Frizerska dešavanja

Frizerska dešavanja na Sajmu kozmetike:


SVETSKA FRIZERSKA ZVEZDA STACEY BROUGHTON U BEOGRADU NA SAJMU KOZMETIKE I NEGE KOSE DODIR PARIZA

myhairdressers.com

Ponosno najavljujemo da će MyHairDressers.com globalni ambasador za edukaciju frizera Stacey Broughton biti deo događanja na sajmu kozmetike i nege kose Dodir Pariza, 26. i 27. aprila 2014. godine na Beogradskom sajmu u Hali 2.

Pročitajte više »


DIVA PROFESSIONAL STYLING PREDSTAVLJA JOSEPHA KONIAKA I STEVENA HAMILTONA

DIVA Professional Styling

Ispred kompanije DIVA, višestruko nagrađivani londonski stilista, Joseph Koniak će deo glamura londonskih modnih pista doneti i na predstojeći sajam kozmetike i nege kose Dodir Pariza, gde će svoje višegodišnje iskustvo u radu sa poznatima iskoristiti da bi prezentovao kako pomoću DIVA aparata za stilizovanje kose jednostavno kreirati look-ove za modne piste, ali i za svaki dan.

Pročitajte više »


amika: – New York – USA

amika:

amika: je linija za negu kose nastala u Njujorku. amika: tim inspiraciju za svoje proizvode pronalazi na modnim pistama i bogatoj umetničkoj i muzičkoj sceni ove metropole, postavljajući svetske trendove kada je reč o lepoti kose. amika: linija za negu kose sadrži visoku koncentraciju vitamina, minerala i drugih hranljivih sastojaka ekstrahovanih iz biljke Obliphica (Sea Buckthorn Berry). Poreklom iz Sibira, ova bobica se suočava sa najsurovijim uslovima na zemlji i opstaje zahvaljujući visokom nivou vitamina, antioksidanasa i zasićenih omega kiselina koje sadrži. Ovi sastojci su osnova amika: linije za negu kose.

Pročitajte više »


Gost na 23. sajmu Dodir Pariza Michael Marenco

Subtil

Michael Marenco je poznati svetski frizer i stilista, kreativni direktor brojnih modnih događaja. Njegov talenat i njegovu strast prema svom poslu prepoznali su mnogi, pa je Marenco već godinama angažovan od strane TONY & GUY i mnogih drugih svetskih frizerskih brendova.

Pročitajte više »


Free Limix na 23. sajmu Dodir Pariza

Free Limix

Ispratite nastupe na frizerskom stage-u i štandu Free Limix-a i upoznajte se sa novom formulom KYO trajnih farbi bez amonijaka.

Pročitajte više »


INDOLA: Dieter Kaiser na 23. sajmu Dodir Pariza

Indola

Dieter Kaiser je svoje školovanje za frizera počeo na Meininghausu, internacionalnom koledžu za frizere stiliste u Nirnbergu u Nemačkoj.

Pročitajte više »