topface

Topface na 33. sajmu kozmetike

Novi makeup brend Topface na 33. sajmu kozmetike

Prezentacija Topface kozmetike na Unitech štandu po specijalnim promotivnim cenama na 33. sajmu kozmetike 6. i 7. aprila!

topface puder

Novi brend na našem tržištu – Topface! Ukoliko pratite Instagram stranicu TOPFACE Srbija, mogli ste videti najavu nove dekorativne šminke.

Malva Kozmetik je osnovana u Ukrajini 2005. godine, a od 2011. godine postala je deo globalnog kozmetičkog sektora zasnovanog na principu: maxmimum quality – optimum price, tj. na principu koji obezbeđuje najbolji kvalitet po privlačnim cenama. Osnovana u Gebze Plastic Manufacturers Organized Industrial Zone (GEPOSB), Malva Kozmetik u objektima od 6000 m2 proizvodnog pogona i 5000 m2 skladišnog prostora pod imenom Malva i Topface proizvodi dekorativnu kozmetiku, kao što su: ruž i sjaj za usne, maskara, senke za oči, rumenilo, puder i sve ono što je potrebno za dobar make-up.

topface ruž za usne

Malva Kozmetik je organizacija sa stopostotnim turskim kapitalom.U vrlo kratkom periodu uspela je da osvoji visoko mesto mesto među kozmetičkim izvoznicima Turske. Svoje proizvode žele da plasiraju širom sveta. Danas su zastupljeni u 42 zemlje širom sveta.

U laboratorijama opremljenim najsavremenijom tehnologijom obavljaju se svi hemijski i mikrobiološki testovi proizvoda pre nego što se pojave na tržištu.

topface ajlajner

Misija Topface kozmetike zasnovana je na želji da ponude proizvode najboljeg kvaliteta ženama svih dobi, jer žene su lepe, a njihova lepota ne meri se brojem godina. Topface šminka samo pomaže da se ta lepota istakne!