Najava 36. Sajma kozmetike

Beograd, 08. novembar 2021. – 36. izdanje sajma kozmetike i nege kose Dodir Pariza sve poklonike lepote očekuje 9. i 10. aprila 2022. na Beogradskom sajmu u Hali 3. Ova dva dana vikenda posetioci sajma biće u prilici da uživaju u bogatoj ponudi koju za njih priprema veliki broj izlagača iz Srbije, iz zemalja regiona i mnogih drugih.

Veliki broj brendova obećava bogatu, raznoliku i kvalitetnu ponudu. Ponuda na Sajmu kozmetike ispunjava očekivanja i najzahtevnijih posetilaca. Bilo da ste u potrazi za proizvodima, aparatima, savetima ili edukacijom na Sajmu ćete sigurno pronaći:

 • profesionalnu kozmetiku za negu kože;
 • profesionalnu kozmetiku za negu kose;
 • profesionalne makeup proizvode;
 • gelove i akril za nadogradnju noktiju i nail art;
 • aparate najnovije generacije i još mnogo toga moći će se naći na Sajmu kozmetike.

Akcenat stavljamo na profesionalnu ponudu koja se u velikoj meri razlikuje od ponude koju možete pronaći u velikim trgovinskim lancima. A ukoliko proizvode nabavite isključivo po preporuci profesionalaca, na odličnom ste putu da svojoj koži, svojoj kosi i svojim noktima date upravo ono što im je neophodno kako bi bili zdravi i negovani. Veliki broj stručnjaka iz sveta nege lepote na jednom mestu možete naći samo dva puta godišnje i to na sajmu Dodir Pariza, pa nemojte propustiti priliku da od njih saznate na koji način da se negujete.

Ukoliko ste u potrazi za novitetima, Sajam kozmetike je opet pravo mesto za vas.

Mnoge firme na Sajmu predstavljaju:

 • novitete;
 • vrše promocije svojih proizvoda;
 • demonstriraju metode rada.

Ukoliko se profesionalno bavite negom lepote 9. i 10. aprila 2022. morate biti na Beogradskom sajmu u Hali 3. Upravo sajam kozmetike Dodir Pariza omogućava profesionalnim posetiocima da se upoznaju sa najnovijim dostignućima iz oblasti nege lepote, da prisustvuju bogatom edukativnom programu, da slušaju predavanja eminentnih domaćih i stranih predavača, da budu deo workshop radionica i oprobaju se u najnovijim metodama rada.

Za sve one koji žele da se edukuju, nauče nove veštine i steknu sertifikate za njih, to će moći da urade u okviru KONGRESA.

Saznajte raspored predavanja u salama putem OVOG linka.

Na Sajmu kozmetike očekuje vas veliki broj zanimljivih dešavanja:

 • Festival masaže
 • Predavanja Orient edukativnog centra
 • Open space edukacije
 • Kurs kontinuirane edukacije
 • 9. CIDESCO Srbija kongres

Na Sajmu neće izostatiti ni nastupi brojnih frizera koji će predstaviti najbolje tehnike šišanja, kolorisanja i stilizovanja kose koje su aktuelne u svetskim metropolama poput New York-a, Londona, Pariza i Milana. Ukoliko budete imali sreće možda upravo vama neki od velikih svetskih frizera podari novi izgled po uzoru na velike zvezde svetskog šoubiznisa.

Ukoliko se interesujete da postanete IZLAGAČ, više informacija možete saznati putem OVOG linka. 

Zakupite predavanje na Kongresu kozmetike (za IZLAGAČE).

Ukoliko se interesujete za Sajam kao POSETILAC, više informacija možete saznati putem OVOG linka.

Posetite Sajam kozmetike i nege kose, 9. i 10. aprila 2022. na Beogradskom sajmu u Hali 3 i uživajte u vikendu punom korisnih informacija i proizvoda za negu lepote. Uz neizostavne sajamske popuste i bogatu ponudu sa Sajma sigurno nećete otići razočarani, ni praznih ruku.