Spektakl na Sajmu kozmetike

Spektakl na Sajmu kozmetike

Alexandar cosmetics - UNITECH

Sajam kozmetike „Dodir Pariza” je prilika da otkrijete novine iz sveta nege i lepote. Firma Alexandar cosmetics će na Sajmu kozmetike predstaviti nove brendove:

Alexandar cosmetics

REVUELE

REVUELE proizvodi za negu kože svojom raznovrsnošću izaći će u susret najrazličitijim potrebama. REVUELE nudi kozmetiku za lice i telo, a na Sajmu kozmetike otkrićete proizvode ovog brenda koji će vas oboriti s nogu.

MakeUp REVOLUTION

MakeUp REVOLUTION najpopularniji make-up brend u Velikoj Britaniji i jedan od najprodavanijih u svetu, konačno je stigao u Srbiju. Svojim inovacijama poziva na revoluciju u oblasti kvalitetne, a pristupačne šminke. Nudi bogat izbog proizvoda koji će zadovoljiti širok spektar potreba i ukusa.

BLUSH Russian volume

BLUSH Russian volume 3D trepavice lepoti daju novu dimenziju. Osim što obezbeđuje glamurozan izgled, ova tehnika nadogradnje trepavica pruža volumen, uz istovremenu lakoću nošenja. Zbog toga je jedan od prvih izbora svih svetski priznatih makeup artista.

Swarowski

Swarowski originalni kristali za nokte ovog brenda, perfektnog sjaja, koji se po kvalitetu izrade i trajnosti ne mogu porediti ni sa jednim drugim. Pravi izbor za nail art koji ne poznaje kompromise.

Colourless

Colourless skidači farbe sa kose odgovaraju na pitanje da li je moguće posvetleti farbanu kosu, bez oštećenja. Da, moguće je, zahvaljujući ekstraktima argana i keratina koji štite kosu tokom procesa skidanja boje. U kolekciji se nalazi i posvetljivač koji omogućava jednostavan prelazak iz tamnih boja kose u svetle i to od 6 do 9 nijansi.


PREZENTACIJE I EDUKACIJE

Pored predstavljanja novih brendova, na štandu Alexandar cosmetics bićete u prilici da prisustvujete brojnim prezentacijama i edukacijama. Edukacije će držati istaknuti stručnjaci u oblasti profesionalnog šminkanja, nadogradnje trepavica i manikira:

Alexandar cosmetics - prezentacije i edukacije

Milan Krstić

edukator iz oblasti nadogradnje trepavica otkriće vam sve tajne pravilnog odabira i apliciranja BLUSH svilenih trepavica.

Miroslavka Objedović

pokazaće vam načine korišćenja IBD gelova i lakova u svrhe kreiranja savršenog nail arta.

Danijela Sič

od koje ćete saznati na koje se sve načine proizvodi brenda GALAXY mogu koristiti za sprovođenje ideja u realnost u svetu nail arta.

Marija Kostić i Anđela Marković

koje će podeliti male tajne velikih majstora u oblasti šminkanja sa Vašim omiljenim NYX Professional Makeup proizvodima.

Josh Berry

Novina koju Vam Alexandar cosmetics donosi na Sajam kozmetike je OSTER Barber Shop: nesvakidašnja prilika da se upoznate sa Joshom Berry-jem, edukatorom iz Velike Britanije koji će Vam otkriti sve tajne stajlinga muške kose i brade. Josh radi za prestižni britanski Danny & Co Barbers salon, a upoznaće Vas i sa OSTER Professional mašinicama koje koristi u svom radu.


UNITECH

Na štandu Unitech-a bićete u prilici da pratite bogat program frizerskih prezentacija. Svi nastupi moći će da se prate uživo i putem Interneta na Fejsbuk stranici: facebook.com/Unitech.rs

frizerske prezentacije

PROGRAM

Subota

12:00 – 13:00 – Ekatarina Ačai, FS „Ekatarina”, Sombor
13:00 – 14:00 – Jelena Racić i Bojan Ajdinović, FS „Two Rooms”, Pančevo
14:15 – 15:15 – Goran Gajić Gaja, FS „Gaja”, Novi Sad
15:30 – 16:30 – Milica Štegmajer i Lazar Kovačević, FS „Kiss Kiss Bangs Bangs”, Novi Sad
16.45 – 17.45 – Dejan Bjeli, FS „Deki line”, Požarevac

Nedelja

11:00 – 12:00 – Miljana Tubić, FS „City-hair Salon”, Novi Sad
12:15 – 13:15 – Petar Kostić, FS „Loft Parrucchieri by Petar Kostić”, Novi Sad
13:30 – 14:30 – Andrija Nikitović Brica, Berberaj Čarolija, Novi Sad
14:45 – 15:45 – FS „Mira-P”, Bijeljina; Alma Hadžić, FS „Don’t Worry”, Brčko
16:00 – 17:00 – Zlata Andrić, FS „Academy Andrić”, Sremska Mitrovica