Mali dodir Pariza 18. i 19. maj 2013.

Mali dodir Pariza
2. međunarodni sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja
18. i 19. maj 2013.
hotel Mediteran, Bečići, Crna Gora

Nakon uspešno održanog 1. sajma kozmetike pod nazivom Mali dodir Pariza, u oktobru 2012. u hotelu Mediteran u Bečićima, biće održan i 2. međunarodni sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja 18. i 19. maja u hotelu Mediteran u Bečićima.

Sajam kozmetike "Mali Dodir Pariza" - 18. i 19. maj 2013. hotel Mediteran, Bečići

Na sajmu ćete biti u prilici da se upoznate sa novitetima u industriji lepote. Izlagači sa prostora bivše Jugoslavije, ali i izlagači iz Evrope predstaviće posetiocima sajma svoje proizvode i svoje usluge.

Sve posetioce sajma na brojnim štandovima očekuje mnoštvo zanimljivosti, predstavljanje novih proizvoda, preparata i aparata, prezentacije, popusti.

Na sajmu Mali dodir Pariza pronaći ćete mnoge zanimljive i korisne informacije i proizvode.

Na sajmu ćete pronaći dobru profesionalnu kozmetiku, kozmetiku za negu kose, gelove i akril za nadogradnju noktiju i nail art, aparate najnovije generacije i još mnogo toga. Obezbedite svojoj kosi, svojoj koži, svojim noktima najbolje preparate po sajamskim cenama.

Osetite deo atmosfere tradicionalnog sajma kozmetike Dodir Pariza, posetite Mali dodir Pariza, 18. i 19. maja u hotelu Mediteran u Bečićima.