[VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA POSETIOCE Sajma kozmetike]

Anketa koja će nam pomoći prilikom donošenje ispravne odluke + posebne POGODNOSTI za sve koji odgovore

Poštovani posetioci,

S obzirom da se broj zaraženih iz dana u dan postepeno povećava, jedan broj izlagača i posetioca izrazio je opravdanu bojazan da li će biti dozvoljeno održavanje Sajma kozmetike, i ukoliko da, kakvi će biti uslovi vezani za izlaganje i vezano za posetu.

Takođe, pojavio se opravdani strah od zaražavanja na samoj manifestaciji, kako od izlagača tako i od posetilaca, s obzirom na očekivanih 4000 obolelih u tom periodu.

Održavanje Sajma biće omogućeno, kao što je dozvoljeno i u drugim evropskim zemljama u skladu sa epidemiološkim merama, po pravilima koja su ustanovljena za slične manifestacije u Srbiji, ali i širom sveta.

Neophodne potvrde za posetu i izlaganje na bilo kom Sajmu, ujedno i Sajmu kozmetike jesu: 

 • Potvrda o vakcinaciji;
 • Potvrda o već preležanom virusu;
 • Negativan PCR test;
 • Brzi antigenski test;

Ispred Hale 2 Beogradskog sajma biće predviđeno mesto u okviru koga se može uraditi brzi antigenski test.

Što se tiče bojazni od zaražavanja, rizik je identičan kao i u svakom tržnom centru, prodavnicama koje svakodnevno posećujemo, gradskom prevozu ili plažama.

Opravdani razlozi za zabrinutost, počevši od problema na granici, opasnosti od uvođenja karantina, straha od zaraze, definitivno postoje, ali na svima nama kao pojedincima je da se čuvamo, kao što smo i navikli da se čuvamo do sada na gore pomenutim mestima, da se informišemo o pravilima prelaska granice ukoliko dolazite iz inostranstva, ili o pravilima vezano za bezbedno putovanje.

Zato Vas molimo da nam u KOMENTARIMA ovog posta ili putem direktne poruke u INBOX svojim odgovorima pomognete u donošenju ispravne odluke vezano za to da li da:

 1. Održimo sajam koji mogu da posete osobe sa ponedim potvrdama o vakcinaciji na uvid, ili oni koji su već preležali koronu ili pak oni koji imaju potvrdu o negativanom PCR ili brzim antigenskim testom;
 2. Odložimo sajam za kasniji termin ili redovan prolećni termin u aprilu.

Vaši odgovori će nam pomoći da donesemo ispravnu odluku, koja je isključivo u Vašem interesu.

Javite nam se u Inbox ili komentarima ispod OVOG posta da li ste za opciju 1 ili opciju 2.

KAO ZNAK ZAHVALNOSTI

U znak zahvalnosti naši sponzori Kosta Hair, Kosta Aromatica Oil i GERnetic International medicinska kozmetika će svakome ko odgovori na ova pitanja (Inbox ili u komentarima) omogućiti SPECIJALNE POPUSTE.

Kosta ANTIAGE set za kosu sa 30% popusta;

Kosta Aromatica Oil/bilo koje eterično ulje sa 30% popusta;

GERnetic International 20% popusta i to:

 • GERnetic set za rast grudi 
 • GERnetic SINHRO kremu 
 • GERnetic CITOBY kremu
 • GERnetic Nuclea kremu 
 • GERnetic masku za podočnjake

Takođe, svako ko da odgovor na ANKETU, moći će da dobije registracioni KOD sa kojim će imati priliku da: 

 1. do kraja ove godine BESPLATNO poseti platformu DIGITALNOG Sajma kozmetike
 2. do kraja ove godine BESPLATNO koristi SALON KLIJENT PLATFORMU – PRONAĐI SALON – umesto da plati regularnu cenu od 12 evra.

U okviru SALON KLIJENT platforme možete svaki dan postavljati besplatne oglase za Vaš salon ili za Vaše Makeup, Nail art, Lash, maserske i druge aktivnosti koje VAM POMAŽU DA VAS KLIJENTI LAKŠE PRONAĐU. 

U medjuvremenu, platforma digitalnog sajma je značajno UNAPREĐENA, i okviru NOVE PLATFORME  The Touch Of Paris, značajno je olakšana komunikacija sa izlagačima, kupovina proizvoda, edukacija, kao i novosti iz vaše firme.

KUPOVINA NA KLIK

Pronalazimo za vas sve sajamske proizvode po povoljnim cenama uz pomoć samo jednog klika!

https://bit.ly/3t0TsEs

DA LI JE TO SVE? 

Dodatno, svih 3000 već registrovanih posetilaca sa prvog digitalnog i virtuelnog sajma održanog u novembru 2020. godine, moći će opet posetiti digitalni sajam i ove godine sa svojim registracionim podacima BESPLATNO.

NJIMA takođe poklanjamo i godišnju članarinu u okviru SALON KLIJENT PLATFORME ”PRONAĐI SALON”. 

Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju mejlom ili telefonom.

Unapred zahvalni,

Vaš Sajam kozmetike “Dodir Pariza”