Narcisa dashboard

Pametno upravljanje salonom uz Narcisa softver

Narcisa dashboard

Narcisa je softver namenjen svim vrstama salona za ulepšavanje. Vrlo je jednostavna za upotrebu, a veoma funkcionalna jer pokriva sve segmente poslovanja, od baze klijenata, SMS marketing poruka i podsetnika, dobavljača i radnika, zakazivanja termina, unosa proizvoda, usluga, radnih vremena, izdavanja računa, itd. Sve je dostupno na svega par klikova. Nebitno da li ste na službenom putu ili odmoru, možete pristupiti bilo kada i sa bilo kog uređaja. Sve što vam je neophodno jeste internet konekcija.

Narcisa mobilna aplikacija

EVIDENCIJA ZAPOSLENIH

Pored baze klijenata u Narcisi imate i bazu svojih zaposlenih kroz koju unosite sve podatke svojih radnika. Pored osnovnih podataka, kroz ovaj modul definišete i uslugu kojom se zaposleni bave i određujete radno mesto zaposlenom. Program sam preračunava mesečnu zaradu radnika od usluga koje su izvršene u tom periodu i procenta koji je dodeljen svakom od radnih mesta.

SMS SERVIS

Narcisa je moderan softver koji u korak prati sve aktuelne i moderne oblike marketinga kako bi uspešnije poslovali i bili prepoznatljivi. SMS servis je jednostavan i brz, koristi se kod promocija, obaveštenja, automatskog čestitanja rođendana klijenata, kao i podsetnika za zakazane termine. Ovim se bolje upoznajete sa klijentima i na taj način gradite sa njima jaču i dugotrajnu vezu. SMS poruka je lični vid komunikacije i predstavlja visok nivo pažnje za svakog klijenta ponaosob. SMS marketing je direktan i privatan.

ZAKAZIVANJE TERMINA

Narcisa zakazivanje

Zakazivanje termina je najjednostavniji i najkorišćeniji deo programa od strane radnika salona. Na jednom ekranu možete videti koji su zauzeti, a koji slobodni termini, ko od radnika radi po smenama, kao i to da li su tretmani naplaćeni. Narcisa vam omogućava laku pretragu termina, možete da pretražujete po datumu, usluzi, mestu rada i radniku. Tako ćete lako i brzo naći sledeći slobodan termin za vaše klijente. Zaboravite stres oko zakazivanje termina, sada možete da se opustite i da budete sigurni da ste zapisali sve termine.

EVIDENCIJA KLIJENATA

Sa Narcisom ne možete da propustite ni najmanji detalj o vašim klijentima, Narcisa vam pokazuje evidenciju svakog klijenta. Ovde ćete videti sve prethodne termine, možete da vidite sve usluge koje ste pružili tom klijentu, takođe radnika koji je izvršio te usluge. Dodatno, slikama možete i da pratite progres klijenata. Tako ćete lako videti koliko je efikasan vaš tretman. Dodatno imate i karticu gde možete da pratite dugovanja i plaćanje svih klijenata. Uvek ćete tačno znati koliko ste zaradili i koliko vam neko duguje.

LAGER ROBE

Narcisa lager

U svakom trenutku možete videti lager i karticu robe koju prodajete u vašem salonu. Automatsko skidanje sa lagera prilikom prodaje ili uvećanje lagera prilikom prijema robe. Narcisa sve računa za vas, tako da imate više vremena da se posvetite klijentima.

IZVEŠTAJI

Narcisa u sebi sadrži na desetine izveštaja koji vam daju realnu „krvnu sliku” vašeg salona u svakom momentu. Prikaz o zaradi, izvršenim tretmanima ili najbolje prodavanim artiklima. Lista klijenata koji vam duguju ili prikaz najbolje prodavanih proizvoda i usluga je na samo jedan klik od vas. Ovo vam puno može pomoći kod planiranja i strategije salona.

LOYALTY PROGRAM

Narcisa loyalty program čini da se vaši klijenti osećaju posebno. Imate opciju da date klijentu VIP status, gde oni dobijaju popust na usluge u vašem salonu. Sami možete da odlučite koliki je popust u pitanju, kao i da promenite prilikom kucanja računa. Loyalti program takođe uključuje i Narcisa vaučere kojima klijenti mogu da dobiju popust ili gratis usluge. Vi možete da im poklonite vaučer, ali mogu i oni svojim dragim osobama da poklone vaučer za vaš salon. Dodatno loyalti program uključuje skupljanje bodova. Klijenti imaju opciju da skupe što više bodova i da sa bodovima dobijaju popuste.

Posetite sajt: www.narcisa.rs kao i Facebook stranicu: facebook.com/narcisaprogram