ilashcosmetics giveaway nagradna igra

iLash iznenadjenja, popusti i vredna nagrada

iLash iznenadjenja, popusti i vredna nagrada na Sajmu kozmetike

ilashcosmetics giveaway nagradna igra

Tempo života i način na koji živimo, nedostatak vremena za tekuće stvari, nameću nam potrebu za novim veštinama i samim tim za novim zanimanjima. Do juče frizeri, kozmetičari, pedikiri, manikiri, a danas već i lash artisti i lash tehničari. Nova sfera usluga i jedno potpuno novo zanimanje – lash tehničar.

Lash tehničar je lice koje obavlja poslove nadogradnje trepavica (moglo bi se ovako definisati). ALI NE! Lash tehničar je i lice koje pruža uslugu nadogradnje trepavica klijentima, ali često i njihov prijatelj, onaj koji ih sluša, koji razume i koji svoje klijente čini srećnim. Da, čini srećnim. Posle svakog tretmana, bilo da je stavljen novi set ili je u pitanju korekcija, svaki klijent je srećan. Prvo jer je zadovoljan svojim izgledom, a drugo jer je odmorio dok je trajala usluga nadogradnje, tj. korekcije. Nije tajna da je danas sve veće interesovanje za ovo zvanje. Ipak, uspeh je zagarantovan samo onima koji se usavršavaju i uče od sertifikovanih i akreditovanih edukatora.

iLash Cosmetics, akreditovana kompanija za edukaciju, poklanja jedan besplatan WorkShop – Radionicu za usavršavanje znanja i tehnike nadogradnje trepavica, a u izvlačenju dobitnika učestvuju svi oni koji:

Iskoristite priliku i usavršite Vaše znanje!
Izvlačenje dobitnika je na predstojećem sajmu Dodir Pariza u nedelju 13. oktobra u 12 sati na štandu iLash –a.

iLash je redovan izlagač na Sajmu kozmetike i redovno obraduje posetioce Sajma.Kao i svake godine iLash je pripremio mnogobrojne popuste, zanimljiva iznenađenja i poklone za posetioce njihovog štanda (štand 119). Navešćemo samotrajnušminka za 40 evra i besplatnu nadogradnju trepavica za nekolicinu srećnih.

Profesionalci zainteresovani za rad iLash proizvodima mogu dobiti sve informacije na štandu! Dođite na ILASH štand 119 na Sajmu kozmetike 12. i 13. oktobra u Hali 3 Beogradskog sajma.

ilashcosmetics popust na sajmu kozmetike