Premium lashes na sajmu kozmetike popusti

Premium lashes na sajmu kozmetike

Premium lashes na sajmu kozmetike – kvalitetne obuke, saveti profesionalaca, sajamski popusti i do 50%

Premium lashes je i ove jeseni izlagač na 34. sajmu kozmetike i nege kose. I ovoga puta možete da očekujete nešto potpuno drugačije zbog čega vredi posetiti Premium lashes štand. Bićete u prilici da vidite i čujete mnogo interesantnih i novihstvari koje su pripremili za vas.

Premium lashes na sajmu kozmetike popusti

Pored velikog asortimana proizvoda, od kojih će neki biti na popustu i do 50%, bićete u prilici da prisustvujete prezentacijama, koje do sad, možda, niste mogli sebi da priuštite.

12. i 13. oktobra Premium lashes edukatori će predstaviti najtraženije tretmane današnjice:

1. Dizajn obrva kanom – kompletno sređivanje obrva – čupanje, oblikovanje, farbanje. Kako pripremiti kožu za rad, kako uskladiti boju kane prema prirodnoj dlaci i nijansi tena klijenta, kako raditi alergo test, koje su idealne kombinacije boja, kako postići ombre efekat i još mnogo korisnih saveta kao i trikova koji će poslužiti da olakšate sebi rad i ponudite klijentima PERFECT EYEBROWS!

2. Lash lift – Tretman koji se radi brzo i lako, a klijente najviše privlači to što svoje prirodne trepavice mogu učiniti dužim, uvijenijim i tamnijim bez nadogradnje.

3. Nadogradnja trepavica / MEGAVOLUMEN – nadogradnja trepavica do 20D, najgušća varijanta volumena koji devojke obožavaju. Kako najbrže i najlakše napraviti snopiće, kakve mape postoje, kako kombinovati zakrivljenosti…

4. Nadogradnja trepavica / RUSKI VOLUMEN / rad SPEED VOLUME trepavicama – Kako i sam naziv govori, trepavice koje će ubrzati i olakšati rad, kako se snopić pravi u samo jednom pokretu i zbog čega svi toliko obožavaju baš ove trepavice otkrijte upravo na štandu 23 Premium lashes!

Premium lashes na sajmu kozmetike