sok cene akcije i popusti na 34 sajmu kozmetike

UNITECH na 34. sajmu kozmetike

Na 34. međunarodnom kongresu i Sajmu kozmetike „Dodir Pariza“ u Beogradu UNITECH će posetiocima predstaviti deo svog bogatog asortimana.

Jesenji sajam i kongres kozmetike održaće se 12. i 13. oktobra. Kao što znamo, Dodir Pariza je najveći Sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja koji se održava na području jugoistočne Evrope, a po veličini ide u korak sa velikim dešavanjima kao što su Cosmoprof Bolonja i Intercharm Moskva.

Već tradicionalno, Unitech svojim posetiocima priprema bogat i zanimljiv program. Mirjana Sekulić iz frizerskog salona The Šišarka će u subotu od 11 do 14 časova zainteresovanim posetiocima predstavljati električne aparate za stilizovanje kose i davati savete za njihovu upotrebu, a moći ćete da dobijete i frizuru. U nedelju će se sa posetiocima družiti Nevena Jakšić iz salona Perfect Choise u periodu od 12 do 16 časova.

pravilna upotreba profesionalnog alata za stilizovanje kose

pravilna upotreba profesionalnog alata za stilizovanje kose

Na prolećnom Sajmu kozmetike Unitech je predstavio nove brendove: Luxury Eye by Helga Halapi, Topface, Staleks PRO, tako da će posetioci i ove jeseni moći da čuju savete od vrhunskih edukatora, Ankice Nuredinoski, akreditovane Luxury Eye edukatorke, šminkerke Irene Skadrić, prezenterke za STALEKS PRO Maje Jelače. Kako koristiti pravilno alat za nadogradnju trepavica, kako nanositi dekorativnu šminku, kako upotrebljavati profesionalni alat za manikir i pedikir – samo su neka od pitanja koja možete. O primeni CND proizvoda, o fenomenalnom Shellac-u i Creative Play-u, možete čuti edukatorka Ines Ćoso.

saveti za pravilnu upotrebu alata za nadogradnju trepavica

pravilna upotreba dekorativne sminke po promotivnim cenama

sajamski popusti na proizvode od nerdjajuceg celika

primena cnd proizvoda crative play i shellac

Naravno, ne propustite akcije i specijalne sajamske popuste za veliki broj Unitech artikala.

sok cene akcije i popusti na 34 sajmu kozmetike

Vidimo se na Sajmu ovog vikenda!