JEDNA online ulaznica za sva tri izdanja Sajma kozmetike “Dodir Pariza”

JEDNA online ulaznica

za sva tri izdanja Sajma kozmetike “Dodir Pariza”

Novi koncept 

 36. Sajma i kongresa kozmetike “Dodir Pariza”

 

Pored 36. Sajma i kongresa kozmetike “Dodir Pariza” planiranog za 09. i 10. april 2022. godine, koji će se održati u Hali 3 Beogradskog sajma, održaće se i dva digitalna Sajma kozmetike.

Kupovinom JEDNE ONLINE ulaznice, zainteresovani posetioci, izlagači, ljubitelji kozmetike i tradicionalnog Sajma kozmetike “Dodir Pariza” imaće pristup svim izdanjima Sajma:

 

  • prvi, od 25-27. februara 2022. godine u digitalnom formatu;

 

  • DRUGI i GLAVNI , koji će se održati 09 i 10. aprila 2022. godine, u Hali 3, Beogradskog sajma;

 

  • treći, od 22-24. maja 2022. godine u digitalnom formatu.

 

Uz jednu online ulaznicu, zainteresovani posetioci i zaljubljenici u sve što Sajam kozmetike tradicionalno pruža, omogućavaju sebi pristum svim izdanjima sajma i to:

  • Bez čekanja u redovima; 
  • Ulaznicu po povoljnijoj ceni nego na blagajni;
  • Poklon ulaznica za sve digitalne sajmove u 2022 godini;
  • Poklon, godinu dana pristupa na “PRONAĐI SALON” biznis menadžer za Beauty profesionalce.

Kako je novi koncept zamišljen?

Prvi digitalni i virtuelni Sajam će se održati u februaru mesecu 2022. godine i on će praktično biti uvod u realni Sajam kozmetike „Dodir Pariza“ koji nas očekuje u aprilu.

U okviru prvog digitalnog sajma imaćete priliku da se upoznate sa svim proizvodima i uslugama koje će se nuditi na aprilskom Sajmu, moći da pogledate i online poručujete proizvode po akcijskim cenama, da se edukujete, besplatno slušate online vebinare ili da kupujete masterklas predavanja, stičete diplome i sertifikate u svojoj željenoj oblasti, ili jednostavno napravite spisak i plan za predstojeći sajam.

Nakon realnog aprilskog Sajma, održaćemo još jedan Follow-up digitalni i virtuelni Sajam kozmetike „The Touch of Paris“ u maju mesecu, gde će se svim poseticima pružiti još jedna šansa da iskoriste sve sajamske popuste i beneficije, kupe proizvode, pogledaju novitete i odslušaju željene edukacije.POKLON za sve posetioce  

Svako ko obezbedi online ulaznicu za realni Sajam kozmetike u aprilu mesecu, dobiće GRATIS ulaznicu za SVE digitalne sajmove kozmetike Dodir Pariza u 2022. godini i godišnju pretplatu za Biznis menadžer platformu za Beauty profesionalce pod nazivom  PRONAĐI SALON.

Šta je zapravo Biznis menadžer za Beauty profesionalce “PRONAĐI SALON”

PRONAĐI SALON je profesionalna platforma koja je namenjena vlasnicima salona, kozmetičarima, frizerima, Make-up artistima, Nail artistima, maserima, estetičarima, terapeutima, ali i  običnim posetiocima

Svi oni mogu da se registruju na PRONAĐI SALON platformu, i svakoga dana postavljati oglase putem kojih će pozivati klijente na akcijske usluge unutar svojih salona, predstavljati novitete, prizvode i aktuelnosti koje su uveli unutar svojih salona.

Takođe putem Chat opcije, preko cele godine profesionalci i vlasnici salona, moći će da komuniciraju sa starim i novim klijentima, koji će ih lakše pronalaziti putem Google pretrage i online pretraživača.

Mnogo je razloga da posetite realni Sajam kozmetike, a uz samo jednu ulaznicu, moći ćete sebi da obezbedite sajamsko iskustvo tokom sva tri sajma!

Kupi svoju ulaznicu online