gernetic synchro krema

Profesionalna nega osetljive i kuperozne kože

Profesionalna nega osetljive i kuperozne kože – Gernetic garantuje uspeh

gernetic synchro krema

Kuperozna koža vezuje se za proširene kapilare na licu. Širenje kapilara je normalna pojava na toploti, kada jedemo nešto začinjeno, kada se postidimo, itd. Oni se šire kako bi mogli primiti veći protok krvi kroz lice. Kada su kapilari zdravi oni se spontano, nakon određenog vremenskog perioda, vraćaju u svoju prvobitnu, normalnu veličinu. Kod kuperoze to nije slučaj. Kapilari kod osoba sa kuperozom previše su slabi da bi se stalno sužavali i širili. Oni konstantno ostaju rašireni, što je uzrok neprekidnog crvenila na licu. To crvenilo je kožni, ali i estetski problem. Ako se ne tretira, vremenom ono postaje sve više izraženo i sve ga je teže prekriti. Crvenilo prvo obično počinje u predelu nosa, pa se onda širi preko obraza. Kuperozna, osetljiva koža zahteva posebnu i pažljivu negu. Gernetic International je ekskluzivni brend poznat širom sveta po svojim regenerativnim „moćima“ , filozofiji i zadovoljnim korisnicima. Tvorac Gernetica, Albert Laporte, francuski biolog i gerontolog u toku svog istraživanja otkrio je da mnogi kozmetički nedostaci imaju uzrok u ćelijskim nedostacima. Uglavnom je istraživao povoljan uticaj aminokiselina, peptida, biopeptida, proteina, vitamina, oligoelemenata i mnogih drugih prirodnih molekula na zdravlje ćelija. Njegova ekspertiza u ćelijskoj biologiji i biotehnologiji osnova je Gerneticovog jedinstvenog i revolucionarnog koncepta: poboljšati lepotu kroz poboljšanje zdravlja. Dr Laporte, zajedno sa mnogim bolnicama, proučavao je biološki sastav svake ćelije ljudskog tela, u konstantnoj potrazi za hranljivim sastojcima čija molekulska masa izapremina mogu biti apsorbovane od strane kože. Svi ovi sastojci moraju da odgovaraju biološkom sastavu ćelije da bi regenerisale tkivo. Tako je stvorena jedinstvena, sigurna, prirodna, naučna linija proizvoda, apsolutno drugačija, bazirana na ishrani kroz kožu. Proizvodi su formulisani za svaku specifičnu potrebu lica, tela i grudi, tako da održe tkivo na maksimalnom nivou aktivnosti. Gernetic proizvodi rešavaju najkomplikovanije probleme i simptome oboljenja kože, a među njima i problem kuperozne i osetljive kože.

Gernetic primenjuje i kombinuje principe nekoliko alternativnih metoda da bi stvorio svoje proizvode:

  • Biologija: Donosi bitne hranljive materije koje su potrebne ćelijama da bi pravilno funkcionisale;
  • Homeopatija: Minimalna količina daje najbolje rezultate;
  • Algo terapija: Čist koncentrat hranljivih materija;
  • Amino terapija: Jačanje strukture celog tela da bi se održalo i regenerisalo tkivo.

Metod delovanja jedinstvene Gernetic medicinske kozmetike

  1. Koristi visoke tehnološke procese da obogati svoje proizvode sa što više prirodnih, aktivnih supstanci;
  2. Razvija sinergijski pristup tretmanima koji omogućuju duboku penetraciju i veliku efikasnost;
  3. Garantovani kvalitet postiže se testiranjem i kontrolom proizvoda, pre, za vreme i posle proizvodnje.

Dva suštinska proizvoda u nezi osetljive i kuperozne kože su Gernetic kreme Vasco i Synchro.

gernetic vasco krema

Nakon anamneze i čišćenja lica specifičnim Gernetic čistačima nanose se preparati koji deluju na ćelijskom nivou.

* Aktivacija mikrocirkulacije Vasco kremom za osetljivu kožu

Vasco krema napravljena je specijalno za najosetljiviju kožu koja reaguje na spoljašnje i na unutrašnje agense i sklona je lokalnom crvenilu. Omogućava bolju mikrocirkulaciju kože, aktivira krvotok lica i samim tim ubrzava prodor aktivnih supstanci u kožu. Sadrži umirujuće agense koji smanjuju neugodnost na licu, peckanje i iritaciju. Vasco obezbeđuje bolju prokrvljenost kapilara i jača kapilarne zidove povećavajući njihovu elastičnost.

Aktivni sastojci:
Biljni ekstrakti uključujući kamilicu, kantarion, podbel, slez i žalfiju.
Biološko jedinjenje bogato aminokiselinama i vitaminima PP i E.

* Regeneracija i ishrana ćelija Synchro kremom

Synchro je bazna i vanvremenska krema brenda Gernetic. Ona „sinhronizuje“ ostale Gernetic preparate i upotpunjuje njihov efekat. Regeneriše kožu i ishranjuje je do ćelijskog nivoa. Reguliše PH kože, revitalizuje kožu. Synchro krema je originalno napravljena za opekotine, ima regenerativno i isceljujuće dejstvo, kao nijedna druga krema. Synchro reguliše funkcije kože i obnavlja prirodne, odbrambene mehanizme kože. Synchro krema ima veoma kompleksan sastav, sadrži: različita ulja (nevena, slatkog badema, pčelinjeg voska, kantariona), masne kiseline, kompleks B vitamina, vitamine A, C, E i H, kalijum i magnezijum. Bogata je aminokiselinama, regeneriše bazalne ćelije kože.

Rezultat upotrebe proizvoda najbolje govori o njegovom kvalitetu. Pozivamo vas da se pridružite Gernetic timu i upoznate celu liniju Gernetic kozmetike. Posetite Gernetic štand na Sajmu kozmetike. Tretman osetljive i kuperozne kože na rasporedu je u subotu u 13 časova. Na Sajmu kozmetike 12. i 13. oktobra biće održane prezentacije još nekoliko tretmana (antiage tretman, tretman hiperpigmentacija, tretman reoblikovanja tela). Uverite se na licu mesta u dobre rezultate koje Gernetic ostvaruje.