Bliži se još jedan sajam kozmetike i nege kose

17. i 18. oktobra na Beogradskom sajmu u Hali 3 sve ljubitelje nege lepote očekuje još jedno izdanje sajma kozmetike Dodir Pariza, 26. po redu. Dva dana vikenda posetioci sajma biće u prilici da uživaju u bogatoj ponudi koju za njih priprema veliki broj izlagača iz Srbije, iz zemalja regiona i mnogih drugih. Profesionalna kozmetika, kozmetika za negu kose, makeup proizvodi, gelovi i akril za nadogradnju noktiju i nail art, aparati najnovije generacije i još mnogo togamoći će se naći na sajmu kozmetike. Mnoge firme baš na sajmu predstavljaju novitete, vrše promocije svojih proizvoda i demonstracije metoda rada. Uz neizostavne sajamske popuste i bogatu ponudu nijedna dama sa sajma neće otići razočarana i praznih ruku. Iskoristite priliku i pored proizvoda, potražite savete stručnjaka, preporuke za negu kože, kose ili noktiju. Toliki broj stručnjaka iz sveta nege lepote na jednom mestu možete naći samo dva puta godišnje i to na sajmu Dodir Pariza.

Ukoliko se profesionalno bavite negom lepote sigurno ćete 17. i 18. oktobra biti na sajmu u potrazi za novim saznanjima. Upravo sajam kozmetike Dodir Pariza omogućava profesionalnim posetiocima da se upoznaju sa najnovijim dostignućima iz oblasti nege lepote, da prisustvuju bogatom edukativnom programu, da slušaju predavanja eminentnih domaćih i stranih predavača, da budu deo workshop radionica i oprobaju se u najnovijim metodama rada.

Sastavni deo svakog sajma kozmetike su i nastupi brojnih frizera koji predstavljaju najbolje tehnike šišanja, kolorisanja i stilizovanja kose koje su aktuelne u gradovima poput New York-a, Londona, Pariza i Milana.