31. Sajam kozmetike vikend posvecen lepoti

Vikend posvećen lepoti

Vikend posvećen lepoti

31. sajam i kongres kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja
12. i 13. maj 2018.
Beogradski sajam, Hala 3

Bogat izložbeni program na 14500 kvadrata Hale 2 Beogradskog sajma sa više od 350 brendova iz celog sveta očekuju sve posetioce 31. sajma kozmetike i nege kose Dodir Pariza, 12. i 13. maja.

31. Sajam kozmetike

NOVO – MOBILNA APLIKACIJA KOZMO

Preuzmite mobilnu aplikaciju KOZMO

Preuzmite besplatnu mobilnu aplikaciju Kozmo i čitajte časopis Kozmo online, svakodnevno pratite beauty, hair, health i fashion novosti. Putem aplikacije Kozmo bićete u prilici da pratite aktuelna dešavanja na brojnim štandovima, prezentacije proizvoda, da saznate gde su najveći popusti na Sajmu kozmetike i još mnogo toga.

Mobilna aplikacija KOZMO

EDUKACIJA

Edukacije su namenjene svim profesionalcima koji se bave negom, lepotom i zdravljem. Od bogatog i zanimljivog programa svako može da izabere temu za sebe.

4. CIDESCO KONGRES KOZMETIKE I 7. SRPSKO-ITALIJANSKI KONGRES
Tema: AGING i ANTIAGING – Masaže i tretmani lica i tela

4. CIDESCO kongres

Specijalni gost kongresa i sajma

Specijalni gost kongresa na 31. Sajmu kozmetike

Izdvajamo

KONGRESNA SALA SVETISLAV RADMILOVIĆ

  • SUBOTA 12. MAJ, 14:00 – 15:00 – Duboko tkivna anti-aging masaža tela
  • SUBOTA 12. MAJ, 16:15 – 17:15 – Emocionalna masaža – masaža za podmlađivanje

Predavač: SPECIJALNI GOST CIDESCO Italija i CIDESCO Srbija, profesor Giorgio Dionisio, internacionalni profesor masaže, bivši predsednik CIDESCO Italija, predavač i vlasnik škole OLIS

  • SUBOTA 12. MAJ, 15:00 – 15:30 – CIDESCO preporuka, Anti-age tretmani lica – Dermoaktivne glacijalne ALGE i EGF faktori

Predavač: Dr Vera Zec, profesor i studenti Aquatonale Beauty Academy

Više o 4. CIDESCO kongresu kozmetike i 7. srpsko-italijanskom kongresu možete saznati klikom na link.

KURS KONTINUIRANE EDUKACIJE
MEDIKAL SPA TRENDOVI

Kurs kontinuirane edukacije predavaci 31. Sajam kozmetike

Više o kursu možete saznati klikom na link.

Seminar na 31. Sajmu kozmetike

Seminar je akreditovan za lekare, stomatologe, biohemičare, farmaceute, medicinske sestre i zdravstvene tehničare. Broj bodova za slušaoce: 4

Razvoj novih naučnih disciplina (Fizike Živoga, kvantne medicine, informacionih tehnologija..) otvorio je jedan novi pristup na polju brige i očuvanja zdravlja. Programi dobrog zdravlja i blagostanja zasnovani su na višestrukom holizmu i personalizovanom konceptu.

Dobri wellness praktičari su obrazovani stručnjaci koji, pre svega, rade na sebi u cilju očuvanja sopstvenog jedinstva tela – duše – duha (sopstveni holizam). Svojim znanjem i veštinama pospešuju holizam (jedinstvo tela – duše – duha) korisnika svojih usluga kroz jedinstven, personalizovan program namenjen samo određenom korisniku. Zajedno poštuju holizam Prirode i Kosmosa.

Zato je svaki wellness program u projektu Wellness Quantum Satis Serbica (WQS2) osmišljen tako da poštuje specifičnosti prirodnog okruženja wellness centra, da se zasniva na individualnim osobinama i potrebama korisnika u meri koliko je potrebno (quantum satis) da bi se postigao željeni rezultat.

Kroz programa seminara vodiće vas brojni eksperti, a biće obrađene aktuelne teme. O projektu: Wellness Quantum Satis Serbica, personalizovanom holističkom pristupu i značaju edukacija govoriće Dr Slavica Aranđelović. Dr Svetlana Mitošević održaće predavanje: Homotoksikologija i detoksikacija – osnovni principi, a Dr Ana Žikić govoriće o kineskoj tradicionalnoj medicini, prirodnim ciklusima i načinima ishrane, kao i o energetskoj detoksikaciji. Ayurvedu kao stil života predstaviće Dr Verica Lela Ilić. O kvantnoj medicini i mogućnosti izrade personalizovane preporuke načina ishrane i o eliminaciji bioloških toksina govoriće Dr Ljudmila Vukosavljević, o fitodetoksikaciji Dr Zoran Nikolić, o homeopatskoj detoksikaciji homeopata Damir Pejin.

Više o seminaru možete saznati klikom na link.

Seminar na 31. Sajmu kozmetike

3. sajam HOLIZMA

3. Sajam Holizma

3. sajam holizma predstaviće veliki broj izlagača koji imaju holistički pristup lepoti i zdravlju. Izlagači iz sveta holizma približiće posetioce Sajma prirodi i upoznati ih sa prednostima prirodne kozmetike, aromaterapije i fitoterapije.

TAKMIČARSKI PROGRAM

Bogat takmičarski program namenjen je onima sa takmičarskim duhom i željom za napredovanjem, pa će tako svi zainteresovani biti u prilici da svoje znanje provere na nekom od sledećih takmičenja: 8. magic and nails, 1. magic look, 5. body art festival, Miss top tann.

Takmicarski program na 31. Sajmu kozmetike

Svi zainteresovani posetioci biće u prilici da prisustvuju brojnim prezentacijama i edukacijama na štandovima izlagača (nastupima poznatih svetskih frizera, makeup artista, nail artista, edukatora nadogradnje ekstenzija trepavica).

Edukacije na 31. Sajmu kozmetike