Kongresna dešavanja

KONGRES KOZMETIKE – UČITE OD NAJBOLJIH STRUČNJAKA

Deo svakog sajma kozmetike Dodir Pariza je kongres kozmetike, koji je na prvom mestu namenjen profesionalcima, a onda i svima onima koji žele da budu u toku sa dešavanjima u industriji lepote. I u sklopu 30. sajma će biti održan kongres kozmetike, teme predavanja pažljivo su odabrane kako bi se ispratila aktuelnost i novine u svetu nege i lepote.

3. CIDESCO KONGRES I 6. SRPSKO-ITALIJANSKI KONGRES – subota, 14. oktobar od 11:30 do 19:00

Tema: Holističke masaže lica i tela – Ayurveda i različiti ayurvedski tretmani

U subotu 14. oktobra u okviru sajma kozmetike Dodir Pariza biće održan 3. CIDESCO Srbija kongres i 6. srpsko-italijanski kongres sa izuzetnim gostom. SPECIJALNI GOST KONGRESA I SAJMA biće swami SIRO CANNARELLA, jedan od najvećih i najpoznatijih stručnjaka ayurvedske medicine u Italiji i u Evropi, član i docent CIDESCO Italija održaće predavanje na temu Ayurveda i prikazaće 2 masaže:

  • u subotu 14. oktobra od 14:00 do 15:00 masažu TRIDOSHA-e
  • u subotu 14. oktobra od 16:15 do 17:15 masažu KERALA.

CIDESCO na Sajmu kozmetike

Ovog puta na sajmu kozmetike bićete u prilici da se susretnete sa CIDESCO Internacional i članovima glavnog borda CIDESCO. Na taj način moći ćete direktno da saznate šta je CIDESCO, da dobijete više informacija o CIDESCO prestižnim diplomama, o akreditacijama kozmetičkih salona, SPA centara. Posetioci sajma iz zemalja u okruženju, a koje još uvek nemaju svoju CIDESCO sekciju, mogu da saznaju šta je potrebno za osnivanje CIDESCO sekcije u njihovoj zemlji.Dobićete odgovore na sva pitanja koja vas zanimaju i to iz prve ruke. Cilj CIDESCO Srbija je saradnja sa zemljama u okruženju.


KURS KONTINUIRANE EDUKACIJE – nedelja, 15. oktobar od 10:20 do do 12:20

Tema: Multidimenzionalni pristup u programima podmlađivanja kože (studije slučajeva: invazivne i neinvazivne tehnike medicinske estetike i podmlađivanja kože)

Predavači: prim. dr spec. Gorana, prim. dr Nina Rajčić, dipl. SKE Ivana Avramović i dipl. ecc Ivana Blagojević
Kurs KE namenjen je lekarima, fizioterapeutima, medicinskim sestrama, zdravstvenim tehničarima, wellness terapeutima u banjama i rehabilitacionim centrima, zaposlenima u kozmetičkim i beauty centrima.

Kurs je akreditovan kod Zdravstvenog saveta Srbije pod brojem A1-495-17i slušaocima donosi 2 boda.

Kotizacija: 1.000,00 dinara (đacima i studentima škola za negu lepote odobrava se popust od 50 %).


SEMINAR – nedelja, 15. oktobar od 14:00 do 17:00

Tema: Tradicionalna-komplementarna i konvencionalna medicina u službi lepote i zdravlja – integrativni pristup;Kvantno-informaciona biorevitalizacija u kozmetologiji i kozmetici; Koncept ALFIEGO

Seminar je akreditovan za zdravstvene radnike: biohemičare, lekare, stomatologe, farmaceute, medicinske sestre i zdravstvene tehničare. Broj bodova za slušaoce: 4.

Udruženje za promociju i razvoj kvantne medicine Quanttes, osnovano je 2006. Član je Evropske asocijacije za kvantnu medicinu. U okviru udruženja formiran je Centar za edukaciju, Accademia integrativa koji od 2008. organizuje kontinuiranu medicinsku edukaciju u oblasti alternativne medicine.Svi programi se sprovode po naučno potvrđenim metodologijama. Programi su akreditovani od Zdravstvenog saveta Ministarstva zdravlja Srbije. Kroz program seminara vodiće vas brojni eksperti, a biće obrađene aktuelne teme.

Još neke od tema predavanja i prezentacija: HI-FU tehnologija za zatezanje lica (Be you technology); Koncept higijene u kozmetičkoj praksi (Zirna doo); Bowen tretmani za akutne i hronične probleme, od beba do starih osoba (Bowen udruženje); Strobing efekti na koži, Kako koristiti Airbrus u šminkanju, Glamurozni smokey eyes sa multihrom pigmentima (Makeup Atelier Paris); Imaš pravo živeti zdravo, Novi model poslovanja za firme i fizička lica, pod sloganom: Živi u Srbiji, a evropski zarađuj (Calivita International); Šta je novo u zaštiti fotosenzibilne kože, nakon intervencija na licu (Hemofarm AD); Savremene metode anti-age nege (Mirra Professional), Frakcionalna radiofrekvencija za zatezanje lica (Be you technology); Fibroblast – lifting bez operacije (Zirna doo).

Raspored predavanja na Kongresu kozmetike možete preuzeti ovde