Dani vikenda rezervisani za lepotu

Dani vikenda rezervisani za lepotu

30. sajam i kongres kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja
14. i 15. oktobar 2017.
Beogradski sajam, Hala 3

Bogata ponuda profesionalnih proizvoda za negu kože, kose i noktiju uz neizostavne savete stručnjaka iz svih oblasti nege lepote pravi su poziv svim ljubiteljima lepog i negovanog izgleda da posete 30. Dodir Pariza, sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja koji će biti održan 14. i 15. oktobra u Hali 3 Beogradskog sajma. Koje proizvode za negu kože lica da odaberete za negu svoje kože, kako svoje telo da pripremite za hladan period koji dolazi, koji makeup i kakva frizura bi vam najbolje stajali, kako da negujete svoje nokte, da li da radite permanent makeup, odgovore na ova i brojna druga pitanja dobićete na sajmu kozmetike. Uz prave savete i neizostavne sajamske popuste sa sajma ćete otići naoružani dobrim informacijama i odličnim proizvodima za negu. Ukoliko se profesionalno bavite negom lepote bićete u prilici da se upoznate sa najnovijim dostignućima u ovoj oblasti i da slušate predavanja eminentnih domaćih i stranih predavača.

3. CIDESCO kongres kozmetike i 6. srpsko-italijanski kongres
Tema: Holističke masaže lica i tela; Ajurveda i različiti ajurvedski tretmani

Dani vikenda rezervisani za lepotu

Specijalni gost kongresa i sajma

Swami Siro Cannarella wami Siro Cannarella
Swami Siro Cannarella, jedan od najvećih i najpoznatijih stručnjaka ayurvedske medicine u Italiji i u Evropi. Član je i docent CIDESCO Italija, drži školu ayurvedske masaže i poznat je po različitim ayurvedskim terapijama. Swami Siro Cannarella prikazaće 2 masaže:
– u subotu 14. oktobra od 14.00 do 15.00h masažu TRIDOSHA-e
– u subotu 14. oktobra od 16.15 do 17.15h masažu KERALA

Više o 3. CIDESCO kongresu kozmetike i 6. srpsko-italijanskom kongresu možete saznati klikom na link.

razmak crvene tacke

Dani vikenda rezervisani za lepotu

Nedelja, 15. oktobar od 10:20 do 12:20h.

Kurs KE Multidimenzionalni pristup u programima podmlađivanja kože namenjen je lekarima, fizioterapeutima, medicinskim sestrama, zdravstvenim tehničarima, wellness terapeutima u banjama i rehabilitacionim centrima i zaposlenima u kozmetičkim i beauty centrima.
Kurs je akreditovan kod Zdravstvenog saveta Srbije pod brojem A1-495-17 i slušaocima donosi 2 boda.
Kotizacija: 1.000,00 dinara (đacima i studentima škola za negu lepote odobrava se popust od 50 %).
Prijavite se na vreme, broj polaznika kursa je ograničen.
Uplata na žiro račun broj 325-9500600020095-02, ECO Design Studio group doo, Dunavski kej 23/11, 11158 Beograd
Dodatna obaveštenja: + 381 11 3284 149, sajam@saloninfo.org

Više o kursu KE možete saznati klikom na ovaj link.

razmak crvene tacke

Dani vikenda rezervisani za lepotu

Nedelja, 15. oktobar od 14:00 do 17:00h.

Seminar je akreditovan za zdravstvene radnike: biohemičare, lekare, stomatologe, farmaceute, medicinske sestre i zdravstvene tehničare. Broj bodova za slušaoce: 4.

Udruženje za promociju i razvoj kvantne medicine Quanttes, osnovano je 2006. Član je Evropske asocijacije za kvantnu medicinu. U okviru udruženja formiran je Centar za edukaciju, Accademia integrativa koji od 2008. organizuje kontinuiranu medicinsku edukaciju u oblasti alternativne medicine. Svi programi se sprovode po naučno potvrđenim metodologijama. Programi su akreditovani od Zdravstvenog saveta Ministarstva zdravlja Srbije.

Kroz programa seminara vodiće vas brojni eksperti, a biće obrađene aktuelne teme. O značaju integrativnog pristupa alternativne i konvencionalne medicine, o edukaciji i praktičnoj primeni ovakvog pristupa govoriće dr Slavica Aranđelović koja će i objasniti koncept alfiego. Dr Ana Žikić govoriće o kineskoj tradicionalnoj medicini, jednom od osnova modernih holističkih antiage i beauty procedura Cupping i Gua Sha. Zašto je kvantna medicina, medicina budućnosti objasniće mr sc. med. dr Tatjana Mišić. O preoperativnoj i postoperativnoj homeopatskoj primeni u estetskim zahvatima govoriće homeopata Damir Pejin, dok će o fitoterapiji i fitokozmetici kao drevnim metodama isceljivanja i ulepšavanja govoriti prim. dr Zoran Nikolić. Mr sc. med. Biljana Maksimović, radiolog pričaće o aromaterapija u službi zdravlja i lepote, dr sc. med. Zorica Plavšić o apiterapiji, pčelinjem otrovu i drugim osnovnim pčelinjim proizvodima. Šta je kvantna kozmetologija i koje integrativne anti-age metode u estetskoj kozmetici postoje objasniće dr sc. med. Aleksandra Kaštanova.

Više o seminaru možete saznati klikom na link.

Dani vikenda rezervisani za lepotu

razmak crvene tacke

Kongresna predavanja

Još neke od tema predavanja i prezentacija: HI-FU tehnologija za zatezanje lica (Be you technology); Koncept higijene u kozmetičkoj praksi (Zirna doo); Bowen tretmani za akutne i hronične probleme, od beba do starih osoba (Bowen udruženje); Strobing efekti na koži, Kako koristiti Airbrus u šminkanju, Glamurozni smokey eyes sa multihrom pigmentima (Makeup Atelier Paris); Imaš pravo živeti zdravo, Novi model poslovanja za firme i fizička lica, pod sloganom: Živi u Srbiji, a evropski zarađuj (Calivita International); Šta je novo u zaštiti fotosenzibilne kože, nakon intervencija na licu (Hemofarm AD); Savremene metode anti-age nege (Mirra Professional), Frakcionalna radio frekvencija za zatezanje lica (Be you technology); Fibroblast – lifting bez operacije (Zirna doo).

Više o kongresu kozmetike možete saznati klikom na link.

razmak crvene tacke

Pored bogatog kongresnog dela namenjenog zdravstvenim radnicima i zaposlenima u beauty i kozmetičkim centrima, svi zainteresovani posetioci biće u prilici da prisustvuju brojnim prezentacijama i edukacijama na štandovima izlagača (nastupima poznatih svetskih frizera, makeup artista, nail artista, edukatora nadogradnje ekstenzija trepavica).

Dani vikenda rezervisani za lepotu

razmak crvene tacke

2. sajam HOLIZMA

Dani vikenda rezervisani za lepotu

Po drugi put na sajmu kozmetike Dodir Pariza predstavljamo izlagače iz sveta holizma koji će nas približiti prirodi, našem prirodnom stanju i pomoći da vodimo računa i negujemo sebe na svim nivoima. Holizam je pogled na svet i filozofija koja shvata u celini sve nivoe našeg bića. Holizam posmatra delovanje i međusobni uticaj svih aspekata čovekovog postojanja sa ciljem boljeg razumevanja njegovog zdravstvenog stanja, društveno-socijalnog statusa i međuljudskih odnosa. Fizičko telo, energetsko, mentalno, emotivno i duhovno teže da ostanu u balansu. Pomoću različitih alternativnih tehnika možemo se osloboditi stresa koji je glavni okidač našeg disbalansa. 2. sajam holizma predstaviće veliki broj izlagača koji imaju holistički pristup lepoti i zdravlju. Upoznaćete se sa prednostima prirodne kozmetike, aromaterapije, fitoterapije, Bowen terapije, industrijske konoplje i kristaloterapije.

razmak crvene tacke

Posetite sajam i kongres Dodir Pariza i uživajte u vikendu punom korisnih informacija i proizvoda za negu lepote.