CIDESCO Srbija na 29. Sajmu kozmetike

CIDESCO Srbija – podizanje standarda u oblasti kozmetologije

CIDESCO Srbija

CIDESCO znači podizanje stručnosti i uspostavljanje svetski priznatih standarda u oblasti kozmetologije. Sledeći taj put, kao deo najmoćnije Svetske asocijacije za kozmetiku, make up, SPA i wellness, CIDESCO sekcija Srbije organizuje visoko stručne kongrese u cilju podizanja nivoa stručnosti naše kozmetologije i pružanja pomoći za usavršavanje i napredovanje u struci svima koji su za to zainteresovani. Iz tog razloga osnovano je najpre Udruženje za naučnu kozmetologiju, SPA i wellness koje danas predstavlja CIDESCO sekciju Srbije. Pored ovoga cilj CIDESCO sekcije Srbije je i saradnja sa zemljama u okruženju. CIDESCO sekcija Srbije želi svoje znanje i iskustvo da razmeni sa susedima i sa svima u svetu koji su zainteresovani za to. Ovakvim postavkama CIDESCO sekcija Srbije je pobudila interesovanje i želju kod mnogih koji se bave beauty biznisom da se priključe i postanu članovi CIDESCO. Ovo povećava obavezu CIDESCO sekcije Srbije da još više radi u cilju podizanja standarda. Zato vas pozivamo da se priključite ovom udruženju i da i sami uzmete učešće u progresu naučne kozmetologije na ovim prostorima.

Pristupnicu možete preuzeti u PDF formatu

Popunjenu pristupnicu možete poslati na email: kongreskozmetike@gmail.com

Prema statutu Udruženja članovi mogu biti: kozmetičari, kozmetolozi, fizioterapeuti, maseri, make-up artisti, vlasnici SPA i wellness centara, vlasnici hotela, lekari, farmaceuti, frizeri, hemičari, psiholozi, profesori, novinari, đaci i studenti kozmetičkih, terapeutskih, estetskih, frizerskih i sl.škola, kao i svi koji rade u oblasti estetike, kozmetike, wellnessa i SPA.
O značaju ulaska Srbije u CIDESCO International pisalo se u zvaničnom časopisu CIDESCO International. Cela stranica časopisa posvećena je upravo kongresima u sklopu Sajma kozmetike i CIDESCO sekciji Srbije. Taj tekst možete pročitati na sledećem linku: cidesco.com/international-link-magazine

CIDESCO Srbija ovoga puta za Sajam i kongres kozmetike dovodi kao gosta Jenny Modenu, jednu od najpriznatijih umetničkih šminkerki u svetu.