Najnoviji makeup trendovi na 29. Sajmu kozmetike

Saznajte najnovije makeup trendove na 29. Sajmu kozmetike

Ukoliko želite da saznate koji su najnoviji trendovi u šminkanju za predstojeću sezonu proleće leto 2017. posetite neku od brojnih makeup prezentacija u sklopu sajma kozmetike i nege kose Dodir Pariza. Oštre ili blage konture, roze ili rumenilo boje kajsije, tamne ili nude usne, koliko hajlajtera, veštačke trepavice ili prirodne i odgovore na brojna druga pitanja bićete u prilici da saznate na sajmu kozmetike 8. i 9. aprila na Beogradskom sajmu u Hali 3 gde vas očekuje veliki izbor makeup brendova i proizvoda i što je najvažnije veliki broj makeup artista koji će nesebično deliti svoje znanje sa posetiocima sajma.

Tražite savete za šminku za venčanje, šminku za matursko veče ili neku drugu svečanu priliku? Pogledajte predloge Svetlane Viznuk, internacionalnog makeup trenera i Marije Kostić, NYX makeup edukatora.

Posetite sajam kozmetike i prisustvujte prezentacijama koje će držati Svetlana i Marija, kao i mnogi drugi edukatori, predstavnici makeup brendova koji će biti deo ove lepe manifestacije.

 

Neki od makeup brendova koje možete naći na sajmu kozmetike: NYX makeup, City Color cosmetics, Martinović kozmetika,Makeup Atelier Paris, Etre Belle, Eveline cosmetics i mnogi drugi.