Kozmetičari, unapredite svoje znanje

CIDESCO seminar – naučite najnoviju tehnike masaže glave i lica i najnoviji tretman

Dr Vera Zec

17. i 18. oktobra u Hali 3 Beogradskog sajma u sklopu sajma kozmetike Dodir Pariza paralelno sa Kongresom kozmetike biće organizovan CIDESCO Italija seminar sa temom: Pretvorite kozmetički salon u Day Spa (Bioenergetska Maui Spa masaža glave i lica i Bava de Lumaca tretman).

Seminar će se održavati tri dana, dva dana sajma u Kongresnoj sali B i trećeg dana u prostorijama Aquatonale Beauty Academy.

Seminar uključuje redovna predavanja na Kongresu. Kongres počinje u subotu 17. oktobra od 11:30 časova kada će se održati ceremonijal otvaranja 3. srpsko-italijanskog kongresa BEAUTY & SPA. Rad Kongresa trajaće do 18:00 časova. Seminar počinje u 16:15 i traje do 18:15.

U nedelju 18. oktobra Seminar će trajati od 11:00 do 13:00 časova kada se nastavlja rad kongresa i trajaće do 17:15 časova. Od 17:15 do 18:00 je ceremonijal zatvaranja kongresa i dodela sertifikata.

U ponedeljak 19. oktobra Seminar će trajati od 11:00 do 14:00 časova u prostorijama Aquatonale Beauty Academy.

Kriza posete kozmetičkim salonima je velika. Danas postoje centri koji se takođe bave sličnim poslom, ali čije metode vi ne možete da dostignete. Vi ne možete da ih dostignete. Zapravo možete! Pretvorite kozmetički salon u Day Spa

Seminar će se sastojati iz teoretskih, ali i praktičnih prezentacija, različitih protokola tretmana gde se i uštedom postižu dobri rezultati.

Dobri rezultati postignuti tretmanom omogućavaju trajno poverenje klijenta.

Pohađanje trodnevnog seminara se naplaćuje i svi slušaoci seminara dobijaju ID kartice koje im omogućavaju specijalnu obuku specijalnih masaža lica i jedinstvenog tretmana.

Seminar se organizuje u saradnji CIDESCO Italija i Aquatonale Beauty Academy.

Cena pohađanja seminara iznosi 27.000 RSD ili 200 evra.

U cenu obuke ulazi i dodela CIDESCO Italija sertifikata o pohađanju seminara.

Svi koji su zainteresovani za CIDESCO Italija seminar moraju izvršiti prijavu i uplatu na vreme.

CIDESCO Italija sertifikat o pohađanju seminara biće uručen u nedelju tokom ceremonije zatvaranja kongres kozmetike. Sertifikate će uručiti Anna-Cari Gund, predsednik CIDESCO Internacional i Josephine Wackett, potpredsednik CIDESCO Internacional.

Više informacija na email: kongreskozmetike@gmail.com

Dr Vera Zec na seminaru CIDESCO seminar na sajmu kozmetike