Viz connection

Viz connection na Sajmu kozmetike

Viz connection na Sajmu kozmetike – Prirodni, vegan proizvodi za negu i ulepšavanje

Viz connection

Mizija kompanije Viz connection je da izađu u susret potrebama najzahtevnijih potrošača u pogledu cene i kvaliteta, ali i da omoguće dostupnost proverenih svetskih brendova na tržištu Srbije. Viz Connection je mlada kompanija, osnovana 2009. godine. Upornost, istrajnost i posvećenost radu doveli su do značajnih rezultata. Među brendovima čiji su uvoznici i distributeri nalaze se: White Glo, Madel, Clovin i Hean. S ponosom ističu prirodne, vegan proizvode koji nisu testirani na životinjama.

Viz connection

Hean kozmetika je u Poljskoj broj 1 kada je šminka u pitanju. Proizvodi su napravljeni od prirodnih sastojaka, ne sadrže silikon i parabene. Nisu testirani na životinjama.
Vegan proizvodi za ličnu negu, proizvodi kućne hemije, kao i linija za najmlađe obogaćeni prirodnim i organskim sastojcima biljnog porekla dobijeni iz obnovljenih izvora, takođe se nalaze u Viz connection ponudi.

Ukoliko za sebe i svoje najdraže želite upravo vegan proizvode, posetite Sajam kozmetike, 12. i 13. oktobra i štand Viz connection.Jer bitno je šta nanosiš na svoju kožu!

Viz connection

Viz connection

Viz connection