Ultracell Complex na 33. Sajmu kozmetike

Proizvodi za efikasnu eliminaciju celulita Ultracell Complex na 33. Sajmu kozmetike

Celulit, ta večna i nerešiva muka većine žena. Kako se bliže topli dani, tako muka postaje veća. Kratke haljine, šorcevi, majce bez rukava prikladna su garderoba za vrele dane. A vi se u njima osećate loše i najradije biste celo leto provele u garderobi dugih rukava i nogavica? Eliminacija celulita nije nimalo laka, borba se odvija na više frontova i zahteva veliko strpljenje i predanost. Pored uvođenja namirnica koje pomažu eliminaciji celulita, obavezno je bavljenje i fizičkom aktivnošću. Uvođenje profesionalaca u vašu borbu takođe može biti od ogromne koristi (ukoliko sebi možete da ih priuštite), jer razne masaže i tretmani koji su dostupni u kozmetičkim i bjuti centrima drastično smanjuju vidljivi celulit. Predstavljamo vam ULTRACELL COMPLEX liniju.

Ultracell Complex proizvodi

ULTRACELL COMPLEX linija sadrži nekoliko proizvoda čijom se kombinacijom i redovnom primenom nastoji rešiti problem nataloženih masnih naslaga i celulita, ali i sprečiti pojava novih. Kombinovana primena preparata ove linije nam pomaže da tretiramo celulit različitog oblika i stadijuma i ostvarimo efekte na više nivoa: vidna redukcija celulita, smanjenje masnih naslaga, zatezanje i učvršćivanje kože, ubrzavanje cirkulacije i metabolizma, eliminacija viška nakupljene tečnosti i toksina u tretiranoj regiji. Pažljivo odabrani sastojci neguju, regenerišu, povećavaju elastičnost i deluju antiinflamatorno.

Linija profesionalnih anticelulit preparata ULTRACELL COMPLEX:

  • VIDNO REDUKUJE CELULIT
  • ELIMINIŠE VIŠAK TEČNOSTI I TOKSINA
  • UBRZAVA CIRKULACIJU I METABOLIZAM
  • SMANJUJE MASNE NASLAGE
  • ZATEŽE I UČVRŠĆUJE KOŽU

ULTRACELL COMPLEX linija sadrži više proizvoda za borbu protiv celulita (neki su za profesionalnu upotrebu, a neki za kućnu negu):

ULTRACELL Complex anticelulit tretman

UCC tretman se odvija u četiri velike faze: faza pripreme, faza ciljane nege, faza masaže i faza pakovanja. Radi optimalne efektivnosti, preporučuje se i faza kućne nege. Da bi se postigli najintenzivniji efekti, neophodno je poštovati redosled nanošenja preparata.

Faza 1 – priprema

Korišćeni proizvod: UCC Piling krema
Prva faza tretmana ima ulogu da pripremi kožu klijenta kroz proces omekšavanja i stimulacije kože tela i otklanjanja izumrlih ćelija kako bi se anticelulit proizvodi što bolje apsorbovali. To se postiže UCC Anticelulit piling kremom koja se nanosi svaki prvi i peti put pre UCC anticelulit tretmana na željenu regiju tela. Blagim kružnim pokretima uklanja se površinski sloj izumrlih ćelija kože. Preporučljivo je kvasiti prste mlakom vodom tokom tretmana. Masaža pilingom traje 10 do 15 minuta, nakon čega se preparat uklanja tuširanjem ili nakvašenim sunđerom. Pore su očišćene, a koža je smekšana, glatka i pripremljena za dalji tok tretmana.

Faza 2 – ciljana nega

Korišćeni proizvod: UCC Anticelulit serum
Sledeća faza tretmana predstavlja unošenje koncentrovanog seruma na regije zahvaćene celulitom. UCC anticelulit serum je visokoefikasan proizvod i predstavlja koktel aktivnih sastojaka za intezivan tretman – sprečava pojavu celulita i utiče na njegovo vidno smanjenje. Njegova posebna formula sa silanolom (jedinjenjem manuronske kiseline iz algi i silicijuma) važi za jedan od najboljih prirodnih razgrađivača masti i celulita. Ultracell Complex u serumu pokreće eliminaciju viška tečnosti i toksina i na taj način tonira kožu. Serum se nanosi laganim kružnim pokretima masiranja u kožu. Može se unositi i aparatom za ultrazvuk i mezoporaciju.

Faza 3 – masaža

Korišćeni proizvodi: UCC Ulje za masažu ili UCC Krema za masažu
Anticelulit masaža se posebno preporučuje osobama koje imaju problema sa vezivnim tkivom i slabom prokrvljenošću. Njena uloga je, da uz primenu intenzivnih manuelnih pokreta obezbedi bolju prokrvljenost između masnih ćelilja. Na ovaj način se podstiče i krvna i limfna cirkulacija, dok se eliminišu akumulirani toksini. Radi boljeg proklizavanja, masaža se vrši uz pomoć UCC Anticelulit ulja ili UCC Anticelulit kreme za masažu. Anticelulit ulje sadrži aromaterapijski kompleks prirodnih eteričnih ulja kleke, pomorandže i čempresa, osiguravajući na taj način produženo anticelulit dejstvo. S druge strane, ako se koristi UCC krema za masažu, omogućava se produženo proklizavanje, radi boljih efekata manuelne stimulacije. Višak proizvoda se uklanja ubrusom.

Faza 4 – pakovanje

Korišćeni proizvodi: UCC Anticelulit gel ili UCC Anticelulit Krio gel ili UCC Anticelulit Termo gel
Nakon anticelulit masaže, sledi tretman pakovanja tretiranih regija. Pakovanje se vrši tako što se nanese sloj jednog od navedena tri gel preparata, čija lagana tekstura omogućava dublje prodiranje u kožu, a regija se umota u prijanjujuću foliju. Tako upakovana regija se ostavlja najmanje 30 minuta, nakon čega se vrši odmotavanje i uklanjanje viška preparata ubrusom. UCC Anticelulit gel nema efekat, niti hlađenja, niti zagrevanja, što je pogodno za kožu sklonu pucanju vena i kapilara. UCC Krio gel sadrži kompleks koji hladi i takođe je pogodan za ovaj tip kože. Ukoliko klijent nema osetljivu kožu sklonu crvenilu, može se koristiti UCC Anticelulit termo gel. Pre njegove primene, savetuje se test alergijske preosetljvosti na podlaktici ruke.

Kućna nega uz ULTRACELL Complex liniju

Korišćeni proizvodi: UCC Anticelulit serum + UCC Anticelulit termo krema
Za dugotrajnije rezultate primenjivati ova dva preparata u kućnoj nezi svakog dana. UCC Anticelulit serum utrljavati svakog dana 1 do 2 puta dnevno. Nakon upijanja, naneti UCC Anticelulit termo-kremu sa efekatom zagrevanja. Krema snažno zagreva tkivo izazivajući prolazno crvenilo. Na taj način se pospešuje cirkulacija. Šea puter iz kreme neguje kožu i čini je baršunasto mekom i glatkom. Ova krema nije pogodna za osobe sa izraženim venama i kapilarima.

Na 33. sajmu kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja, 6. i 7. aprila bićete u prilici da nađete Ultracell Complex proizvode, ali i da porazgovarate sa stručnjacima koji će vam dati najbolju preporuku.