Poboljšajte rad svog hotela, wellnes i SPA centra

Dr Vera Zec

Na 26. sajmu kozmetike Dodir Pariza 17. i 18. oktobra u Hali 3 Beogradskog sajma biće održan 3. srpsko-italijanski kongres Beauty & SPA sa sledećom temom: Wellness, SPA i talassoterapija

Uz glavnu temu imamo dve podteme:

  • SPA i wellness – bolja organizacija, veći profit – Tema je namenjena većim SPA i wellness centrima, hotelima sa SPA i wellnessom, banjama, termalnim centrima i talaso centrima;
  • Pretvorite kozmetički salon u Day SPA – Temu je namenjena kozmetičkim salonima, beauty centrima, beauty medical centrima.

Kroz ove dve teme, koje se u kongresnim predavanjima prepliću, želeli smo da omogućimo da unesete novine u svoj centar, da ga preuredite da vam donosi što veći profit, da naučite nešto novo i naravno da zainteresujete klijentelu za sebe. Za SPA centre smo se potrudili da im pomognemo da svoju postojeću strukturu prilagode novim trendovima, da se po potrebi bolje organizuju, da uvedu nove protokole – spa menije aktuelne u svetu.

Da bismo vas što stručnije proveli kroz ove dve veoma zanimljive teme pozvali smo u goste 3 internacionalno veoma priznata stručnjaka iz ove oblasti:

  • Annu-Cari Gund, veoma priznatog stručnjaka za SPA i wellness, stručnog savetnika lanca SPA centara Raison d’Etre koji zastupa novi model SPA i wellnessa LivNordic SPA concept.
  • Josephine Wackett, veoma priznatog stručnjaka za SPA i wellness, predavanje u Bolonji sa Mr.Ryanom, direktor SPA centara u Hilton hotelima.
  • Dr Bovera, veoma priznatog stručnjaka za SPA i wellness, pisca poznate knjige SPA management. Dr Bovero je kreator SPA & wellness koncepta mnogih poznatih italijanskih SPA centara koji spadaju u vrh SPA i wellness biznisa.

Pored mene i stranih stručnjaka predavanja će držati i domaći stručnjaci:

  • Dr Dragan Tešanović, red. prof, šef Katedre za gastronomiju PMF, Univerziteta u Novom Sadu, koji će govoriti o novim trendovima wellness kuhinje.
  • Dr Snježana Gagić, docent na Fakultetu za turizam i hotelijerstvo, Univerziteta za poslovne studije, u Banja Luci.
  • Peđa Filipović, učitelj i kreator masaža i wellness koncepta.

Biće još mnogo predavača koji su takođe eminentni stručnjaci iz oblasti kozmetike, wellnessa i SPA i koji će kroz svoja predavanja obraditi veoma zanimljive oblasti. Biće tu i neizostavni CIDESCO Italija seminar u saradnji sa Aquatonale Beauty Academy. Pored teorijskih predavanja, biće i praktičnih prezentacija različitih protokola tretmana sa praktičnim obukama.

Na kongresu ćete biti u prilici da saznate šta je i kako se organizuje SPA i wellness centar, šta je profesionalna kozmetika namenjena SPA i wellness centrima i kako se ona koristi. Šta je glavni princip SPA i wellness centra koji mora biti ispoštovan u svom konceptu i zašto su važni profesionalni SPA tretmani, koliki je značaj komunikacije i pravilnog marketinškog prezentovanje centra i naravno kako da povećate broj zainteresovanih klijenata. Na kongresu će biti predstavljeni i mnogi proizvodi, tretmani i masaže. Izdvajamo sledeće: Bioenergetska Maui Spa masaža glave i lica i Bava de Lumaca tretman, nove beauty i SPA tehnike.

Posetite kongres kozmetike i budite u toku sa dešavanjima. Obogatite svoje znanje i iskustvo korisnim informacijama i unapredite rad svog centra.

Kongres će otvoriti specijalni gosti Anna-Cari Gund, predsednik CIDESCO Internacional i Josephine Wackett, potpredsednik CIDESCO Internacional.

Više informacija:

Tel: +381 65 3238 002

kongreskozmetike@gmail.com

Kozmetički kongres Kozmetički kongres