Kongresna predavanja 34. Sajam kozmetike

Kongresna predavanja

kongresna predavanja nedelja 13 oktobar 2019

piling vrste i dejstvo
Predavač: Marija Veljković, strukovni kozmetičar – estetičar, Eberlin biocosmetics
Piling po svom značaju u tretmanima kože lica zauzima važnu ulogu i određuje način na koji ćemo rešiti konkretan problem. Hemijski ili mehanički, kiseline ili enzimi? Od ove odluke zavisi kvalitet tretmana i očekivano vreme do željenog rezultata.

tera beauty body shape
Predavač: Dušica Aleksić, asistent direktora i Milica Aleksić, Tera Beauty GmbH
Dobro došli u svet roze boje! Ovaj posebni Body Shape nije privlačan jer je gel roze boje i posebnog mirisa cimeta i kafe, već je poseban zbog formule gela koja na najprirodniji način smanjuje obim, ubrzava metabolizam, zateže kožu i vraća tonus, i pritom još izbacuje vodu i toksine iz tela. Već posle prvog tretmana bićete oduševljeni rezultatom. Budite deo švajcarskog koncepta i uspeh je zagarantovan! Naravno prirodno – naravno Tera Beauty!

malo je nekad vise a hean je tu da istakne vasu lepotu
Predavač: Maja Grubetić, freelance professional makeup artist, Viz Connection
Danas živimo brzo i savremeno, sve je napredovalo, pa i šminkanje. Uz pomoć tri proizvoda se možemo našminkati maksimalno, samo je bitno da znamo da koristimo te proizvode. Malo je nekad više, a Hean je tu da istakne vašu lepotu. Dnevna šminka, šminka za posao, večernja šminka. Hean proizvodi ističu vašu lepotu, u skladu sa vašim oblikom lica i tipom kože.

vacuum cupping masaza po metodi dr ogulova
Predavač: edukator Bernarda Baron, Glavzdrav
Vakuumska terapija uključuje postavljanje čašica na bolne delove tela, deluje na principu visokog i niskog pritiska. To uzrokuje istezanje tkiva i na taj način istezanje svih struktura unutar njega. Koža se odvoji od mišića i fascije (mišićne ovojnice). Poboljšava se elastičnost tkiva i smanjuje se bol. Terapija uzrokuje bolji protok krvi, što pojačava prehranu mišića i kože. Istovremeno proširujemo i vene i limfne sudove, koji na ovaj način apsorbuju veće količine venske krvi i limfe za efkasniju detoksikaciju tela.

dip powder tehnika ulepsavanja noktiju sa zdravstvenog i estetskog aspekta
Predavač: Nemanja Šipetić, predsednik Upravnog odbora kompanije Marta Matilda Harper
Na ovom predavanju, pored upoznavanja sa hemijskim sastavom samog proizvoda i njegovim uticajem na ljudsko zdravlje, govoriće se o zdravstvenim prednostima korišćenja DIP POWDER tehnike u odnosu
na trenutne, konvencionalne metode ulepšavanja noktiju. Takođe, biće prikazane i estetske mogućnosti koje DIP POWDER tehnika omogućava u odnosu na druge tehnike i zašto polako postaje broj 1 u svetu.

kongresna predavanja 34 sajam kozmetike

Preuzmite raspored Kongresnih predavanja klikom na ovaj link »