Odaberi aplikaciju Kozmo

Odaberi aplikaciju Kozmo

Predstavljamo vam novi, bolji Kozmo, mobilnu aplikaciju za pametne uređaje!

Tijana Žarić - Kozmo glavni i odgovorni urednik Dragi
čitaoci,


Kozmo časopis će se štampati samo u još jednom broju. Već sada možete da nas svakodnevno čitate putem besplatne mobilne aplikacije Kozmo.

Časopis Kozmo namenjen profesionalcima u službi lepote postoji već 15 godina. Za sve te godine kroz časopis je prošlo mnoštvo edukativnih tekstova, najavili smo mnoge trendove, pisali o svim aktuelnostima, predstavili brojne brendove i sarađivali sa najvećim stručnjacima iz oblasti nege. Časopis Kozmo krasio je mnoge salone i centre, poslužio kao inspiracija mnogima, olakšao posao ili ulazak u posao brojnim kozmetičarima, frizerima, makeup artistima, nail dizajnerima. Ponosni smo na dugogodišnji trud i rad i na to što imamo redovnu čitalačku publiku koja se meri desetinama hiljada. Pratili smo vaše reakcije, osluškivali vaše potrebe, prihvatali vaše savete. Ono što sledi kada je u pitanju časopis Kozmo rezultat je praćenja trendova i prilagođavanja zahtevima naših čitalaca.

Mobilna aplikacija Kozmo

Od sada, časopis Kozmo bićete u prilici da čitate kad god poželite, a ne morate ga nositi sa sobom. Potrebno je samo da aplikaciju Kozmo preuzmete sa Google play-a ili App store-a i u 2 jednostavna koraka obezbedite sebi informacije neophodne za praćenje novina u svetu nege i lepote. A svet nege i lepote meri se hiljadama i hiljadama učesnika. Odabrati proizvod, odabrati tretman, odabrati stručnjaka, odabrati pristup, odabrati savet, postalo je jako teško bilo šta odabrati. Mobilna aplikacija Kozmo će vam olakšati odabir. Da biste naučili gde da gledate, gde da nađete, gde da kupite i kako da odaberete potrebno je samo da preuzmete aplikaciju Kozmo za vaš pametni uređaj. Instaliranjem besplatne aplikacije Kozmo bićete u prilici da svakodnevno pratite informacije i aktuelnosti, da budete u toku sa dešavanjima u industriji lepote.

Aplikacija Kozmo je jedinstveno mesto na kom možete naći mnošto brendova iz sveta nege i lepote, mesto na kom možete naći savete i preporuke svih relevantnih stručnjaka iz ovih oblasti. Mesto na kom možete pogledati brojne video tutorijale, mesto na kom možete naučiti kako da uradite sami, mesto na kom možete kupiti ili saznati gde kupiti sve što vam je potrebno za svakodnevnu negu i obavljanje svog posla. Kroz rubrike Insta, Beauty & Health, Kuponi za popuste, News, Sajam kozmetike, Video, Kozmetika shop, itd. bićete u prilici da saznate sve o kvalitetnim proizvodima i aparatima za negu. Bićete u prilici i da kupujete te proizvode i aparate po specijalnim cenama sa popustom uz pomoć Kupona koje ćete biti u prilici da preuzmete u aplikaciji Kozmo.

Ukoliko se profesionalno bavite negom i lepotom aplikacija Kozmo je vaša direktna veza sa velikim brojem distributera, proizvođača, edukatora i stručnjaka. Odaberite Kozmo.

Tijana Žarić potpis


Preuzmite aplikaciju Kozmo

Preuzmite aplikaciju Kozmo na Google Play


Preuzmite aplikaciju Kozmo na App Store

Preuzmite aplikaciju Kozmo QR kod

Putem aplikacije Kozmo pratite aktuelna dešavanja, informišite se detaljnije o sajmu KOZMETIKE I NEGE KOSE, pogledajte prezentacije novih proizvoda, saznajte gde su najveći popusti, preuzmite kupone za popustE, pratite rubrike BEAUTY & HEALTH, PRIRODNA KOZMETIKA i još mnogo toga.