Brend BYOTEA, izlagač na 38. Sajmu kozmetike

Beograd, 07. februar 2023 – Predstavljamo BYOTEA, jednog od izlagača na 38. Sajmu kozmetike koji će se održati 11. i 12. marta 2023. godine.

Misija Byotea donosi kvalitet i profesionalnu ekspertizu operaterima u sektoru i onima koji žele profesionalni kvalitet po pravoj ceni. Byotea radi zajedno sa profesionalcima u sektoru da ih efikasno podrži u njihovom svakodnevnom radu i stiže u domove ljudi da im pomogne i podrži ih u izražavanju njihove jedinstvene lepote, stvarajući svest i pozitivnost.

Kreira jednostavne proizvode, metode tretmana i iskustva, kao i dobrobit, sa ciljem da zadovolji individualne potrebe za lepotom. Mi poboljšavamo RAZNOLIKOST i sve oblike LEPOTE. Nudimo iskren proizvod, koji drži obećanja, sa odličnim odnosom kvaliteta i cene.

BYOTEA je nova linija profesionalnih PROIZVODA inspirirani PRIRODOM da bi se poboljšala LJEPOTA klijenta. Kompletan asortiman kozmetičkih proizvoda za tretiranje kožnih problema koji utiču na lice i telo, u potpunosti poštuje fiziološku ravnotežu kože. BYOTEA je razvila svoje proizvode s maksimalnom pažnjom na brižljivo odabrane sastojke, a kad god je to moguće uz pomoć prirodnih aktivnih sastojaka. BYOTEA nudi proizvode bez parabena, parafina, GMO, SLS i SLES. Proizvodi su testirani na nikal, a prisustvo nikla je manje od 1 na milion.

GENERALNI UVOZNIK I DISTRIBUTER FASHION ROOM KRALJEVO WWW.BYOTEA.RS