Produžen sajam kozmetike do 12. decembra

Beograd, 26. novembar 2020. –  Usled velikog interesovanja, 35. sajam kozmetike Dodir Pariza, koji se ove godine po prvi put održava u digitalnom i virtuelnom formatu – produžen je do 12. decembra 2020. godine.

Svi ljubitelji kozmetike, profesionalci, predstavnici salona i wellness centara imaće priliku da posete Sajam sve do 12. decembra, i na taj način brzo i lako iz svog doma, putem telefona ili računara uživaju u velikoj ponudi  najkvalitetnije profesionale kozmetike i opreme koja se nalazi na tržištu.

Na sajmu vas očekuje preko 90 uspešnih lokalnih i internacionalnih brendova, veliki broj proizvoda, usluga i zastupnika čija se kozmetika ne može naći na bilo kom mestu, i to po tradicionalnim sajamskim popustima.

Posebna pogodnost ovogodišnjeg sajma u digitalnom i virtuelnom formatu jesu i inovativne platforme za komunikaciju, kao i direktna registracija u Svetski Adresar Salona koji je posebno važan za predstavnike i vlasnike salona u okviru koga će imati priliku da besplatno reklamiraju svoje poslovanje i 6 meseci nakon završetka sajma.

Posetite ovaj jedinstveni sajam kozmetije i registrujte se još danas putem OVOG linka.

www.touchof.paris