Upoznajte izlagače 39. Sajma kozmetike Dodir Pariza

Upoznajte izlagače 39. Sajma kozmetike Dodir Pariza

Premijerno na Sajmu kozmetike Dodir Pariza, predstaviće vam se ekskluzivni španski brend Keyra – profesionalna linija za farbanje i negu kose bazirana na keratinu.

Keyra colors sadrži spektar od 72 nijanse, pažljivo biranih među najmodernijim kolorima. Zagarantovana 100% pokrivenost, sjaj, hranljivost i mekoća kose.

Keyra beauty linija kombinuje aktivne sastojke na bazi keratina i prirodnih komponenti pružajući kosi najbolji tretman.

Posetite štand Keyra colors i otkrijte novu, osvežavajuću liniju kolorisanja i nege kose.

Ukoliko želite da mirišete na najskuplje i najpoznatije parfeme ali po daleko povoljnijim cenama predlažemo vam da posetite štand Viksel.

Parfemi su proizvedeni po najvišim svetskim standardima od najboljih parfemskih ulja čime se na tržištu izdvajaju kao postojaniji i do 2 puta duže. Inspirisani su najpoznatijim brendovima ali opet čuvaju svoje originalne note. Osim parfema, upotpunite ugođaj svojim čulima parfemisanim gelovima za tuširanje i kremama za telo.

Ljubitelji kvalitetne kozmetike za negu lica će moći da se upoznaju sa brendom L’ADRIA koji veruje u nežnost i pažljivost u revitalizaciji svih tipova kože. Njihove formule su osmišljene kao podrška svakoj koži i podariće Vašem licu hidrataciju i vitalnost.

Ukoliko želite da budete u toku sa svim novostima zapratite naš instagram profil @dodirpariza