Gummy shave gel - Gel za brijanje za muškarce

Proizodi za negu muške kože na 33. Sajmu

Gummy shave gel - Gel za brijanje za muškarce

Iako im kupovina proizvoda za negu ne predstavlja strast i opsesiju kao mnogim damama, gotovo svim pripadnicima jačeg pola kupovina proizvoda za brijanje predstavlja sastavni deo života i nešto o čemu razmišljaju. Nije im svejedno koje proizvode koriste jer žele najbolje za sebe. A među najbolje spada Gummy brend posvećen negovanju jačeg pola. Gummy u svom asortimanu ima i proizvode za negu muške kože pre, tokom i nakon brijanja. Ovaj profesionalni, muški, kozmetički brend postao je nezamenljiv izbor potrošačima širom Evrope. Zahvaljujući svojim inovativnim i tehničkim karakteristikama, kao i funkcionalnosti proizvoda jedan je od pionirskih, profesionalnih brendova za jaču polovinu.

Svi prozvodi su u skladu sa standardima Evropske unije. Iz široke palete proizvoda izdvajamo Gummy professional gel za brijanje. Ovaj gel pomaže u zaštiti kože od iritacije, sadrži vitamin E koji hrani kožu i osvežava prijatnim mirisom. Nanosi se kao podloga po kojoj kasnije ide žilet pri brijanju. Omogućava prijatno i lako brijanje zahvaljujući specijalno dizajniranoj formuli. Smanjuje otpor brade na brijanje i žileti glatko klize po koži. Rezultat je ugodno i glatko brijanje.

Na predstojećem Sajmu kozmetike i nege kose, 6. i 7. aprila svi pripadnici jačeg pola biće u prilici da pronađu sve što im je potrebno za negu.