Gernetic na 29. Sajmu kozmetike

SVAKA KOŽA JE JEDINSTVENA I ZASLUŽUJE DA JE TAKO I NEGUJEMO!

Gernetic na 29. Sajmu kozmetike

Koža je kompleksni organ koji se stalno menja. Sadrži mnoge specijalizovane ćelije od kojih svaka ima posebnu strukturu, svoj zadatak i koje kada su zdrave rade kao jedan odličan tim! Međutim, šta je sa ćelijama kože kada nisu dovoljno ishranjene? Baš kao i naš organizam kada mu oslabi imunitet iz različitih razloga, tako i ćelije kože ne izvršavaju normalno svoje funkcije, imaju potrebu za vitaminima, mineralima, oligoelementima, peptidima kako bi se regenerisale i učinile da naš najveći organ bude zdrav. Osim saveta u vezi sa zdravom ishranom i promenom životnog stila, ono što je jako bitno je odabrati adekvatnu medicinsku kozmetiku koja će doneti lojalne klijente koji su zadovoljni rezultatima.
GERnetic ima jedinstveni i revolucionarni koncept: poboljšati lepotu kroz poboljšanje zdravlja. Dr Laporte, tvorac Gerentic-a, zajedno sa mnogim bolnicama, proučavao je biološki sastav svake ćelije ljudskog tela u konstantnoj potrazi za hranljivim sastojcima čija molekulska masa i zapremina mogu biti apsorbovane od strane kože. Svi ovi sastojci moraju da odgovaraju biološkom sastavu ćelije da bi regenerisale tkivo. Osim toga, da bi svi ovi aktivni sastojci stigli do ćelija moraju da prođu kroz stratum corneum. Da bi se to postiglo, Gernetic laboratorija, koristi naprednu tehnologiju kojom nanomolekulski usitnjuje sve aktivne komponente svojih preparata tako da kao takvi mali molekuli mogu da uđu u kožu. Tako je stvorena jedinstvena, sigurna, prirodna, naučna linija proizvoda, apsolutno drugačija, bazirana na ishrani kroz kožu. Proizvodi su formulisani za svaku specifičnu potrebu lica, tela i grudi, tako da održe tkivo na maksimalnom nivou aktivnosti. Gernetic proizvodi rešavaju najkomplikovanije probleme kože kao što su: psorijaza, ekcemi, akne, ožiljci, opekotine, celulit, strije, a služe i za negu zdrave kože.

Ako se pitate zašto je Gernetic izbor najvećih profesionalaca posetite štand Gernetic kozmetike i otkrićemo Vam sve naše tajne za negu, zdravlje i lepotu kože.