Specijalni gost sajma Jenny Modena

Jenny Modena Specijalni gost CIDESCO kongresa i Sajma kozmetike
Jenny Modena
Internacionalni estetik i permanent make-up artist i CIDESCO Italija supervizor make-up obuke po CIDESCO standardima održaće predavanje:
Kako pravilno uraditi permanent make-up, o čemu voditi računa, dok će umetnički make-up raditi kao praktični prikaz.

CIDESCO sekcija Srbije CIDESCO sekcija Srbije, sledeći preporuke i standarde CIDESCO Internacional, međunarodne asocijacije za kvalitet i standarde u beauty industriji, kao specijalnog gosta kongresa, pozvala je Jenny Modenu, jednu od najvećih i najpriznatijih svetskih umetničkih šminkera. Jenny Modena, pored klasične šminke, bavi se i dermopigmentacijom i trajnom šminkom. Svi posetioci CIDESCO kongresa biće u prilici da vide metode i način kreiranja obrva, kapaka i usana, jednom reči trajnu šminku kroz prikaz rada jednog od najvećih stručnjaka u svetu. Pored Jenny Modene, biće prisutni još neki vrhunski stručnjaci u ovoj oblasti. Naučite različite metode, kao i koje mogućnosti one pružaju. Naučite svetske standarde za trajnu šminku i izbegnite neprihvatljive greške. Pogledajte kako se trajna šminka radi u krugovima vrhunskih manekena, poznatih modnih kreatora, filmskih zvezda ili lepotica za Mis sveta, upoznajte se sa svetskim trendovima da biste mogli svoj posao da radite najbolje. Nemojte da propustite ovaj izuzetan događaj na sajmu kozmetike DODIR PARIZA. Mnoge svetske metropole čekaju na Jenny Modenu, a ona je gost sajma kozmetike.

Jenny Modena radovi

Biografija Jenny Modena

Po završetku studija umetnosti Jenny Modena se opredelila za usavršavanje u oblasti estetske šminke, pa je nastavila studije i diplomirala estetsku šminku na akademiji profesora Alberta Albertinija. Da bi postala profesionalac u umetničkom makeup-u u Rimu je upisala i završila Umetničku akademiju Gil Cagnè, akademiju velikog maestra makeup-a. Po završetku Akademije je stekla zvanje estetski make-up artist. Fascinirana konceptom „total look”, posle dugogodišnjeg rada sa Pablom, odlučuje da nastavi školovanje na poznatoj Akademiji Diego Dаllа Pаlmа gde se njeno formiranje u potpunog estetskog make-up umetnika zaokružuje. Sa preko dvadeset godina iskustva u dermopigmentaciji i estetskoj trajnoj šminki danas je jedan od najpriznatijih umetnika estetskog makeup-a. Od 1999. radila je na mnogim značajnim projektima, kako u Italiji, tako i u svetu: Žene pod zvezdama, Mis Italije, Mis sveta. Radi šminku za modne revije poznatih modnih kreatora kao što su: Gianfranco Ferrè, Alviero Martini, Alberta Ferretti, Roccobarocco i drugi. Sarađuje sa modnim fotografima širom sveta radeći umetničko šminkanje mnogih poznatih manekena, fotomodela i filmskih zvezda.Takođe, sarađuje i sa modnim frizerima gde radi umetničko šminkanje modela za modne revije frizura, razna takmičenja i sl. Radila je za sledeće frizere: Maurizio Serretti, Luca Revelli, Rudy Mostarda. Umetnički je direktor u kinematografskim delima poznatog režisera Marca Artura Messine. Danas Jenny Modena ima svoju školu šminkanja, vrši obuku kvalitetnih profesionalaca za velike internacionalne kompanije. Stalno usavršava i razvija svoj stil i uvek je u potrazi za novim i moćnijim trendovima. Često sarađuje sa jednim od vodećih svetskih šminkera Einat Dan.