Više od 18.000 posetilaca na 36. Sajmu kozmetike „Dodir Pariza“

Beograd, 08. maj 2022. – 36. Sajam kozmetike „Dodir Pariza“ uspešno je održan 09. i 10. aprila 2022. godine, u Hali 3, Beogradskog sajma.

Više od 18.000 posetilaca imalo je priliku da poseti ovogodišnji Sajam kozmetike u aprilu mesecu, i upozna se sa svim novitetima i aktulenim proizvodima koje je u Beogradu predstavilo više od 300 izlagača iz zemlje i regiona, nakon pauze koja je trajala više od dve godine.

Sajam kozmetike se pored prodajnog i izlagačkog dela ove godine posebno izdvojio po velikom broju kvalitetnih edukacija u okviru KONGRESA, namenjenih početnicima, ali profesionalcima iz sveta lepote i nege, kao što su:

  • CIDESCO kongres, kurs kontinuirane edukacije
  • Predavanja Orient edukativnog centra
  • Kurs kontinuirane edukacije
  • Sertifikovani seminari KOSTA Cosmetics
  • Masterclass „Otkrijte najlakši način da uz VACUSLIM 48 unapredite poslovanje kozmetičkog salona, sa manje truda i ulaganja“
  • Masterclass „HYDRAFACIAL TRETMAN /oxygen & retinol-like/ za blistav ten, glatku i podmlađenu kožu“
  • Kao i brojne OPEN SPACE edukacije

Pored kongresnog dela, Sajam kozmetike obeležila je i manifestacija Beogradsko frizersko proleće (SFKS), koja se sastojala od dva dana vrhunskih seminara od strane renomiranih frizera iz Srbije i regiona.

NAJAVA DIGITALNOG SAJMA

Svi posetioci koji su svoju ulaznicu za Sajam u aprilu kupili ONLINE, imaće priliku da sa istom ulaznicom posete i digitalni Sajam kozmetike, koji će se održati od 22-24. maja 2022. godine, putem web platforme www.touchof.paris, koji ima za cilj da svim poseticima pruži još jedna šansa da iskoriste sve sajamske popuste i beneficije, kupe proizvode, pogledaju novitete i odslušaju željene edukacije.

Vidimo se na digitalnom Sajmu koji nas uskoro očekuje, ali i na realnom koji će se održati u oktobru mesecu sa još dopunjenijim sadržajem.

Hvala svim posetiocima i izlagačima koji su omogućili da nastavimo našu omiljenu prolećnu i jesenju tradiciju lepote i nege, a u oktobru se vidimo u još većem i dopunjenijem sastavu.

Sve informacije vezane za Sajam kozmetike „Dodir Pariza“ možete pratiti putem sajta www.sajamkozmetike.com, kao i društvenih mreža Facebook i Instagram.