Gernetic voli vašu kožu

Nega kože

Koža kao najveći organ čovekovog tela ima veoma kompleksnu strukturu i niz funkcija:

 • predstavlja omotač tela,
 • stvara barijeru prema spoljnoj sredini, obezbeđuje integritet organizma u celini, učestvuje u termoregulaciji,
 • predstavlja neuroreceptorni organ,
 • deo je imunološkog sistema
 • specijalizovane strukture ( kosa i nokti) i žlezde (lojne i znojne) učestvuju u ukupnoj zaštiti funkcije kože.

Takođe, jedna od funkcija kože je da ima važan estetsko-kozmetski značaj.

Ono što je od suštinskog značaja kada su u pitanju promene na nivou bilo kog organa pa tako i kože jeste osnovna jedinica građe i funkcije našeg tela tj. ćelija. Ako ćelija sa svim svojim organelama, makroelementima, mikroelementima, vodom, organskim i neorganskim jedinjenjima nije u skladu dolazi do njenog nepravilnog funkcionisanja koje će narušavati i funkcije tkiva i na kraju, organa. Tvorac Gernetica, Albert Laporte, francuski biolog i gerontolog u toku svog istraživanja otkrio je da mnogi kozmetički nedostaci imaju uzrok u ćelijskim nedostacima. Uglavnom je istraživao povoljan uticaj aminokiselina, peptida, biopeptida, proteina, vitamina, oligoelemenata i mnogih drugih prirodnih molekula na zdravlje ćelija. Njegova ekspertiza u ćelijskoj biologiji i biotehnologiji osnova je Gerneticovog jedinstvenog i revolucionarnog koncepta: poboljšati lepotu kroz poboljšanje zdravlja. Dr Laporte, zajedno sa mnogim bolnicama, proučavao je biološki sastav svake ćelije ljudskog tela u konstantnoj potrazi za hranljivim sastojcima čija molekulska masa i zapremina mogu biti apsorbovane od strane kože. Svi ovi sastojci moraju da odgovaraju boiloškom sastavu ćelije da bi regenerisale tkivo.

Tako je stvorena jedinstvena, sigurna, prirodna, naučna linija proizvoda, apsolutno drugačija, bazirana na ishrani kroz kožu. Proizvodi su formulisani za svaku specifičnu potrebu lica, tela i grudi, tako da održe tkivo na maksimalnom nivou aktivnosti. Gernetic proizvodi rešavaju najkomplikovanije probleme kože kao što su: psorijaza, ekcemi, akne, ožiljci, opekotine, celulit, strije, a služe i za negu zdrave kože.

Sveukupni učinak Gernetic kozmetike i njen pristup Vama i Vašim klijentima učiniće da postanete još jedan od mnogobrojnih zadovoljnih korisnika.

Rezultat upotrebe proizvoda najbolje govori o njegovom kvalitetu. Pozivamo Vas da se pridružite Gernetic timu i upoznate celu liniju Gernetic kozmetike, sasvim smo sigurni da se nećete pokajati.

Gernetic proizvodi i tretmani mogu se naći u ordinacijama i profesionalnim salonima širom sveta.


Gernetic International na 27. Sajmu kozmetike

GERnetic International

Posetite 27. sajam kozmetike “Dodir Pariza”, 9. i 10. aprila 2016. godine, na Beogradskom sajmu u Hali 3 i prisustvujte prezentacijama na Gernetic International štandu:

Subota 9. april

 1. Tretman hiperpigmentacija 12 - 13:45h
 2. Peel of antiage tretman 15 - 16:15h
 3. Tretman mlade aknozne kože 17:30 - 18:45h

Nedelja 10. april

 1. SPA tretman kože 12-13:45h
 2. Tretman osetljive kože 15-16:15h
 3. Anticelulit tretman 17:30-18:45h