Kurs

KURS KONTINUIRANE EDUKACIJE

Zdravstveni turizam u svetlu globalnih velnes trendova

Kurs KE: Zdravstveni turizam u svetlu globalnih velnes trendova, namenjen je velnes i SPA terapeutima, nutricionistima, fizioterapeutima, SPA menadžerima, zaposlenima u eko turizmu, seoskom turizmu, zdravstvenom turizmu, balneolozima, animatorima u turizmu. Kurs je posvećen Globalnim velnes trendovima, pre svega „J” wellness trendu koji podrazumeva kupanje u šumskom vazduhu, čajne ceremonije, relaksirajuće Zen vrtove i kupanje u lekovitoj vodi. Biće prikazane i dve studije slučaja koje reprezentuju programe „J” wellnessa u Srbiji.

Kurs je predat za akreditaciju kod Zdravstvenog saveta Srbije.

Kotizacija: 1.000,00 dinara (10 evra) (đacima i studentima škola za negu lepote odobrava se popust od 50 %).

Prijavite se na vreme, broj polaznika kursa je ograničen.

Uplata na žiro račun broj
325-9500600020095-02
Ecodesign studio group d.o.o. Dunavski kej 23/11, Beograd

Dodatna obaveštenja: + 381 11 3284 149, [email protected]

Predavači:

 

Raspored:

NEDELJA, 10. oktobar 2021, Kongresna sala Svetislav Radmilović

 

Globalna wellness industrija na godišnjem nivou u svetu ostvaruje promet od 4,3 trilijarde dolara. Zdravstveni turizam i Medical SPA usluge su oblasti u kojima se beleži najveći globalni rast. To su dovoljni motivi da stručnjaci iz ovih oblasti prate trendove i stiču nova znanja koja se mogu primeniti u razvoju sopstvenog biznisa i u ličnom usavršavanju.

Kurs Zdravstveni turizam u svetlu globalnih wellness trendova je upravo namenjen profesionalcima u oblastima: wellness programi, medical SPA industrija i zdravstveni turizam.