Kongresna dešavanja

Uskoro vas očekuju informacije o temama predavanja, kao i spisak predavača na Kongresu kozmetiku u sklopu 32. sajma kozmetike i nege kose Dodir Pariza. U međuvremenu možete pogledati koje teme su bile obrađivane na prethodnom Kongresu kozmetike.

PRISUSTVUJTE PREDAVANJIMA EMINENTNIH PREDAVAČA NA KONGRESU KOZMETIKE

Deo svakog sajma kozmetike Dodir Pariza je kongres kozmetike, koji je na prvom mestu namenjen profesionalcima, a onda i svima onima koji žele da budu u toku sa dešavanjima u industriji lepote. I u sklopu 31. sajma će biti održan kongres kozmetike, teme predavanja pažljivo su odabrane kako bi se ispratila aktuelnost i novine u svetu nege i lepote.

4. CIDESCO KONGRES I 7. SRPSKO-ITALIJANSKI KONGRES – subota, 12. maj od 11:30 do 19:00

Tema: AGING i ANTIAGING – Masaže i tretmani lica i tela

U subotu 13. maja u okviru Sajma kozmetike Dodir Pariza CIDESCO sekcija Srbije organizuje 4. CIDESCO Srbija kongres. Specijalni gost kongresa biće prof. Giorgio Dionisio, internacionalni profesor masaže, bivši predsednik CIDESCO Italija, predavač i vlasnik škole OLIS. I ovog puta na Sajmu kozmetike bićete u prilici da saznate šta je CIDESCO, da dobijete više informacija o CIDESCO prestižnim diplomama, o akreditacijama kozmetičkih salona, SPA centara. Posetioci Sajma iz zemalja u okruženju, a koje još uvek nemaju svoju CIDESCO sekciju, mogu da saznaju šta je potrebno za osnivanje CIDESCO sekcije u njihovoj zemlji. Dobićete odgovore na sva pitanja koja vas zanimaju i to iz prve ruke.

IZDVAJAMO:

  • SUBOTA 12. MAJ (KONGRESNA SALA SVETISLAV RADMILOVIĆ), 14:00 – 15:00 – Duboko tkivna anti-aging masaža tela
  • SUBOTA 12. MAJ (KONGRESNA SALA SVETISLAV RADMILOVIĆ), 16:15 – 17:15 – Emocionalna masaža – masaža za podmlađivanje

Masaže će izvesti SPECIJALNI GOST CIDESCO Italija i CIDESCO Srbija, profesor Giorgio Dionisio, internacionalni profesor masaže, bivši predsednik CIDESCO Italija, predavač i vlasnik škole OLIS.

  • SUBOTA 12. MAJ (KONGRESNA SALA SVETISLAV RADMILOVIĆ), 15:00 – 15:30 – CIDESCO preporuka, Anti-age tretmani lica – Dermoaktivne glacijalne ALGE i EGF faktori

Predavanje će održati dr Vera Zec, profesor i studenti Aquatonale Beauty Academy.


KURS KONTINUIRANE EDUKACIJE – nedelja, 13. maj od 10:20 do do 12:10

Kurs KE na temu: Medikal SPA trendovi, namenjen je lekarima, fizioterapeutima, medicinskim sestrama, zdravstvenim tehničarima, wellness terapeutima u banjama i rehabilitacionim centrima.

Kurs je predat za akreditaciju kod Zdravstvenog saveta Srbije.

Predavači:

  • Prim. dr Gorana Isailović
  • dipl. ecc SKE, Ivana Blagojević
  • spes. medicinske estetike SKE Gordana Pešalj

Kotizacija: 1.000,00 dinara (đacima i studentima škola za negu lepote odobrava se popust od 50 %).


SEMINAR – nedelja, 13. maj od 14:00 do 18:00

Tradicionalna – komplementarna i konvencionalna medicina u službi lepote i zdravlja – integrativni pristup

Projekat: WELLNESS QUANTUM SATIS SERBICA – WQS2

Seminar je namenjen svima koji svoja znanja i veštine koriste za očuvanje i poboljšanje kvaliteta života u cilju: dobrog zdravlja – wellness i blagostanja – wellbeing

Seminar je akreditovan za lekare, stomatologe, biohemičare, farmaceute, medicinske sestre i zdravstvene tehničare. Broj bodova za slušaoce: 4.

Razvoj novih naučnih disciplina (Fizike Živoga, kvantne medicine, informacionih tehnologija..) otvorio je jedan novi pristup na polju brige i očuvanja zdravlja. Programi dobrog zdravlja i blagostanja zasnovani su na višestrukom holizmu i personalizovanom konceptu.

Dobri wellness praktičari su obrazovani stručnjaci koji, pre svega, rade na sebi u cilju očuvanja sopstvenog jedinstva tela – duše – duha (sopstveni holizam). Svojim znanjem i veštinama pospešuju holizam (jedinstvo tela – duše – duha) korisnika svojih usluga kroz jedinstven, personalizovan program namenjen samo određenom korisniku. Zajedno poštuju holizam Prirode i Kosmosa. Zato je svaki wellness program u projektu Wellness Quantum Satis Serbica (WQS2) osmišljen tako da poštuje specifičnosti prirodnog okruženja wellness centra, da se zasniva na individualnim osobinama i potrebama korisnika u meri koliko je potrebno (quantum satis) da bi se postigao željeni rezultat.

Raspored predavanja na Kongresu kozmetike možete preuzeti ovde