Napravite plan posete sajma kozmetike

Bliži se još jedan sajam kozmetike i nege kose Dodir Pariza. Da li ste već napravili plan posete sajma?

26. Izdanje sajma kozmetike i nege kose Dodir Pariza sve poklonike lepote očekuje 17. i 18. oktobra na Beogradskom sajmu u Hali 3. Ova dva dana vikenda posetioci sajma biće u prilici da uživaju u bogatoj ponudi koju za njih priprema veliki broj izlagača iz Srbije, iz zemalja regiona i mnogih drugih.

240 brendova na 14500 kvadrata hale 2 obećava bogatu, raznoliku i kvalitetnu ponudu. Ponuda na sajmu kozmetike ispunjava očekivanja i najzahtevnijih posetilaca. Bilo da ste u potrazi za proizvodima, aparatima, savetima ili edukacijom na sajmu ćete ih sigurno pronaći. Profesionalna kozmetika za negu kože, profesionalna kozmetika za negu kose, profesionalni makeup proizvodi, gelovi i akril za nadogradnju noktiju i nail art, aparati najnovije generacije i još mnogo toga moći će se naći na sajmu kozmetike.

Akcenat stavljamo na profesionalnu ponudu koja se u velikoj meri razlikuje od ponude koju možete pronaći u velikim trgovinskim lancima. A ukoliko proizvode nabavite isključivo po preporuci profesionalaca, na odličnom ste putu da svojoj koži, svojoj kosi i svojim noktima date upravo ono što im je neophodno kako bi bili zdravi i negovani.

Veliki broj stručnjaka iz sveta nege lepote na jednom mestu možete naći samo dva puta godišnje i to na sajmu Dodir Pariza, pa nemojte propustiti priliku da od njih saznate na koji način da se negujete.

Ukoliko ste u potrazi za novitetima, sajam kozmetike je opet pravo mesto za vas. Mnoge firme na sajmu predstavljaju novitete, vrše promocije svojih proizvoda i demonstracije metoda rada.

Ukoliko se profesionalno bavite negom lepote 17. i 18. oktobra morate biti na Beogradskom sajmu u Hali 3. Upravo sajam kozmetike Dodir Pariza omogućava profesionalnim posetiocima da se upoznaju sa najnovijim dostignućima iz oblasti nege lepote, da prisustvuju bogatom edukativnom programu, da slušaju predavanja eminentnih domaćih i stranih predavača, da budu deo workshop radionica i oprobaju se u najnovijim metodama rada. Kongres kozmetike za temu će imati wellness, spa i talasoterapiju.
Zabavu za sve posetioce sajma ovoga puta obezbediće učesnici 3. međunarodnog body art festivala. Ovaj festival organizuje Body art asocijacija Srbije uz svesrdnu podršku Svetske body art asocijacije. 3 uzbudljive kategorije iznedriće maštovite radove, a ukoliko želite da prošetate kroz svet bajki i filma ispratite ovo zanimljivo takmičenje koje iz godine u godinu osvaja sve više takmičara i pažnje javnosti.

Na sajmu neće izostatiti ni nastupi brojnih frizera koji će predstaviti najbolje tehnike šišanja, kolorisanja i stilizovanja kose koje su aktuelne u svetskim metropolama poput New York-a, Londona, Pariza i Milana. Ukoliko budete imali sreće možda upravo vama neki od velikih svetskih frizera podari novi izgled po uzoru na velike zvezde svetskog šoubiznisa.

Posetite sajam kozmetike i nege kose, 17. i 18. oktobra na Beogradskom sajmu u Hali 3 i uživajte u vikendu punom korisnih informacija i proizvoda za negu lepote. Uz neizostavne sajamske popuste i bogatu ponudu sa sajma sigurno nećete otići razočarani, ni praznih ruku.