Discount zona

Prodaja po sniženim, sajamskim cenama nije novina Sajma kozmetika.

Ono što jeste novina predstojećeg Sajma je to što će posetioci biti u prilici da se unapred informišu o tome koji brendovi, koji proizvodi i koliki popusti će moći da se nađu na Sajmu kozmetike 4. i 5. aprila u Hali 2 Beogradskog sajma.

Isplanirajte detaljno svoj dolazak na Sajam kozmetike, iskoristite svoj budžet do maksimuma. Kupujte profesionalne proizvode za negu i ulepšavanje proverenih brendova po sniženim cenama.

Spisak kompanija koje daju popuste će se dopunjavati onako kako nam kompanije šalju informacije. Pojedine kompanije žele da vas na samom Sajmu kozmetike iznenade popustima. Ti popusti neretko idu od 50% d0 70%.

SPISAK KOMPANIJA KOJE SU VEĆ ODREDILE POPUST

1. Jantar Professional – 10% popusta na kupovinu šećerne paste.
Razvojni tim Agalma d.o.o. razvio je jedinstvenu formulu preparata koji čine Jantar – profesionalnu liniju za egipatsku depilaciju. Osluškujući iskustva brojnih salona lepote i njihovih klijenata, razvili su profesionalne proizvode koji će oplemeniti ponudu kozmetičkih salona te kojima će istovremeno svojim klijentima ponuditi uslugu kojom će ih u kratkom vremenu rešiti neželjenih dlačica na duže vreme. U saradnji sa priznatim stručnjacima razvili su liniju za egipatsku depilaciju koja se sastoji od pet vrste Jantar šećerne paste za depilaciju (Summer, Winter, Strong, Classic i Jantar For Men), Jantar Aloe vera gela i Losiona za sprečavanje urastanja dlačica.


2. Marta Matilda Harper – 20% popusta na startne pakete i sve prahove.
„MARTA MATILDA HARPER d.o.o.“ predstavlja srpsku porodičnu kompaniju sa svrhom praćenja inovacija i tehnološkog razvoja u sferi negovanja, ojačavanja i izlivanja ženskih noktiju, kao i omogućavanje dostupnosti manikir i pedikir tehnologija srpskom tržištu i šire.


3. NARCISA – Softversko rešenje za pametno upravljanje salonom – samo za kupce na sajmu kozmetike besplatno 3 meseca korišćenja.
Jednostavnost i funkcionalnost su glavne odlike Narcise. Omogućava vam lakše upravljanje salonom. Pokriva sve segmente vođenja salona. Preko baze klijenata, dobavljača i radnika, zakazivanja termina, unosa proizvoda, usluga, radnih vremena, izdavanja računa… Olakšava i poboljšava način poslovanja kao i sam rad zaposlenih u salonu. Lako se koristi, čak i ako Vam računari nisu jača strana. Sve je dostupno na svega par klikova.
Poslujte brzo, efikasno, pedantno i budite uvek i sa bilo koje lokacije upoznati sa poslovanjem vašeg salona.


4. Preco
COCOCHOCO keratin za ispravljanje kose popust do 25%
MaxiTone i Kolorton farbe za kosu popust 15%
Parisienne Professional odabrani proizvodi popust 20%

PreCo je firma koji se dugi niz godina bavi proizvodnjom, uvozom i distribucijom kozmetičkih proizvoda namenjenih za profesionalnu i mass upotrebu. Firmu čini tim profesionalnih, iskusnih i posvećenih ljudi koji spremno odgovaraju na sve zahteve i nove trendove tržišta kozmetičkih proizvoda, posebno profesionalnih proizvoda namenjih za frizerske salone. U svom bogatom portfoliju imamo široku paletu MaxiTone i Kolorton proizvoda, iz sopstvene proizvodnje, čiji je asortiman prilagođen profesionalnoj upotrebi u frizerskim salonima. Pored sopstvenih proizvoda svoju ponudu smo dopunjavali i širili poznatim brendovima iz uvoza, tako da u ponudi imamo liniju Parisienne Professional kozmetičkih proizvoda koji su namenjeni fizerskim salonima i mass marketima, kao i Cocochoco liniju proizvoda namenjenih za keratinski tretman trajnog ispravljanja kose i negu nakon samog tretmana.


5. NUGENESIS – 10% popusta na prahove
Nugenesis je nova revolucionarna tehnika oblikovanja noktiju. Bez UV lampe, bez turpijanja nokta i oštećenja. Skida se otapanjem


6. Ayabeauty room
ORLY gel za izlivanje: 30% popusta
ORLY klasični lakovi za nokte 18 ml: 30% popusta
ORLY Breathable lakovi za nokte 18 ml: 20% popusta
ORLY tretmani za nokte 18 ml: 20% popusta
ORLY trajni (gel) lakovi: 10% popusta
ORLY tretmani za trajne lakove: 10% do 20% popusta
BODIPURE keratinske rukavice: 50% popusta

Ayabeauty room je distributer brendova Orly i Bodipure.


7. Beauty time 10% popusta na sve brendove (Cld Lashes, Lycon wax, Permablend, Tina Davies, Paese, EF EXCLUSIVE)
Sanja Božić, vlasnica salona Beauty Time je inženjer farmaceutske tehnologije i kozmetologije. Ovim poslom se uspešno bavi od 2001. godine. Sanja je Internacionalni edukator za CLD Lashes i edukator za EF Exclusive i master edukator za Privé Microblading Academy. U svojoj ponudi Beauty time ima sledeće brendove: Cld Lashes, Lycon wax, Permablend, Tina Davies, Paese, EF EXCLUSIVE


8. FASHION ROOM
Topilice za patrone za hladan vosak: redovna cena: 2900 RSD, sajamska cena sa popustom: 1800 RSD