Black Professional Line

Procut – visok kvalitet i pristupačne cene

Procut je firma koja se bavi distribucijom i prodajom frizersko kozmetičke opreme i preparata za kosu najpoznatijih svetskih brendova. Procut je ekskluzivni uvoznik renomiranih, italijanskih profesionalnih brendova: Black Professional i Shot Dna i ove godine predstaviće ih svim posetiocima Sajma kozmetike, 12. i 13. oktobra. U pitanju su proizvodi visokog kvaliteta i vrlo pristupačnih cena.

Black Professional Line

Shot Dna proizvodi za negu i stajling kose izuzetnog su kvaliteta, zadovoljiće sve potrebe frizerskih salona, olakšavajući frizeru put do zadovoljnog klijenta. Predivnih mirisa, atraktivnih ambalaža i izvanrednih rezultata na kosi, ovi proizvodi osvojiće i frizere i klijente zauvek, već nakon prve upotrebe. Odlični su i za negu i stajling kose i za koloracije. Boje za kosu imaju bogat spektar nijansi, a postojanost, sjaj kose i visoka pokrivna moć su im najveće vrline. Negovana i prelepa kosa su obeležje ovih proizvoda.

Shot Dna Line

Specijalne pogodnosti u vidu popusta od 25% za posetioce Sajma kozmetike očekuju sve zainteresovane na štandu Procut 12. i 13. okotbra u Hali 3 Beogradskog sajma.