2. Sajam Holizma

2. Sajam Holizma

2. Sajam Holizma

Po drugi put na Sajmu kozmetike Dodir Pariza predstavljamo izlagače iz sveta holizma koji će nas približiti prirodi, našem prirodnom stanju i pomoći da vodimo računa i negujemo sebe na svim nivoima. Holizam je pogled na svet i filozofija koja shvata u celini sve nivoe našeg bića. Holizam posmatra delovanje i međusobni uticaj svih aspekata čovekovog postojanja sa ciljem boljeg razumevanja njegovog zdravstvenog stanja, društveno-socijalnog statusa i međuljudskih odnosa. Fizičko telo, energetsko, mentalno, emotivno i duhovno teže da ostanu u balansu. Pomoću različitih alternativnih tehnika možemo se osloboditi stresa koji je glavni okidač našeg disbalansa. 2. sajam holizma predstaviće veliki broj izlagača koji imaju holistički pristup lepoti i zdravlju. Upoznaćete se sa prednostima prirodne kozmetike, aromaterapije, fitoterapije, Bowen terapije, industrijske konoplje i kristaloterapije.

2. Sajam Holizma

Izlagači na 2. sajmu holizma

 • Florient Natural u svom širokom asortimanu ima glicerinske sapune pored kojih niko ne ostaje ravnodušan, kao i nov program za lice i telo.
 • Aromaterapija i prirodna kozmetika Klementina u ponudi ima poznate mazalice od kojih raste apetit, ali i ljubav prema sebi i svom telu. U ponudi su i mirisni ručno rađeni sapuni, aroma kozmetika za lice i telo kao i poseban program za kosu sa najkvalitetnijim sirovinama po francuskim recepturama.
 • Green for skin je porodična radionica za izradu prirodne kozmetike namenjene osetljivoj koži. Bogatu ponudu visokokvalitetnih krema za lice i telo, domaćih sapuna intrigantnih mirisa, nežnih balzama za usne i novih proizvoda predstaviće na predstojećem Sajmu holizma.
 • Galatea sapuni u svojoj ponudi imaju izuzetan SPA program: soli i šumeće kugle za kupanje, dezodoranse i sapune za sve tipove kože.
 • Karite kozmetika u svom bogatom asortimanu ima kreme za lice i telo, antiride, kozmetiku za ruke i stopala. Posebna pažnja je usmerena na nove parfeme i sprejeve za telo.
 • IVIĆ Cannabis Cosmetic predstaviće celokupan program od konoplje za negu i dodatak ishrani. Upoznaćete se sa prednostima kapi, melema, čajeva, sapuna od konoplje.

2. Sajam Holizma

 • One Point Aromaterapija ima izuzetan aromaterapijski program za dušu i telo koji čine: aromaterapeutske singerije ulja protiv bolova, pms-a, glavobolje, za opuštanje, ajurvedske mešavine za kosu i higijenu, preparati za sinuse, kao i kozmetika za telo i kosu.
 • Iz Divljine vam donosi prirodnu kozmetiku i biljne tinkture medicinskog bilja, svetog drveća i resursa sa područja lokalne zajednice. Tradicionalne i unikatne recepture šampona za kosu, regeneratora, pasti za zube, sirupa od lekovitog bilja, hidratantne kreme i mnogo drugih proizvoda predstaviće na Sajmu holizma u sklopu Sajma kozmetike i nege kose Dodir Pariza.
 • Bowen je tehnika komplementarne medicine koja na nežan način aktivira mehanizme tela za ponovno uspostavljanje zdrave funkcije celog organizma i dovođenje tela u psihofizičku ravnotežu. Rejuvance putem blage masaže podmlađuje lice uz efekte face liftinga.
 • Siberian Health nudi svojim klijentima samo inovativne proizvode koji su prošli ispitivanja efikasnosti. Nude duge partnerske odnose i žele da vaš život zaista bude harmoničan.
 • My Way prirodna kozmetika predstaviće nov asortiman proizvoda za negu kose, lica, tela, ruku, stopala kao i proizvode od meda.
 • Tiens Srbija – upoznajte 5000 godina staru kinesku tradicionalnu medicinu sa najmodernijom tehnologijom kroz Tiens dodatke ishrani i wellness aparate visokog kvaliteta.
 • Vitaminche je đus bar prodavnica zdrave hrane. Zdrav način života polako postaje trend širom sveta. Ukusni obroci napravljeni od pažljivo biranih namirnica, voća i povrća sa dodatkom orašastih plodova i semenki, ne samo da će zadovoljiti vaše čulo ukusa, već će pozitivno uticati na celokupno zdravlje organizma.

2. Sajam Holizma