski kej 23/11, Beograd
Dodatna obaveštenja: + 381 11 3284 149, [email protected]

Ice Body Sculpting – prirodna kriolipoliza

Ice Body Sculpting je revolucionarni  prirodni tretman Cryo lipolize koja je neinvazivna metoda mršavljenja i uklanjanje celulita.

Ovaj tretma pokreće proces hladne termogeneze, a pokazalo se da izlaganje niskim temperaturama redukuje masne naslage, unapređuje imuni sistem, poboljšava raspoloženje i deluje na mitohondrije. Glavni sastojak ovog hladnog pakovanja je glina koja je najmoćniji prečišćivač organizma. Pored toga što neverovatno upija nataložene otrove u organizmu i izbacuje ih napolje, ona i  hrani organizam mineralima, reguliše PH kože i ima antiseptičko dejstvo. Ponudite klijentima najnoviji tretman koji je zasenio Ameriku!

Budite prvi u gradu koji će krenuti sa ovim tretmanom.

Prijavite se na vreme, broj polaznika Masterclass-a je ograničen.
Uplata na žiro račun broj 325-9500600020095-02, Ecodesign studio group d.o.o. Dunavski kej 23/11, Beograd
Dodatna obaveštenja: + 381 11 3284 149, [email protected]

Nadogradnja trepavica – ruski volumen

USAVRŠITE I UNAPREDITE SVOJE ZNANJE!

Na 36. međunarodnom sajmu kozmetike bićete u prilici da prisustvujete predavanju: Ruski volumen. Predavanju mogu prisustvovati početnici, ali i oni koji žele da prošire svoju ponudu jednim od najtraženih tretmana – volumenska nadogradnja, kao i osobe koje već imaju završenu obuku za volumen, ali nisu zadovoljne svojim radom.

Volumen tehnika je dosta kompleksnija od klasične nadogradnje, više faktora utiče na sam rezultat rada i nekada je potrebno da čujete malu tajnu kako biste vaš rad doveli do savršenstva. Svako od prisutnih učestvovaće svojim pitanjima i razmenom sopstvenih iskustva.

Po završetku predavanja svi prisutni će dobiti sertifikat. Ukoliko prisustvujete predavanju Ruski volumen ostvarujete popust na Edukaciju za Ruski volumen u Orient edukativnom centru. Umesto pune cene od 30.000 dinara platićete 17.000 dinara.

Prijavite se na vreme, broj polaznika Masterclass-a je ograničen.
Uplata na žiro račun broj 325-9500600020095-02, Ecodesign studio group d.o.o. Dunavski kej 23/11, Beograd
Dodatna obaveštenja: + 381 11 3284 149, [email protected]

Hidžama tretman

Zakoračite u svet prirodne detoksikacije na 36. Međunarodnom sajmu kozmetike.

Da bi postali Hidžama terapeut pre svega je potrebno da imate iskustva u masaži, bez obzira da li imate salon ili ne, osnovno poznavanje ljudskog tela je neophodno,mada nije nešto što ne možete naučiti ukoliko ste zainteresovani, potrebna je samo dobra volja, zainteresovanost, želja da pomažete ljudima. Ukoliko se već bavite ovom delatnošću ovo je idealna prilika da Vaš posao podignete na viši nivo!

Hidžama je tretman detoksikacije tela, najjači detoks koji možete uraditi samo jednim tretmanom.

Predavanje će biti iz oblasti opšte Hidžame, polaznici će biti upoznati sa ovom metodom i njenim benefitima,imati priliku da vide rad na modelu kao i da ga lično isprobaju.

Predavanje se sastoji iz teoriskog i praktičnog dela i traje 2h.

Prijavite se na vreme, broj polaznika Masterclass-a je ograničen.
Uplata na žiro račun broj 325-9500600020095-02, Ecodesign studio group d.o.o. Dunavski kej 23/11, Beograd
Dodatna obaveštenja: + 381 11 3284 149, [email protected]

Depilacija šećernom pastom

Pružite vašim klijentima najbezbedniju, najbezbolniju i naprirodniju depilaciju – prirodnu epilaciju. Na Sajmu kozmetike možete prisustvovati predavanju o tome šta je to zapravo prirodna epilacija, koje su pogodnosti i prednosti ove metode uklanjanja dlačica, kao i kako da ovu delatnost što profitabilnije uvrstite u vaš posao. Bilo da ste već edukovani ili ne, ovo predavanje svakako će vVam biti od velike koristi u daljem i budućem poslovanju.

Ova depilacija osim što je manje bolna od ostalih metoda uklanjanja dlaćica, svakako je i najbezbednija jer je pogodna za sve tipove kože, za sve uzraste i ono što je najvažnije redovnom depilacijom klijenti dobijaju efekat trajne epilacije i sprečava se urastanje dlačica kao i ostalih kožnih problema koje moze da izazove izrazena maljavost. Još jedna velika prednost jeste to što se može uklanjati dlaka već od 2mm, a koža klijenta ostaje čista i bez crvenila kao i iritacija. Tehnika je usavršena tako da se uklanjanjem dlaka u pravcu rasta korena dlake zatvara, što dovodi do posvetljivanja dlačice kao i znatnog proređivanja a nakon toga i do potpunog prestanka rasta dlaka na pojedinim delovima tela.

Pogodna je za sve delove tela, kao i za žene, muškarce, decu, trudnice, osobe sa izraženim venama i kapilarima, a takođe se mogu tretirati i regije obolele od ekcema, seboreje, psorijaze, a najveći efekat ima kod osoba sklonim urastanju dlaka jer ovom metodom se ta pojava sprečava.

Prijavite se na vreme, broj polaznika Masterclass-a je ograničen.
Uplata na žiro račun broj 325-9500600020095-02, Ecodesign studio group d.o.o. Dunavski kej 23/11, Beograd
Dodatna obaveštenja: + 381 11 3284 149, [email protected]

Više o Predavanjima Orient edukativnog centra možete saznati klikom na link sajamkozmetike.com/predavanja-orient-edukativnog-centra


Open space edukacije

Želite da se edukujete o najnovijim, aktuelnim temama, ali nikako ne uspevate da ispratite raspored našeg Kongresa kozmetike? Od sada možete da pratite OTVORENE edukacije na štandovima izlagača u specijalno prilagođenom prostoru u sklopu štanda.

open space edukacije

1. Fashion room:
Biocelulozne maske Korea
derma pen mesoteraphy koktelima in lab;

 • mezzo bb glow tretman;
 • radiotalasni lifting lica

Palco Professional Italy Hair Wellness

 • boja bez amonijaka,
 • SPA tretmani za kosu,
 • ruska kosa za nadogradnju

2. D Cosmetics 2012 d.o.o.
Ericson Laboratoire

 • Perfection linija za izbeljivanje

Juliete Armand

 • Derma Pen i upotreba retionida
 • Hemijski pilinzi

3. Vox Trade:

 • Prezentacija novog revolucionarnog IONTO COMED APARATA ZA TRETMANE LICA GLOW SOLUTION by IONTO COMED
 • IONTO COMED KONCEPT TRETMANA – sinergija preparata i aparata
 • PREZENTACIJA VOSKOVA ZA DEPILACIJU STARPIL – OD PREMIJUM DO LUX TRETMANA DEPILACIJE

Više o OPEN SPACE EDUKACIJAMA možete saznati klikom na link sajamkozmetike.com/open-space-edukacije