GERnetic International na 36. Sajmu

Beograd, 06. avgust 2021. – Predstavljamo Izlagače 36. Sajma kozmetike, koji će se održati 09. i 10. oktobra 2021. godine, u Hali 3 Beogradskog sajma.

GERnetic International

Veoma smo ponosni što će naši posetioci imati prilike da se susretnu sa čuvenom francuskom kozmetikom GERnetic International i upoznaju se sa njihovim novim proizvodima koji su od nedavno izašli na tržište.

GERrnetic je revolucionaran, holistički brend za negu kože nastao u Franskuskoj, koji koristi naprednu tehnologiju da obezbedi ishranu kroz kožu. Veruje se da telo ima prirodnu sposobnost da se oporavlja, da vraća narušenu harmoniju kada ćelije od kojih je sazidano primaju zdrave, hranljive, aktivne molekule.

Gernetic je nastao 1978. Tvorac Gernetica je Albert Laporte, francuski biolog i gerontolog. Laporte je radio na odeljenju za opekotine bolnice u Parizu i tamo je napravio kremu (Synchro) koja nije samo lečila opekotine i ožiljke za veoma kratko vreme, već je poboljšavala opšte zdravstveno stanje i stanje kože. U toku svog istraživanja Laporte je otkrio da mnogi kozmetički nedostaci imaju uzrok u ćelijskim nedostacima. Uglavnom je istraživao povoljan uticaj aminokiselina, peptida, biopeptida, proteina, vitamina, oligoelemenata i mnogih drugih prirodnih molekula na zdravlje ćelija. Njegova ekspertiza u ćelijskoj biologiji i biotehnologiji osnova je Gerneticovog jedinstvenog i revolucionarnog koncepta: poboljšati lepotu kroz poboljšanje zdravlja.

Smeštena u oblasti jugozapadne Francuske, Le Gers, Gernetic laboratorija maksimalno koristi prednosti prirodnog i ekološkog okruženja idealnog za stvaranje i proizvodnju visokokvalitetnih prirodnih proizvoda. Gernetic istraživanje i razvojna laboratorija posebnu pažnju poklanjaju apsorpciji kroz kožu, stvaranjem naprednih, visokokoncentrovanih i veoma efikasnih proizvoda formulisanih da utiču na specifične potrebe kože.

GERnetic filozofija

Gernetic proizvodi regenerišu i neguju kožu,do ćelijskog nivoa, nežno je hraneći korisnim sastojcima kako bi se obezbedilo da se sama oporavlja. Ovo je zapravo jednostavna filozofija zasnovana na naprednoj ćelijskoj biologiji i biotehnologiji. Gerneticove aktivne komponente, kao što su: aminokiseline, peptidi, biopeptidi, oligoelementi, vitamini i proteini se izvlače iz algi i organski gajenih biljaka. Unose se duboko u ćelije i poboljšavaju stanje i lepotu kože. Gernetic proizvodi se nanose u malim količinama što ih čini veoma isplativim.

Gerneticov pristup rešava probleme kao što su: dehidratacija, bore, osetljiva koža, kuperoza, akne, rozacea, opekotine, vitiligo, ožiljci, strije, celulit, gubitak elastičnosti, a utiče i na oblikovanje tela. Takođe, ima proizvode za negu grudi napravljene za negu ovog delikatnog područja.

Gerneticov brižni, nežni i hranljivi pristup u nezi kože primenjuje se i na poslovno funkcionisanje.

Specijalizovani GERnetic setovi:

1. GERNETIC set protiv AKNI (VULGARIS)

GERNETIC set za AKNE (VULGARIS)

 

2. GERNETIC sveobuhvatni set za oblikovanje GRUDI

GERNETIC set za GRUDI

3. GERNETIC set protiv AKNI ROSACEA i OŽILJAKA

GERNETIC set za AKNE ROSACEA i OŽILJKE

4. GERnetic set protiv dubinskog CELULITA

GERNETIC set za CELULIT – ANTICELULIT

5. GERNETIC set za HIPERPIGMENTACIJE – IZBELJIVANJE kože

GERNETIC set za HIPERPIGMENTACIJE – IZBELJIVANJE kože

6. GERNETIC set za negu predela oko očiju (za PODOČNJAKE i BORE)

GERNETIC set za negu predela oko očiju (za PODOČNJAKE i BORE)

7. GERnetic set za OBLIKOVANJE TELA i skidanje MASNIH NASLAGA sa STOMAKA

GERNETIC set za OBLIKOVANJE TELA i skidanje MASNIH NASLAGA sa STOMAKA

8. GERnetic set protiv OPEKOTINA

GERNETIC set za OPEKOTINE

Pogledajte SVE fenomenalne GERnetic proizvode koje možete pronaći u Srbiji putem online prodavnice Saloninfo: https://bit.ly/2KVhFdu

Pridružite se #GERnetic revoluciji!