Salon professional kozmetika

Vekovima korišćena i potvrđena blagodet riznice prirode implementirana je u savremene podloge i pretočena u kozmetiku namenjenu Vama.

Salon professional kozmetika

Salon Professional kozmetika je kozmetika namenjena upotrebi u kozmetičkom salonu. Po preporuci kozmetičara može se koristiti i kao kućna nega.

Inicijalna ideja je bila da se proizvede kvalitetna, delotvorna i bezbedna, domaća kozmetika za profesionalnu upotrebu u salonu, a čija će cena biti veoma pristupačna.

Prednosti naše kozmetike su brojne:

  • formulisana je od prirodnih, visokovrednih baznih sirovina;
  • za njene recepture korišćena su decenijska iskustva farmaceutske magistralne prakse, čime su recepture potvrđene kao delotvorne i pogodne, čak i za najosetljivije tipove kože. Maslinovo ulje, pčelinji vosak, ulje semena grožđa, ulje badema, vitamini i biljni ekstrakti, samo su neki od sastojaka ove raskošne lepeze;
  • obuka za primenu je jednostavna, što u velikoj meri olakšava rad kozmetičara i predstavlja prednost naše, domaće kozmetike. Obuku predstavljamo CD-om i katalogom, kao i putem seminara i predavanja;
  • metode rada zastupaju neinvazivne pristupe.

Salon Professional je prirodna kozmetika bez parabena(štetnih konzervansa), bez veštačkih boja i veštačkih mirisa, a određen broj preparata je u potpunosti bez konzervansa. Nije testirana na životinjama.

Težimo permanentnom razvoju i edukaciji baziranim na najnovijim svetskim dostignućima iz oblasti farmacije i kozmetologije osluškujući i uvažavajući zahteve korisnika kojima je ova kozmetika i namenjena.

Opširnije informacije o Salon professional kozmetci možete saznati na sledećem linku: saloninfo.rs/novosti/salon-professional-kozmetika