CIDESCO sekcija Srbije – naša budućnost

Udruženje za naučnu kozmetologiju, Spa i wellness Srbije

Dr Vera Zec - CIDESCO Italia - 26. Sajam kozmetike - Beograd

Postanite član Udruženja za naučnu kozmetologiju, SPA i wellness Srbije koje sigurnim koracima korača u CIDESCO sekciju Srbije. Učlanite se što pre! Za sve članove pripremili smo veliko iznenađenje na Kongresu Kozmetike 17. i 18. oktobra 2015.
Više informacija na Email: kongreskozmetike@gmail.com

CIDESCO istorija Pre samo godinu i po dana obećali smo vam CIDESCO i članstvo u CIDESCO. Na prvom sledećem sajmu Dodir Pariza i Kongresu kozmetike aprila 2014. doveli smo predstavnike Cidesco Italija i omogućili smo svima koji su to želeli da postanu CIDESCO članovi kroz nacionalnu sekciju CIDESCO Italija. Sledećeg kongresa organizovali smo 1. srpsko-italijanski Kongres BEAUTY & SPA u saradnji sa CIDESCO Italija i Prvi CIDESCO Italija seminar uz mogućnost dobijanja CIDESCO Italija sertifikata o pohađanju seminara.

U okviru 25. sajma Dodir Pariza 7. i 8. marta 2015. organizovali smo 2. srpsko-italijanski Kongres BEAUTY & SPA, kao i Drugi CIDESCO Italija seminar uz dodelu CIDESCO Italija sertifikata o pohađanju seminara.

U međuvremenu, osnovali smo Udruženje za naučnu kozmetologiju, Spa i wellness Srbije i podneli aplikaciju za prijem Srbije u CIDESCO Internacional.

CIDESCO seminar na Sajmu kozmetike

CIDESCO seminar na Sajmu kozmetike

Put do uspeha je veoma težak. Na tom putu postoje mnoge prepreke. I mi smo se na tom putu ka napretku kozmetologije u Srbiji susretali sa mnogim teškoćama. Ponekad su te teškoće izgledale nepremostive, ali mi smo i dalje uporno radili idući ka jednom cilju, podizanju nivoa znanja i unapređenju kozmetike.

4 veoma uspešna i veoma posećena kongresa i 2 seminara za nepune 2 godine privukli su veliku pažnju, kako u zemlji, tako i u inostranstvu. O uspešnim kozmetičkim kongresima u Beogradu pisali su mnogi internacionalni časopisi, mnoge TV kuće, ali najvažnije, izveštaj o kvalitetnim kongresima i seminarima u Beogradu dospeo je, zahvaljujući dr Boveru, do CIDESCO Internacional Borda u Cirihu. Stručni organizacioni tim kozmetičkih kongresa u Beogradu dobio je sve pohvale od strane CIDESCO Internacional, a na poslednjem godišnjem kongresu CIDESCO Internacional održanom u Južnoafričkoj Republici, Sandton, 23-25. maja 2015. odlučeno je: da se Srbija primi u veliku CIDESCO porodicu i da joj se omogući formiranje sopstvene CIDESCO sekcije, CIDESCO sekcije Srbije. O tome svedoči pismo koje je uputila predsednica CIDESCO Internacional Anna-Cari Gund upućeno Udruženju za naučnu kozmetologiju, SPA i wellness Srbije.

Ovo je velika čast i veliki uspeh za srpsku kozmetologiju, a dalje korake ka formiranju CIDESCO sekcije Srbije moramo da napravimo zajedno sa vama. CIDESCO sekcija Srbije podrazumeva asocijaciju kozmetičara, kozmetologa, fizioterapeuta, masera, make-up artista, vlasnika SPA i wellness centara, vlasnika hotela, lekara, farmaceuta, frizera, hemičara, psihologa, profesora, novinara, đaka i studenata kozmetičkih, terapeutskih, estetskih, frizerskih i sl. škola, proizvođača i prodavaca kozmetičkih proizvoda i kozmetičke opreme, kao i svih koji rade u oblasti estetike, kozmetike, wellnessa i SPA. A kakva bi to Asocijacija CIDESCO Srbija bila bez CIDESCO članova? Članovi treba da budete svi vi koji radite u ovom lepom biznisu i želite da radite dobru kozmetiku, da radite kvalitetno na savremen, ali stručan način i da vaš rad bude valorizovan. Upravo CIDESCO Srbija treba da vam pomogne da ostvarite sve ovo.

CIDESCO sekcija Srbije je do sada bio nedostižni san svakog kozmetičara u Srbiji, a sad se taj san polako ostvaruje.

Postanite deo ove realnosti, postanite član Udruženja za naučnu kozmetologiju, SPA i wellness Srbije koje sigurnim koracima korača u CIDESCO sekciju Srbije.

Učlanite se što pre da biste uskoro bili član CIDESCO sekcije Srbije!

» Preuzmite PDF formular

Popunite formular ga i pošaljite na email: kongreskozmetike@gmail.com

Više informacija na email: kongreskozmetike@gmail.com