Reveal Balkan

Reveal Balkan d.o.o. je odnedavno lokalni distributer i predstavnik za Srbiju i regiju, internacionalne kompanije Reveal Lasers Ltd., sa sedištem u Tel Avivu, Izrael.

Reveal Lasers Ltd. je globalni lider minimalno invazivnih medicinskih i estetskih laserskih tretmana koji se primenjuju u bolnicama, klinikama i doktorskoj praksi. Naša kompanija je revolucionar u laserskoj industriji u pogledu efikasnosti, bezbednosti lasera i pogodnosti koje pruža a naš stručni tim ima preko 50 godina kumulativnog iskustva u industriji medicinskih i estetskih lasera.

Sa Reveal Lasers kompanijom naši klijenti grade partnerski odnos: ostvaruju izvanredan povrat investicije, nudimo najbolju garanciju proizvoda (do 3 godine), konstantnu tehničku podršku i zamenu staro za novo.

Na našem tržištu trenutno, su dostupni – REGAL medicinski laser za različite oblasti medicine i VEGA Comfort, laser za epilaciju (najefikasniji i najbolji laser trenutno na našem tržištu 2D, sa 2 talasne dužine).

U narednim mesecima biće dostupni laseri za estetske tretmane – Charisma za rimodeling, oblikovanje lica, vrata, dekoltea kao i Aura – Prvi na svetu duboki frakcioni RF uređaj! Aura™ smanjuje pore, zateže kožu i vraća elastičnost uz minimalnu nelagodnost i maksimalni efekat. Tretmani celog lica traju samo 10 minuta!

Tema sastanka:

  1. Saradnja sa kozmetickim salonima, klinikama, distributerima opreme, uređaja.

Trajanje sastanka: 30 minuta

Teme o kojima želite da razgovarate: (obavezno)
1.