Staleks proizvodi

Staleks proizvodi na 33. Sajmu kozmetike

STALEKS – NOVI BREND NA NAŠEM TRŽIŠTU

Potražite Staleks proizvode po promotivnim cenama u okviru Unitech štanda 6. i 7. aprila na Sajmu kozmetike!

Staleks proizvodi za pedikir

Staleks je brend koji se nalazi u samom vrhu proizvoda kada je reč o otpornom, kvalitetnom i trajnom priboru za manikir i pedikir. Ukrajinski brend Staleks se prvi put pojavio pre dvadesetak godina u Harkovu u Ukrajini. Danas su STALEKS proizvodi dostupni u 26 zemalja širom sveta.

Specifičnost STALEKS-a je kompletan proizvodni ciklus i visoka kontrola kvaliteta. Svi proizvodi pravljeni su od nerđajućeg čelika, koji se koristi za izradu medicinskih instrumenata i ima antialergijska svojstva, a otporan je na koroziju.

Staleks PRO makazice

U asortimanu STALEKS-a nalazi se više od 40 proizvoda za manikir i pedikir. Svake godine se radi na unapređenju programa i proizvoda, pa se tako danas nalaze u prodaju dve linije, STALEKS za kućnu upotrebu i STALEKS PRO za profesionalnu upotrebu. Savremena oprema, usavršena tehnologija, originalni dizajn i više od 600 zaposlenih stručnjaka doprinose stvaranju profesionalnih instrumenata.

Staleks proizvodi

Kompletan pribor za manikir i pedikir je izrađen od prvoklasnog nerđajućeg čelika. Zbog ručnog oštrenja ivica nije potrebno dodatno oštrenje tokom dužeg perioda, a to rezultira vrhunskim kvalitetom pedikira i manikira. Raznovrsnost, ergonomski dizajn i dug vek trajanja predstavljaju ključne karakteristike Classic i Beauty&Care serije instrumenata koje ih čine nezamenljivim za sve one koji brinu o svom izgledu.

Staleks logo

Classic

Dizajn pakovanja naglašava ključne karakteristike ove linije, tradicionalne oblike, konvencionalan pristup dizajnu, lakoću korišćenja i dug vek trajanja. Classic linija je odličan izbor za manikir i pedikir.

Beauty & Care

Pakovanje Beauty&Care linije ima tri različite boje u skladu sa namenom pribora. Ljubičasta označava pedikir, ružičasta manikir, a narandžasta je rezervisana za make-up.

Unitech logo