Body Art Festival Serbia

4. Body art festival Serbia
8. i 9. APRILA, HALA 2, BEOGRADSKI SAJAM

4. međunarodni Body art festival Serbia, pod pokroviteljstvom WBA, u organizaciji Body Art Asocijacije Srbije i Radmile Radman biće održan 8. i 9. aprila 2017. godine u Hali 2 Beogradskog sajma, u okviru sajma kozmetike Dodir Pariza.

Na festivalu će učestvovati takmičari, kako iz zemlje i iz regiona, tako i poznati umetnici iz inostranstva. Oni će se svojom tehnikom, znanjem i maštom takmičiti i prikazati publici i žiriju pravi spektakl. Ova jedinstvena umetnička forma vezuje se za različite umetnosti: pozorište, film, slikarstvo, modnu industriju, kao i za marketing i zabavu. Festival obećava dobru atmosferu i zabavu za posetioce.

Body Art Festival


Body Art asocijacija Srbije Svetska bodypainting asocijacija

Subota:

Face paint na temu: Pop art
Novo: Face makeup na temu: Pop art
Broj takmičara je ograničen (10-oro takmičara po
kategoriji).

Nedelja:

Body art na temu: Istorija umetnosti

Broj takmičara je ograničen na 15. Ova kategorija je otvorenog tipa, što omogućava umetnicima potpunu slobodu u radu (dozvoljeni su specijalni efekti, lateksni materijali, rad airbrush-om, crtanje šablonima, kao i crtanje rukom, četkicom i sunđerom).


Slike sa prethodnog Body Art Festivala:

3. Body art festival Serbia

3. Body art festival Serbia3. Body art festival Serbia3. Body art festival Serbia3. Body art festival Serbia3. Body art festival Serbia3. Body art festival Serbia3. Body art festival Serbia3. Body art festival Serbia3. Body art festival Serbia3. Body art festival Serbia3. Body art festival Serbia3. Body art festival Serbia