Najava digitalnog i virtuelnog sajma kozmetike i video kongresa

Najava digitalnog i virtuelnog sajma kozmetike i video kongresa

@DODIRPARIZA – SAJAM KOZMETIKE ZA CEO SVET
Da li ste spremni za novu eru u #beauty industriji?

Beograd, 09. septembar 2020. – Dodir Pariza vas poziva na 35. izdanje međunarodnog kongresa i sajma kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja koji će se ove godine umesto planiranog sajma u oktobru mesecu, realizovati od 21. do 30. novembra 2020. godine u izmenjenom formatu – digitalno i virtuelno, i predstavlja potpuno novo iskustvo koje nudi inovativne načine brzog povezivanja sa klijentima, kupcima i partnerima iz celog sveta.

Svesni toga koliko su sajmovi, razmena informacija i predstavljanje noviteta važni segmenti u našoj oblasti, prilagodili smo se novim životnim okolnostima, jer ne želimo da zaustavimo industriju kojoj je neprestano kretanje neophodno.

VELIKE KRIZE DOVODE DO VELIKIH PROMENA

Vodeći se filozofijom da velike krize dovode do velikih promena i inovacija, i koristeći prednosti najnovije tehnologije, osmislili smo platformu koja će ponovo povezati celokupnu #beauty zajednicu i uz pomoć različitih programa, digitalnih kataloga, online prodavnica, virtuelnih štandova, vebinara i intervjua, izlagači će imati priliku da na najbolji način predstave svoju firmu i proizvode, i tako brzo i lako stupe u kontakt sa posetiocima i partnerima iz zemlje, regiona ali i celog sveta.

PITATE SE KAKO JE ZAMIŠLJEN DIGITALNI SAJAM I KOME JE NAMENJEN?

Digitalni sajam kozmetike je dobro organizovan sajt, kroz koji se posetilac lako kreće i kroz jednostavnu i brzu pretragu pronalazi sve što mu je potrebno na jednom mestu. Sajt je podržan dobrim platformama za chat i video komunikaciju, kao i sposobnošću da primi veliki broj posetilaca u isto vreme.

Namenjen je ljubiteljima kozmetike, predstavnicima wellness centara, apoteka, kozmetičkih i frizerskih salona, prodavnica zdrave hrane. Dristributerima, proizvođačima, stručnjacima, predstavnicima stručnih škola i udruženja, edukatorima, svetskim i lokalnim trgovniskim lancima.

WORLD TRADE CHAINS

Potrudili smo se da za naše klijente na sajam pozovemo zanimljive distributere iz Rusije, Kazahstana, Azerbejdžana, Nigerije, Ugande i Kine, kao i drugih zemalja na čije tržište je moguće plasirati proizvode iz Srbije. Direktna komunikacija sa internacionalnim distributerima namenjena je samo izlagačima na sajmu.

PROGRAMI

Digitalni i virtuelni sajam kozmetike i video kongres sajam koncipiran je u 3 različita modula, koji omogućava posetiocima, klijentima, izlagačima i edukatorima da se predstave na najbolji mogući način koji najviše odgovara tipu njihove profesije, firme ili interesovanja.

I DIGITALNI SAJAM KOZMETIKE

Obavezan za sve izlagače i učesnike sajma, koji u okviru jednog digitalnog modula imaju priliku da predstave 150 proizvoda ili usluga, ali i postanu deo posebno kreiranih platformi za povezivanje sa inostranim i lokalnim klijentima. Izlagači koji žele da predstave i prodaju više proizvoda, mogu da kupe više modula.

II VIDEO KONGRES I VIDEO STAGE

Namenjen pre svega edukatorima, stručnjacima i salonima koji pored učešća na DIGITALNOM SAJMU KOZMETIKE žele da u formi video zapisa ili na unapred pripremljenoj virtuelnoj sceni održe edukaciju, masterklas ili webinar ili frizersku prezentaciju i na taj način dodatno promovišu svoj rad, istaknu veštine i znanje. Ovaj segment namenjen je i posetiocima koji žele da nauče nove metode i da budu u toku sa najnovijim trendovima iz sveta nege i lepote.

III VIRTUELNI SAJAM KOZMETIKE

Posebno kreirano premium marketinško sredstvo koje pruža mogućnost da se izlagači predstave putem savremenih načina prezentacije i tako dodatno istaknu sebe i svoje proizvode. Virtuelni sajam se sastoji od jedne pažljivo kreirane virtuelne prostorije u koju posetilac ili potencijalni klijent ulazi putem računara ili telefona, i sagledava je u 3 dimenzije.

Primer virtuelnih prostorija možete pogledati ako kliknete OVDE.

U nastavku teksta možete pronaći korisna dokumenta namenjena IZLAGAČIMA na sajmu, a kao i POSETIOCIMA.

UKOLIKO STE IZLAGAČ, pročitajte više o benefitima za izlagače, cenovniku izlaganja i platformama za povezivanje u okviru digitalnog i virtuelnog sajma i video kongresa, kliknite OVDE.

Uputstvo za kretanje kroz sajt namenjeno izlagačima možete pročitati sa OVOG linka.

Registracija i prijava izlagača na sajam vrši putem sledećeg linka.

VIDEO ZA IZLAGAČE

UKOLIKO STE POSETILAC, pročitajte više o benefitima za posetioce, ceni ulaznice i platformama za povezivanje u okviru digitalnog i virtuelnog sajma kozmetike i video kongresa, kliknite OVDE.

Uputstvo namenjeno posetiocima možete pronaći sa OVOG linka.

Kupovina ulaznice za posetioce vrši se uz pomoć sledećeg linka.

Za više informacija o svakom paketu, pogodnostima, protokolima i ceni – kontaktirajte nas putem e-mail adrese: [email protected], ili putem telefona 011/3284-149, 011/3294-126, 011/3284-217.

Napomena*

Zbog nepovoljne epidemiološke situacije izazvane virusom COVID 19, sledeći realan sajam u hali 3 Beogradskog sajma planiran je za april 2021. godine.

Učestvujte na prvom digitalnom i virtuelnom #beauty sajmu na ovim prostorima i postanite deo istorije i revolucije!