Politika Privatnosti

Ko smo mi?

Mi smo kompanija ECO Design Studio group d.o.o.

  • PIB: 104377564
  • Matični broj: 20155728

Naša adresa je: Dunavski kej 23/11, 11158 Beograd, Srbija
Veb sajt naše kompanije je: edsgroup.net
U našem vlasništvu je i sajt na kome se trenutno nalazite: sajamkozmetike.com – Jer smo mi organizatori Sajma kozmetike „Dodir Pariza“.


Komentari

Kada posetioci ostave komentare na našem sajtu, skupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare kao i IP adresu posetioca i verziju njegovog internet pregledača veba za pomoć u otkrivanju nepoželjnih komentara.

Anonimni digitalni ID napravljen od vaše adrese e-pošte (takođe nazvana i heš) može biti dostavljen servisu Gravatar da bi se videlo da li ga koristite. Politika privatnosti usluge Gravatar je dostupna ovde: automattic.com/privacy. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša slika profila je vidljiva javnosti u smislu vašeg komentara.


Sadržaj

Ukoliko otpremate slike na naš sajt, trebalo bi da izbegavate otpremanje slika sa ugrađenim podacima lokacije (EXIF, GPS, itd.). Posetioci našeg sajta mogu da preuzmu i izvuku podatke o lokaciji sa slika sa sajta.


Kolačići

Ukoliko ostavite komentar na našem veb mestu, možete se izuzeti od snimanja svog imena, adrese e-pošte i veb mesta u kolačićima. Oni su tu zbog vaše udobnosti tako da ne morate da ponovo popunjavate svoje detalje kada ostavite drugi komentar. Ovi kolačići traju godinu dana.


Ugnežđeni sadržaj sa drugih veb mesta

Članci na našem sajtu mogu da sadrže ugnežđeni sadržaj (npr. video snimke, slike, članke, itd). Ugnežđeni sadržaj sa drugih veb mesta se ponaša na potpuno isti način kao da je vaš posetilac posetio drugo veb mesto.

Ta veb mesta mogu da prikupe podatke o vama, koriste kolačiće, ugnezde dodatno praćenje od strane treće strane i nadgledaju vašu interakciju sa tim ugnežđenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije sa ugnežđenim sadržajem ukoliko imate nalog i prijavljeni ste na to veb mesto.


Sa kim delimo vaše podatke

Vaše podatke potpuno anonimno podatke delimo sa servisima za analitiku posete našem sajtu i online reklamiranje:

  • Google Analytics,
  • Google Ads,
  • Facebook
  • i Instagram.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ukoliko ostavite komentar na našem sajtu, taj komentar i njegovi meta podaci se čuvaju neograničeno. Ovo je zato da bismo prepoznali i automatski odobrili sve komentare koje uslede umesto da ih držimo u redu za pregled.


Koja prava imate u odnosu na vaše podatke

Ukoliko ste ostavili komentare, možete da zahtevate da obrišemo bilo koje lične podatke koje držimo o vama. To ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni da držimo zbog administrativnih, pravnih ili bezbedonosnih razloga. Zahtev za brisanje ličnih podatka možete poslati na email: [email protected]


Gde šaljemo vaše podatke

Komentari posetioca mogu da budu poslati na proveru kroz uslugu automatskog prepoznavanja nepoželjnih komentara.


Slaganje sa našom Politikom privatnosti

Ukoliko se slažete sa našom Politikom privatnosti definisanom na ovoj strani, možete nastaviti da koristite naš sajt. Ukoliko vam navedena Politika privatnosti iz bilo kod razloga ne odgovara, molimo Vas da napustite naš sajt.